Jullie huwelijksalbum.

Een kostbaar aandenken dat alle dierbare verhalen van je trouwdag bevat en dat volledig kan aangepast worden aan uw persoonlijke stijl, smaak en voorkeur.

WERKWIJZE IN 3 STAPPEN

HOU GAAN WIJ NU TE WERK
Album 1

01.

Personaliseren

SAMENSTELLEN

Het leuke aan een huwelijksalbum is dat er geen twee hetzelfde zijn. Als eerste stap mogen jullie uw album samenstellen naar jullie persoonlijk smaak, stijl en voorkeur. Zoals o.a. de keuze van het materiaal en kleur van de kaft. Welk logo op de kaft. De dikte en textuur van het papier. Het aantal bladzijden

02.

Ontwerp

GOEDKEURING van layout

Het eerste ontwerp wordt volledig door de fotograaf gemaakt. Jullie hoeven dus niet eindeloos door alle foto’s te zoeken. Hierna krijgen jullie 8 weken de tijd om gratis wijzigingen door te voeren. Foto’s vervangen door jullie favoriete beelden, de layout wijzigen, bladzijden toevoegen. Na 8 weken kunnen jullie nog altijd wijzigingen doorvoeren aan 2 euro per bladzijde. Tot jullie het ontwerp helemaal goedkeuren.

Album 2
Album 3

03.

Overlopen

GOEDKEURING TOT AFDRUK

Nadat jullie goedkeuring hebben gegeven van het ontwerp overlopen we samen nog eens alle details. De materiaalkeuze van de kaft, het logo dat jullie hebben gekozen, de textuur van het papier, of jullie graag een mini album wensen voor jullie ouders. En de totaal prijs. Als jullie 100% tevreden zijn kunnen jullie goedkeuring tot afdruk geven.

REKEN OP EEN LEVERTIJD VAN 3-4 WEKEN
Huwelijksalbum bij Eames Lounge Chair

Er is iets met het vasthouden van een huwelijkalbum

Je trouwalbum kan je helemaal personaliseren. We hebben een verscheidenheid aan materialen en ontwerp opties waaruit jullie kunnen kiezen.

Je kan met je fotograaf bespreken welke foto’s je wil gebruiken en welke layout. Meestal ziet een strakke layout met minder afbeeldingen er aantrekkelijke en tijdlozer uit. We bespreken graag met u de mogelijkheden en creëren zo iets uniek voor jullie