Kirsten & Ruben – Abdij Herkenrode

Abdij Herkenrode

Abdij van Herkenrode feestzaal en locatie voor de voorbereidingen voor het huwelijk van Kirsten en Ruben. Kirsten had er ook voor gekozen om de voorbereiding te doen in de Abdij van Herkenrode. Het was er al een drukte van jewelste toen ik toch ruim op tijd arriveerde. Zo druk dat ik tot mijn schaamte niet onmiddellijk kon bepalen wie nu juist de bruid van het gezelschap was. Gelukkig was dit na enkele seconden van de baan. Na de voorbereiding zou het koppel elkaar voor het eerst zijn aan de grote poort van de abdij. De familie was zo opgesteld zodat ze konden meegenieten van dit magische moment. Ook de bus was al ter plaatse. Die reed bij het achteruit rijden pardoes bijna de bruid ondersteboven. Maar het werd prachtig intens moment toen het prachtige koppel elkaar voor het eerst in de armen kon vallen op hun mooiste dag.

Stadhuis Hasselt

Van hieruit ging verder naar het Stadhuis van Hasselt voor het wettelijk huwelijk. Na de mooie ceremonie en het maken van de groepsfoto op de trap van het stadhuis gingen we terug naar de Abdij Herkenrode voor een korte lunch. Vermits het tijdsschema wat was uitgelopen stelde ik voor om misschien foto’s te maken in de tuin van de Abdij. Maar de bruid had toch de voorkeur voor het natuurdomein De Teut. Een moedige beslissing die achteraf gezien zeker de juiste was. Het natuurdomein is een prachtige locatie. En connectie en liefde tussen het koppel waren duidelijk zichtbaar.

Feestzaal Abdij Herkenrode

Na de wandeling en fotoshoot in het natuurpark De Teut in Zonhoven keerde we terug naar Abdij Herkenrode voor de start van de receptie op de binnenkoer van de Abdij. Hier stonden de obers het bruidspaar al op te wachten met drankjes en hapjes. En de gasten begonnen stilletjes aan toe te stromen. Tot laat in de avond werd er genoten van de buitenreceptie op het binnenplein alvorens binnen te gaan om het feest verder te zetten in de feestzaal. Deze grote feestzaal was mooi aangekleed en prachtig verlicht met stijlvolle lichtelementen. Na het heerlijke avondeten in buffetvorm werd de dag afgesloten met een geweldig dansfeest. De dag was perfect verlopen. Onder meer door het doorzettingsvermogen en de grote liefde van dit prachtige lieve bruidspaar.

 

De Teut Zonhoven bruidspaar bij boom Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 1 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 2 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 3 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 4 Abdij Herkenrode first look huwelijk Abdij Herkenrode bruidspaar wandelt in dreef Stadhuis Hasselt huwelijk trouwzaal Stadhuis Hasselt trouw Kirsten en Ruben Stadhuis huwelijk bruidspaar kust Kirsten en Ruben Stadhuis Hasselt tekenen wettelijk huwelijk Stadhuis Hasselt tekenen huwelijk familie Stadhuis Hasselt uittrede bruidspaar trap De Teut huwelijk bruidspaar in zand Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 5 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 6 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 7 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 8 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 9 De Teut koppel knuffelt De Teut huwelijksreportage koppel De Teut zonhoven trouwfoto's koppel Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 10 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 11 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 12 Abdij Herkenrode binnenplein kasteel Abdij Herkenrode binnenceremonie huwelijk Torenkamer Abdij Herkenrode binnenceremonie huwelijk binnenceremonie Abdij Herkenrode binnenceremonie huwelijk binnenceremonie bruidspaar op stoel Abdij Herkenrode binnenceremonie huwelijk binnenceremonie bruidspaar lacht Abdij Herkenrode binnenceremonie huwelijk binnenceremonie details handen bruidspaar Binnenceremonie bruidspaar ja-woord Binnenceremonie familie Torenkamer Herkenrode Binnenceremonie bruidspaar ja-woord Binnenceremonie uitwisselen huwelijksringen Binnenceremonie bruidspaar kust Binnenceremonie bruidspaar geniet Abdij Herkenrode uittrede bruidspaar Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 13 Kirsten & Ruben - Abdij Herkenrode 14 Abdij Herkenrode gasten arriveren Feestzaal Herkenrode tafeldekking Abdij Herkenrode huwelijk groepsfoto eretafel Abdij Herkenrode huwelijk speech vader Abdij Herkenrode dessertbuffet feestzaal huwelijk Abdij Herkenrode aansnijden bruidstaart Abdij Herkenrode openingsdienst bruidspaar Feestzaal Herkenrode Kuringen trouwfeest Abdij Herkenrode dansfeest bruid maakt selfie met vriendinnen Abdij Herkenrode dansfeest bruidegom met vrienden Abdij Herkenrode dansfeest huwelijk vrienden dansen Huwelijksfeest Abdij Herkenrode Kuringen Abdij Herkenrode dansfeest bruidspaar kust

Share this story