Lore & Jorne – Aulnenhof

Aulnenhof:

Aulnenhof was prachtig versierd door de bloemstukken die de bruid zelf had ontworpen. Het was maar een van de vele prachtige accenten van dit buitengewone huwelijk. De voorbereiding vondt plaats in het ouderlijk huis van de bruid. Hierbij maakte ik ook uitgebreid kennis met een zeer geliefd lid van de familie, de hond. Hij was bij het aankleden dan ook vanop de eerste bij. Na de first look in de tuin en het overhandigen van het prachtig bruidsboeket in warme herfsttinten ging het verder met de Maserati old timer naar het Kasteel van Oorbeek.

Maserati:

Deze Maserati old timer is een van mooiste wagens die ik al had gezien op een huwelijk. Hij was gespoten in een prachtig zilver grijs groene tint, en had een bijzonder elegante lijn die niet zo misstaan in een Bond film. Verliefd worden op een auto?, ja het kan…

Kasteel van Oorbeek:

Lore en Jorne hadden als fotolocatie gekozen voor het kasteel van Oorbeek. Het was een prachtig kasteel met een mooie tuin en dreef. De bladeren hadden een mooie goudgele herfsttint. Dit paste perfect met de mooi geselecteerde herfsttinten van het bruidsboeket. Als jullie zelf gaan trouwen. Bekijk dan zeker de bloemen in deze reportage. De bruid wil zich hier graag verder in specialiseren. Jorne was er niet echt gerust in. Hij was het familielid dat altijd een beetje gek op de foto stond. Maar na wat extra richtlijnen kon ook hij zich wat meer ontspannen, en kwamen de beelden als vanzelf. Zijn grappige kant werd tenslotte een pluspunt en gaf de foto’s meer persoonlijkheid.

Binnenopname kasteel:

Nadat we wat foto’s hadden gemaakt in de dreef en het binnenplein van het kasteel. Mochten we van de eigenaar zelfs even binnen in het prachtige kasteel. Er was nog net tijd genoeg om een portret te maken van het bruidspaar en het prachtige bruidsboeket. Alvorens te vertrekken richting feestzaal, voor de ceremonie.

Feestzaal Aulnenhof:

Lore had de feestzaal en de ceremonie ruimte prachtig aangekleed met stijlvolle bloemstukken in warme herfsttinten met accenten van gedroogd gras. De kwaliteit van haar creaties zouden zouden niet misstaan op een styled shoot. Na het maken van de groepsfoto’s en de lunch gingen we verder met de binnenceremonie. De dag werd tenslotte afgesloten met een prachtig dansfeest. Wat een prachtig huwelijk om mijn seizoen af te sluiten en met voldaan gevoel te kunnen vertrekken naar een volgende workshop huwelijksfotografie.

 

Kasttel van Oorbeek bruidspaar hand in hand Bruid voorbereiding aanbrengen make-up bruid afnemen bruidskleed kast aankleden bruidegom met poedel hond Aankleden bruidegom checken haar spiegel moeder helpt bruid juwelen aandoen First look huwelijk bruidspaar Kumtich Huwelijk Kumtich first look tuin  bruidspaar met poedel hond Kasteel van Oorbeek huwelijksreportage binnenplein bruidspaar Kasteel van Oorbeek bruidspaar wandelt dreef Kasteel van Oorbeek bruidspaar dreef Kasteel van Oorbeek bruidspaar serre Kasteel van Oorbeek bruidspaar wandelt stenen poort Kasteel van Oorbeek bruidspaar onder stenen poort Kasteel van Oorbeek bruidspaar knuffel Bruidspaar voor gevel kasteel van Oorbeek Kasteel van Oorbeek bruidspaar zitbank bruidsboeket in Kasteel van Oorbeek Kasteel van Oorbeek trouwreportage Kasteel van Oorbeek bruidspaar hand in hand Kasteel van Oorbeek dreef knuffel bruidskoppel Kasteel van Oorbeek herfstwandeling dreef bruidspaar Stadhuis Tienen huwelijk trouwzaal bruidspaar Stadhuis Tienen bruidspaar kust trouwzaal Stadhuis Tienen stadhuis huwelijk familie Stadhuis Tienen uittrede bruidspaar trouw Aulnenhof groepsfoto familie bruidspaar tuin Aulnenhof binnenplein met old times Austin Martin Aulnenhof intrede bruid vader binnenceremonie Aulnenhof Walshoutem speech binnenceremonie Aulnenhof binnenceremonie huwelijk Bruidspaar binnenceremonie huwelijk Aulnenhof Aulnenhof familie binnenceremonie huwelijk Bruidspaar binnenceremonie Aulnenhof Binnenceremonie Aulnenhof familie geniet Aulnenhof trouw applaus familie Aulnenhof ja-woord bruidegom huwelijk  bruidspaar kust binnenceremonie Aulnenhof Aulnenhof versierde trouwzaal Aulnenhof tafel boeket gedroogde bloemen Groepsfoto's eretafel huwelijk Aulnenhof Aulnenhof bruidspaar presentatie vrienden Aulnenhof opvoering vriendinnen huwelijk feestzaal Aulnenhof openingsdans huwelijk bruidspaar openinsdans Aulnenhof bruidspaar kust openingsdans Aulnenhof Aulnenhof dansfeest trouw Aulnenhof huwelijk avondfeest gasten dansen Aulnenhof trouwfeest vriendinnen dansvloer Aulnenhof dansfeest huwelijk Aulnenhof avondfeest trouw dansende vriendinnen Aulnenhof huwelijk bruidegom danst vrienden Aulnenhof feestzaal huwelijk dansfeest Aulnenhof familie dansfeest huwelijk Aulnenhof Walshoutem trouwfeest Aulnenhof huwelijk bruid danst vriend Aulnenhof bruidegom dansvloer huwelijk Aulnenhof bruid vriendin huwelijk dansvloer Aulnenhof vrienden dansfeest huwelijk plezier Aulnenhof trouw gast drinkt bier dansvloer

Share this story