|

Morgan & Ruben – Cachecour

Portret-huwelijk-De-Teut-Zonhoven-zomer
First-look-huwelijk-De-Teut-Zonhoven
Knuffel bruidspaar De Teut Zonhoven
De-Teut-portret-trouw-zomer-op-boom
Detail-huwelijksringen-De-Teut-Zonhoven
Buitenlocatie-huwelijk-De-Teut-Zonhoven-trouw
De-Teut-bruidspaar-wandelt-over-heide-De-Teut
De-Teut-bruidspaar-huwelijksreportage-onder-boom
Trouwfoto-op-de-Teut-Zonhoven
Cachecour-feestzaal-tuin-intrede-bruid
Cachecour-boom-met-polaroids-huwelijk
Cachecour-intrede-bruid-en-vader-huwelijk
Live-muziek-buitenceremonie-Cachecour-feestzaal
Cachecour-buitenceremonie-bos-speeches
Cachecour-buitenceremonie-huwelijk-in-bos
Cachecour-buitenceremonie-bruidspaar-emotioneel
Cachecour-huwelijk-buitenceremonie-speech-zus
Cachecour-buitenceremonie-ja-woord-bruidspaar-trouw
Cachecour-buitenceremonie-bruidspaar-emotioneel
Uitwisselen-huwelijksringen-buitenceremonie-in-bos
Cachecour-bruidspaar-kust-buitenceremonie-bos
Cachecour-uittrede-bruidspaar-buitenceremonie
Cachecour-receptie-huwelijk-in-tuin
Receptie-huwelijk-groeten-bruidspaar
Gasten-receptie-huwelijk-oma-rookt-dikke-sigaar
Foreachaflower-live-muziek-huwelijk
Cachecour-vijver-huwelijksreportage
Morgan & Ruben - Cachecour 1
Cachecour-aansnijden-bruidstaart-huwelijk
Dansfeest-huwelijk-trouw-moeders
Gasten-op-dansfeest-huwelijk-Houthalen
Cachecour-lapdance-huwelijk

Cachecour feestzaal voor romantisch huwelijk

Een romantisch verhaal begint altijd met een bijzondere ontmoeting. Voor Morgan en Ruben was het liefde op het eerste gezicht, en hun liefdesverhaal leidde hen uiteindelijk naar een sprookjeshuwelijk bij de prachtige feestzaal Cachecour in Houthalen. Dit verhaal neemt je mee door hun reis van liefde, de betoverende locatie op De Teut in Zonhoven, en een adembenemende buitenceremonie in het bos nabij de feestzaal Cachecour.

Voorbereiding De Kegelhoeve

De voorbereiding voor het huwelijk ging van start in om 7u s’morgens De Kegelhoeve. Een locatie vlakbij De Teut in Zonhoven. Het was nog donker, hierdoor reed ik de niet verlichte wegwijzer naar de locatie enkele malen voorbij. Gelukkig was ik nog goed op tijd. Morgan had al plaatsgenomen aan de tafel waar Laura Scheffers zich installeerde om aan haar en make-up te beginnen. Het altijd een blij weerzien met Laura die toch wel terecht een van de leading lady’s mag genoemd worden op het gebied van haar en make-up. Kortom, een absolute aanrader voor alle moderne bruidjes in Limburg.

Een betoverende locatie op De Teut in Zonhoven

Voor de first look en voor hun huwelijksreportage kozen Morgan en Ruben voor De Teut in Zonhoven als de perfecte locatie. De Teut staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en adembenemende landschappen. Het was de ideale achtergrond voor de prachtige foto’s die de speciale dag van het bruidspaar zouden vastleggen. Tijdens de first look was het meteen duidelijk dat ze voor elkaar bestemd waren. Morgan, met haar expressieve persoonlijkheid, straalde vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. Haar ogen fonkelden als sterren en haar glimlach was besmettelijk.

Huwelijksreportage

De Teut staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en adembenemende landschappen. Het was de ideale achtergrond voor de prachtige foto’s die de speciale dag van het bruidspaar zouden vastleggen. Het was Ruben die met zijn natuurlijke charme en warmte Morgan een beetje diende in te tomen. Doe maar gewoon fluisterde hij in haar oor. De foto’s vertellen het verhaal van hun liefde. Elke blik en aanraking tussen Ruben is vastgelegd in zijn romantische pracht.

Buitenceremonie Cachecour

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de buitenceremonie in het betoverende bos nabij Feestzaal Cachecour. Het bos bood een intieme en sprookjesachtige setting voor Morgan en Ruben om hun liefde te bezegelen. De ceremonie was doordrenkt met romantiek en emoties, en de geloften die ze aan elkaar uitspraken, lieten niemand onberoerd.

Morgan, altijd expressief, sprak met passie en tederheid terwijl ze haar beloften aan Ruben deed. Haar woorden waren als poëzie, en de emotie in de lucht was tastbaar. Ruben, met een glimlach die de wereld verlichtte, antwoordde met zijn eigen geloften, waarin hij beloofde Morgan voor altijd lief te hebben en te koesteren.

De zon begon langzaam onder te gaan terwijl ze elkaar het jawoord gaven, en de omringende bomen filterden het warme avondlicht, waardoor een magische gloed ontstond. De gasten waren getuige van de liefde tussen Morgan en Ruben en werden diep geraakt door de puurheid van het moment.

Feestzaal Cachecour: De Perfecte feestzaal

Na de buitenceremonie trokken Morgan, Ruben en hun gasten naar Feestzaal Cachecour in Houthalen voor de receptie en het avondfeest. De feestzaal bood de perfecte ambiance voor het vieren van hun huwelijk. Prachtig ingericht met oog voor detail, was de zaal een weerspiegeling van de elegantie en verfijning van het bruidspaar.

Het diner was een culinair meesterwerk, bereid met liefde en zorg, en de bruidstaart was een waar kunstwerk. Maar het was de expressie van het bruidspaar terwijl ze de bruidstaart aansneden die de show stalen. Het feest dat volgde, was een viering van liefde en vreugde. Familie en vrienden dansten de nacht weg en deelden herinneringen en gelukwensen met Morgan en Ruben.

Een ode aan een expressieve Bruid:

De wereld is gevuld met verhalen van liefde, maar sommige liefdesverhalen springen er echt uit, zoals dat van Morgan en Ruben. Wat hun verhaal zo speciaal maakt, is de ongelooflijke expressie van de bruid, Morgan. Haar emoties, haar blikken en haar lach voegden een onvergetelijke dimensie toe aan hun huwelijk bij Feestzaal Cachecour in Houthalen. De natuurlijke schoonheid van De Teut was een weerspiegeling van de levendige persoonlijkheid van dit koppel. Het landschap was als een schilderij en Morgan’s expressie voegde een vleugje levendigheid toe aan elke foto en met de charmante, warme Ruben aan haar zijde vormden kleurden zij het huwelijk wat ik niet snel zal vergeten.

Haar & make-up: Laura Scheffers
Feestzaal: Cachecour
Live muziek: Foreachaflower
Ceremoniesspreekster: Julie Vantilt – Erewoord