Sophie & Surya – Kasteel van Heks

Bohemian hippie wedding van Sophie en Surya

Bohemian hippie wedding

Dit Bohemian hippie wedding van Sophie en Surya kwam echt een beetje uit de lucht vallen. Door de vele verplaatsingen en herboekingen van zowel koppels en fotografen die hun plannen moesten wijzigen en aanpassen aan de steeds veranderende situaties door corona beperkingen hadden Sophie en Surya geen tijd meer gehad om een kennismakingsgesprek te plannen en werd dit Bohemian hippie wedding op het domein van het kasteel van Heks pas op het laatste moment vastgelegd.

Kasteel van Heks

De voorbereidingn van het huwelijk starten op het Akasha retreat center waar het koppel  estactic dance, yoga en healing sound modules organiseren in de nabijheid van het prachtige domein van het kasteel van Heks. Tijdens het aankleden van de bruid konden we door het raam de bruid zien naderen door de uitgestrekte tuin, om elkaar even later voor het eerst te zien bij de trap waar vroeger ook de eerste kus is gegeven.

Bohemian style wedding ceremonie onder oude eikenboom

Hierna trokken we in het bijzijn van de familie door het prachtige domein, via een ondermeer een prachtige dreef naar de locatie voor buitenceremonie. Deze was gelegen op een uitgestrekt grasveld, onder een oude eikenboom. Veel mooier als dit kan het echt niet worden. De plechtigheid werd gegeven door een Indische geestelijke die een enorme ruste, warmte en liefde uitstraalde. En de ceremonie werd opgeluisterd door prachtige live muziek in een typische Bohemian style wedding met gitaar, sitar en nog wat exotische instrumenten waarvan ik je de exacte naam moet schuldig blijven.

Mantra ‘ja’

De familie en vrienden konden het bohemian style wedding intens meevieren door het samen uitspreken van mantra’s en gebeden. De ouders en het koppel mochten bloemenkransen ontvangen. En de emotionele speeches en getuigenissen van aanwezigen maakte er een intense onvergetelijke viering van. Na een mooie uittrede onder een regen van bloemblaadjes trokken we schuilend voor de regen terug naar het retreat center voor een heerlijk vegetarische maaltijd.

Fotoreportage in de tuin van het kasteel van Heks

Na het raadplegen van buitenradar hadden we de rustpauze iets vervroegd, om zo de huwelijksreportage te kunnen maken na de regen. Sophie en Surya kwamen tevoorschijn in de tuin van hun huis gelegen vlakbij het retreat center. We starten met enkel portretten in de tuin en de dreef, om vervolgens naar de tuin te gaan waar het koppel enkele prachtige oude bomen wist staan. Het was een prachtige omgeving. Maar het was vooral de openheid en liefde tussen het koppel die het zo speciaal maakten.

Party tent voor avondfeest

Het Bohemian style wedding werd tenslotte afgesloten in een prachtige partytent op het domein. De eerste gasten kwamen aan, en de sfeer was enorm ontspannen. Ondertussen werden allerlei lekkere hapjes geserveerd, en konden we proeven van waanzinnig lekkere fruitdrankjes.

Bohemian style wedding party

Er was die avond ook live muziek voorzien. De mensen namen plaats voor het heerlijke eten en luisterden ondertussen naar de mooie muziek, of naar de voordrachten die gegeven werden. Ook de ouders hadden nog een speech en diapresentatie voorbereid voor het koppel.  Ondertussen was het opnieuw beginnen te regenen en werd het extra gezellig toen ook de twee groep gasten kwam schuilen in de prachtig versierde tent.

Estatic openingsdans

Na het aanschouwen van de openingsdans kon ik mij al iets meer voorstellen van de estatic dans cursus die het koppel organiseert op het domein. Zelden zo onder de indruk geweest van een openingsdans. Het had iets, liefdevol, sensueel, uitbundig en zat vol energie en levensvreugde. Het niveau van connectie en de band tussen Sophie en Surya kwamen hierin duidelijk naar voor. De live muziek maakte het plaatje compleet. Deze dag is misschien wel een van meest memorabele momenten, en zal nog lang blijven nazinderen.

Bohemian hippie wedding kasteel van Heks Intrede bruid met vader buitenceremonie Kasteel Heks Knuffel bruidspaar Bohemian Hippie wedding Bohemian hippie wedding live muziek tent Bohemian hippie trouw onder eikenboom Buitenceremonie Bohemian hippie wedding Live guitar muziek bohemian hippie huwelijk Bruidspaar groet guitarist Bohemian hippie huwelijk Bruidspaar buitenceremonie Kasteel van Heks Buitenceremonie gebed cirkelvorm Gebed huwelijk buitenceremonie Kasteel van Heks Bruidspaar buitenceremonie gebed eiken boom Bloemenkrans buitenceremonie huwelijk kasteel van Heks Detail handen buitenceremonie huwelijk speech Bohemian hippie huwelijk buitenceremonie Details ringen huwelijksviering open lucht Knuffel huwelijk Kasteel van Heks Familie huwelijk buitenceremonie Kasteel van Heks Bruidspaar met bloemenkransen buitenceremonie Rozenblaadjes bruidspaar Bohemian hippie huwelijk Knuffel bruidegom buitenceremonie kasteel Heks Bruid groet buitenceremonie kasteel van Heks bruid emotioneel buitenceremonie huwelijk Sophie & Surya - Kasteel van Heks 1 Bruidspaar onder blauwe regen plant Kasteel van Heks bruidspaar in dreef bruidspaar fotoshoot Kasteel van Heks bruidspaar hand in hand dreef kasteel van Heks bruidegom draagt bruid Kasteel van Heks Bohemian hippie wedding eikenboom knuffel bruidspaar wandelt kasteel van Heks natuur Bohemian hippie bruidspaar Bruidspaar domein kasteel van Heks Huwelijk feesttent feest kasteel van Heks Knuffel bruidsfeest kasteel van Heks vriendinnen houten toilethuisje Houten toilet huisje avondfeest huwelijk Avondfeest Bohemian hippie wedding Live viool Bohemian hippie huwelijk Dia voorstelling huwelijk Kasteel van Heks Knuffel bruidspaar in partytent Kasteel van Heks Voordracht onder tent huwelijk Kasteel van Heks bruidspaar luistert speech partytent huwelijk Live gitarist partytent huwelijk kasteel van Heks openingsdans huwelijk kasteel van heks in tent openingsdans bohemian hippie huwelijk openingsdans partytent bruidspaar kasteel van Heks dansfeest Bohemian hippie huwelijk kasteel van Heks bruidspaar knuffels openingsdans kasteel van Heks dansfeest huwelijk kasteel van Heks bruid danst Bohemian hippie wedding dansfeest bohemian hippie wedding Bohemian hippie partytent huwelijk

Share this story