Sofie & Geert – De Barrier

Bruidspaar op boom De Teut natuurpark
De Barrier aankleden bruidegom
Bruid bekijkt trouwjurk huwelijk in leefruimte
Voorbereiding huwelijk bruid verzorgt zoon
Wijchmaal voorbereiding aankleden bruid
First look huwelijk Wijchmaal trap huis
Wijchmaal first look huwelijk voor trap
Huwelijksreportage De Teut natuurreservaar
De Teut trouwfoto's zonsondergang
De Teut donderslagseweg fotoreportage bruidspaar
De Barrier trouwzaal tuin met vijver
De Barrier trouwzaal Houthalen Helchteren
De Barrier binnenceremonie bruidskinderen brengen bloemen
De Barrier intrede bruid met vader binnenceremonie
De Barrier binnenceremonie vader knuffelt bruid
De Barrier binnenceremonie trouw
De Barrier bruidspaar binnenceremonie trouw
De Barrier bruidegom speech binnenceremonie huwelijk
De Barrier bruid emotioneel tijdens binnenceremonie
Uitwisselen huwelijksringen binnenceremonie
De Barrier bruid bruidegom kust binnenceremonie huwelijk
Detail handen bruidspaar tijdens binnenceremonie
De Barrier bruidspaar juicht uittrede binnenceremonie
De Barrier receptie huwelijk bruid met hapjes
De Barrier huwelijk bruidskinderen spelen
De Barrier speech bruid op dansvloer
De Barrier aansnijden bruidstaart
De Barrier openingsdans trouw
Dansfeest huwelijk De Barrier bruid danst met kinderen in een rij
gasten dansen trouwfeest
Bruidsmeisje steekt vingers in oor voor luide muziek
Bruidsjongen op dansvloer trouw
Vriendinnen dansen huwelijk dansvloer in groen licht
Bruidegom danst met zoon de Barrier trouwzaal
Dansfeest bruidspaar dansvloer Houthalen

De Barrier feestzaal voor Sofie en Geert

Een Magisch Winterhuwelijk in De Barrier in Houthalen Helchteren. In de betoverende winterse sfeer van België voltrok zich het liefdesverhaal van Sofie en Geert, een paar dat ervoor koos om elkaar het jawoord te geven in de trouwzaal De Barrier te midden van de glinsterende regendruppels. Het was een dag doordrenkt met romantiek en een vleugje avontuur, waarbij zelfs de weergoden hun zegen gaven aan dit prachtige koppel.

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor het huwelijk ging thuis van start met haar en make-up. Waarna het koppel elkaar voor het eerst zou zien aan de trap. Het eerste plan was in de tuin, maar de weergoden hadden er anders over beslist. Na de first look ging het verder naar het gemeentehuis van Genk voor het wettelijk huwelijk. Een gemeentehuis, door de bruid omschreven als ‘het lelijkste gemeentehuis van België’. En ik kan de de bruid hier geen ongelijk in geven. Gelukkig was er nog een mooie ceremonie voorzien in De Barrier.

Weergoden

De huwelijksreportage begon met een onverwachte wending: een zachte regen die als een zegen uit de hemel viel. Met een oog op buienradar gericht maakten we nog vlug enkele portretten in de tuin en de mooie wachtzaal van De Barrier. Hierna zat er niets anders op dan te wachten op beter weer. Het koppel trok zich dan ook even terug op zich te ontspannen en klaar te maken voor de ceremonie.

Ceremonie

Een van de redenen om voor de feestzaal De Barrier te kiezen was de tuin, waar het de grote wens was voor het koppel om hier een mooie buitenceremonie te houden. Indien het weer het zo toelaten. Helaas dwarsboomden de regen ook deze plannen. Gelukkig bezit De Barrier over een heel geschikte binnenlocatie om een binnenceremonie te houden. De binnenplaats werd ondertussen mooi aangekleed en hier kon de buitenceremonie dan ook plaatsvinden.

Receptie

Na der receptie werden de gasten getrakteerd op lekker hapjes en drankjes. Het was ondertussen droog geworden zodat iedereen kon genieten van de tuin tijdens de receptie. De kinderen konden spelen in de tuin terwijl Sofie en Geert tijd maakten voor de gasten. Hierna volgden het avondeten.

Gek idee

Tussen de maaltijden bleek er een gat te zitten van ongeveer een half uur, alvorens de volgende gang geserveerd zou worden aan het pasgetrouwde koppel. Zou het misschien niet mogelijk zijn om vlug vlug naar de Teut te rijden om nu tijdens zonsondergang enkele foto’s te maken. Tot mijn grote verbazing stemde het avontuurlijke bruidspaar hier mee in.

Flexibel bruidspaar

Met een optimistische kijk op het leven en de liefde, besloten we het half uurtje optimaal te benutten. Snel, reden we naar de De Teut waarin we ons begaven naar een schilderachtige locatie die de perfecte achtergrond bood voor de zomerse huwelijkssfeer: De Teut in Zonhoven. En dit bij zonsondergang.

De Teut op een winteravond

Onder een zacht verlichte hemel, waarbij de regen van die dag had plaatsgemaakt voor een mooie zonnige zomeravond, hebben we de liefde van Sofie en Geert vastgelegd in elke klik van de camera. De statige sparren en het heidelandschap van De Teut werden het canvas van hun liefdesverhaal, met elke stap die ze zetten als een penseelstreek die de emoties van hun speciale dag vastlegde. Het resultaat was een reeks adembenemende beelden die de essentie van hun liefde vastlegden, met de natuur als getuige van hun verbintenis.

Avondfeest in trouwzaal De Barrier

Na deze betoverende fotosessie was het tijd om het feest voort te zetten, en waar anders dan in de sfeervolle feestzaal De Barrier in Houthalen Helchteren. De naam alleen al draagt een belofte van barrières die doorbroken worden, en dat is precies wat Sofie en Geert deden op hun huwelijksdag.De Barrier, omringd door een weelderig landschap en doordrenkt met een warme ambiance, werd het toneel voor het avondfeest en dansfeest.

De kracht van de liefde

Het was een huwelijksceremonie die de grenzen van traditie en verwachtingen overschreed, en waarbij elk moment werd omgezet in een kunstwerk dat de tijd trotseerde. Sofie en Geert’s liefdesverhaal, verankerd in een zomerse betovering van Limburg, blijft als een tijdloze herinnering aan de kracht van liefde die zelfs de meest onverwachte elementen omarmt.

De Barrier

Dus, als u op zoek bent naar een betoverende locatie in België om uw eigen liefdesverhaal te vieren, overweeg dan de magie van De Barrier. Laat regen en winterse sferen uw dag transformeren in een uniek en onvergetelijk evenement, vastgelegd in de prachtige omgeving van België’s natuurlijke pracht. De Barrier wacht op u, klaar om uw dromen waar te maken te midden van haar betoverende ambiance.

Kapster: Laura Scheffers
Make-up: Lore Withofs
Muzikant: David Patry
Feestzaal: De Barrier
Bloemen: Mondeoflowers
Bruidsjurk: JBCouture
Wedding planner: Seline Dogdu