Album dreamsbookpro Journal leather cinnamon toscana

Jullie huwelijksalbum

Een kostbaar aandenken dat alle dierbare verhalen van je trouwdag bevat en dat volledig kan aangepast worden aan uw persoonlijke stijl, smaak en voorkeur.

Werkwijze in 3 stappen

Floricolor antique collection

Personaliseren

01.

Samenstellen

Het leuke aan een huwelijksalbum is dat er geen twee hetzelfde zijn. Als eerste stap mogen jullie uw album samenstellen naar jullie persoonlijk smaak, stijl en voorkeur. Zoals o.a. de keuze van het materiaal en kleur van de kaft. Welk logo op de kaft. De dikte en textuur van het papier. Het aantal bladzijden.

Aanpassen aan persoonlijke smaak

Huwelijksalbum dreamsbookpro luster matte papier

Ontwerpen

02.

Layout

Het eerste ontwerp wordt volledig door de fotograaf gemaakt. Jullie hoeven dus niet eindeloos door alle foto's te zoeken. Hierna krijgen jullie 8 weken de tijd om gratis wijzigingen door te voeren. Foto's vervangen door jullie favoriete beelden, de layout wijzigen, bladzijden toevoegen. Na 8 weken kunnen jullie nog altijd wijzigingen doorvoeren aan 2 euro per bladzijde. Tot jullie het ontwerp helemaal goedkeuren.

8 weken gratis wijzigingen

Dreamsbookpro Journal clear box

Overlopen

03.

Goedkeuring tot afdruk

Nadat jullie goedkeuring hebben gegeven van het ontwerp overlopen we samen nog eens alle details. De materiaalkeuze van de kaft, het logo dat jullie hebben gekozen, de textuur van het papier, of jullie graag een mini album wensen voor jullie ouders. En de totaal prijs. Als jullie 100% tevreden zijn kunnen jullie goedkeuring tot afdruk geven. Reken hierna op een 3 tal weken levertijd.

3 weken levertijd

Album dreamsbookpro Journal Leather Toscany

5 goede redenen om een huwelijk album te nemen

soms vragen mensen zich af of ze wel een huwelijksalbum nodig hebben. Maar wat swipen door je digitale beelden heeft niet dezelfde emotionele impact. De digitale wereld veranderd snel. Wie gebruikt er nog CD's? En vergeet niet dat je uw digitale bestanden per ongeluk kan wissen of kwijt geraken.

LEES VERDER

Je trouwalbum kan je helemaal personaliseren. Je kan met je fotograaf bespreken welke foto's je wil gebruiken en welke layout. Meestal ziet een strakke layout met minder afbeeldingen er aantrekkelijke en tijdlozer uit. We bespreken graag met u de mogelijkheden en creëren zo iets uniek voor jullie

Er is iets met het vasthouden van een huwelijkalbum

We hebben een verscheidenheid aan materialen en ontwerp opties waaruit jullie kunnen kiezen