Morgan & Ruben – Cachecour

De Teut Zonhoven buitenlocatie huwelijk portret koppel
First look huwelijk De Teut Zonhoven
Morgan & Ruben - Cachecour 1
De Teut portret trouw zomer op boom
Portret huwelijk De Teut Zonhoven zomer
Buitenlocatie huwelijk De Teut Zonhoven trouw
De Teut bruidspaar wandelt over heide De Teut
De Teut bruidspaar huwelijksreportage onder boom
Trouwfoto op de Teut Zonhoven
Cachecour feestzaal tuin intrede bruid
Cachecour boom met polaroids huwelijk
Cachecour intrede bruid en vader huwelijk
Live muziek buitenceremonie Cachecour feestzaal
Cachecour buitenceremonie huwelijk in bos
Cachecour buitenceremonie bruidspaar emotioneel
Cachecour huwelijk buitenceremonie speech zus
Cachecour buitenceremonie ja-woord bruidspaar trouw
Cachecour buitenceremonie bruidspaar emotioneel
Uitwisselen huwelijksringen buitenceremonie in bos
Cachecour bruidspaar kust buitenceremonie bos
Cachecour uittrede bruidspaar buitenceremonie
Cachecour receptie huwelijk in tuin
Receptie huwelijk groeten bruidspaar
Gasten receptie huwelijk oma rookt dikke sigaar
Foreachaflower live muziek huwelijk
Cachecour vijver huwelijksreportage
Detail huwelijksringen De Teut Zonhoven
Groepsfoto eretafel huwelijk feestzaal
Cachecour aansnijden bruidstaart huwelijk
Cachecour openingsdans huwelijk
Gasten op dansfeest huwelijk Houthalen
Dansfeest huwelijk trouw moeders
Cachecour lapdance huwelijk

Cachecour feestzaal voor romantisch huwelijk

Een romantisch verhaal begint altijd met een bijzondere ontmoeting. Voor Morgan en Ruben was het liefde op het eerste gezicht, en hun liefdesverhaal leidde hen uiteindelijk naar een sprookjeshuwelijk bij de prachtige feestzaal Cachecour in Houthalen. Dit verhaal neemt je mee door hun reis van liefde, de betoverende locatie op De Teut in Zonhoven, en een adembenemende buitenceremonie in het bos nabij de feestzaal Cachecour.

Voorbereiding De Kegelhoeve

De voorbereiding voor het huwelijk ging van start in om 7u s'morgens De Kegelhoeve. Een locatie vlakbij De Teut in Zonhoven. Het was nog donker, hierdoor reed ik de niet verlichte wegwijzer naar de locatie enkele malen voorbij. Gelukkig was ik nog goed op tijd. Morgan had al plaatsgenomen aan de tafel waar Laura Scheffers zich installeerde om aan haar en make-up te beginnen. Het altijd een blij weerzien met Laura die toch wel terecht een van de leading lady's mag genoemd worden op het gebied van haar en make-up. Kortom, een absolute aanrader voor alle moderne bruidjes in Limburg.

Een betoverende locatie op De Teut in Zonhoven

Voor de first look en voor hun huwelijksreportage kozen Morgan en Ruben voor De Teut in Zonhoven als de perfecte locatie. De Teut staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en adembenemende landschappen. Het was de ideale achtergrond voor de prachtige foto's die de speciale dag van het bruidspaar zouden vastleggen. Tijdens de first look was het meteen duidelijk dat ze voor elkaar bestemd waren. Morgan, met haar expressieve persoonlijkheid, straalde vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Haar ogen fonkelden als sterren en haar glimlach was besmettelijk.

Huwelijksreportage

De Teut staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en adembenemende landschappen. Het was de ideale achtergrond voor de prachtige foto's die de speciale dag van het bruidspaar zouden vastleggen. Het was Ruben die met zijn natuurlijke charme en warmte Morgan een beetje diende in te tomen. Doe maar gewoon fluisterde hij in haar oor. De foto's vertellen het verhaal van hun liefde. Elke blik en aanraking tussen Ruben is vastgelegd in zijn romantische pracht.

Buitenceremonie Cachecour

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de buitenceremonie in het betoverende bos nabij Feestzaal Cachecour. Het bos bood een intieme en sprookjesachtige setting voor Morgan en Ruben om hun liefde te bezegelen. De ceremonie was doordrenkt met romantiek en emoties, en de geloften die ze aan elkaar uitspraken, lieten niemand onberoerd.

Morgan, altijd expressief, sprak met passie en tederheid terwijl ze haar beloften aan Ruben deed. Haar woorden waren als poëzie, en de emotie in de lucht was tastbaar. Ruben, met een glimlach die de wereld verlichtte, antwoordde met zijn eigen geloften, waarin hij beloofde Morgan voor altijd lief te hebben en te koesteren.

De zon begon langzaam onder te gaan terwijl ze elkaar het jawoord gaven, en de omringende bomen filterden het warme avondlicht, waardoor een magische gloed ontstond. De gasten waren getuige van de liefde tussen Morgan en Ruben en werden diep geraakt door de puurheid van het moment.

Feestzaal Cachecour: De Perfecte feestzaal

Na de buitenceremonie trokken Morgan, Ruben en hun gasten naar Feestzaal Cachecour in Houthalen voor de receptie en het avondfeest. De feestzaal bood de perfecte ambiance voor het vieren van hun huwelijk. Prachtig ingericht met oog voor detail, was de zaal een weerspiegeling van de elegantie en verfijning van het bruidspaar.

Het diner was een culinair meesterwerk, bereid met liefde en zorg, en de bruidstaart was een waar kunstwerk. Maar het was de expressie van het bruidspaar terwijl ze de bruidstaart aansneden die de show stalen. Het feest dat volgde, was een viering van liefde en vreugde. Familie en vrienden dansten de nacht weg en deelden herinneringen en gelukwensen met Morgan en Ruben.

Een ode aan een expressieve Bruid:

De wereld is gevuld met verhalen van liefde, maar sommige liefdesverhalen springen er echt uit, zoals dat van Morgan en Ruben. Wat hun verhaal zo speciaal maakt, is de ongelooflijke expressie van de bruid, Morgan. Haar emoties, haar blikken en haar lach voegden een onvergetelijke dimensie toe aan hun huwelijk bij Feestzaal Cachecour in Houthalen. De natuurlijke schoonheid van De Teut was een weerspiegeling van de levendige persoonlijkheid van dit koppel. Het landschap was als een schilderij en Morgan's expressie voegde een vleugje levendigheid toe aan elke foto en met de charmante, warme Ruben aan haar zijde vormden kleurden zij het huwelijk wat ik niet snel zal vergeten.

Haar & make-up: Laura Scheffers
Feestzaal: Cachecour
Live muziek: Foreachaflower
Ceremoniesspreekster: Julie Vantilt - Erewoord

Share this story