Marieke & JanDe Barrier

De Barrier:

De Barrier feestzaal voor Marieke en Jan. Het huwelijk van Marieke en Jan was tot in de puntjes geregeld. Als feestlocatie hadden ze gekozen voor de stijlvolle feestzaal De Barrier in hartje Limburg. Een complex met een ruime feestzaal, prachtige tuin, uitgestrekt terras en veel verschillende polyvalente ruimtes om gasten te ontvangen, of gezellig samen te zitten in een mooie lounge ruimte.

Brugge:

Het is niet toevallig dat Marieke en Jan de stad Brugge hebben gekozen als locatie voor hun after wedding shoot. Dit prachtig koppel zijn al 11 jaar elkaars geliefde. Omdat Marieke voor haar opleiding ook vaak in de weekenden in Brugge moest werken. Kwam Jan er vaak op bezoek. Zo hebben ze samen talloze weekendjes samen in Brugge gespendeerd. Waarbij ze heel veel leuke restaurants, biercafés, parken en mooie wandelplekjes hebben ontdekt. Ze hielden erg van de oude binnenstad, maar nog meer van de straatjes en parkjes daar rond, waar niet altijd veel toeristen kwamen. Ze ontbijten graag samen aan het Jan van Eyck plein. En proefden biertjes in verborgen cafés zoals Rose Red en De Garre. Gingen samen wandelen aan het Minnewaterpark , brachten bezoekjes aan brouwerij de Halve maan. Of gingen uitgebreid dineren in Quatre Mains, De Pottenkijker of La Tache, die meer buiten het centrum liggen. Maar konden ook genieten van een ongelooflijk lekker en spaghetti in Du Gaz, een klein eet- en biercafé vlakbij Marieke haar vroeger werk. Zo maakten ze samen van hun noodgedwongen lange tijd apart eigenlijk een lange citytrip in eigen land. En konden ze de weekendjes uitgebreid spenderen aan elkaar. Ze hebben er samen altijd enorm veel van genoten. En konden zo de lange periode ‘samen apart’ goed doorstaan. Ook buiten elkaar hebben ze een boeiend leven. Marieke combineert haar dokterspraktijk met modeling, home-restyling en sightseeing. Dat Marieke smaak heeft bewijst haar populaire Instagram page. Terwijl Jan de medische staf organiseert bij KRC Genk. Op 03 Juni 2017 mocht ik hun huwelijk fotograferen. Samen met haar vriendinnen hadden ze alle details prachtig uitgewerkt. Hun avondfeest werd in De Barrier in Houthalen gefotografeerd. Jan en Marieke waren fantastisch. En het is dan ook een onvergetelijke dag geworden, zo boordevol prachtige momenten dat er bijna geen tijd meer over was voor een huwelijksreportage. Dromen jullie ook van een huwelijksreportage op een prachtige locatie ? Plan dan zoals Marieke en Jan  samen een dag met je fotograaf. En als het weer niet mee zit, stel je het gewoon uit. Zo hebben jullie er ook nog eens een goed weer garantie bovenop !

 

bruid bruidegom portret tuin De Barrier agenda en roze pioenrozen huwelijk bruidegom knoopt strik huwelijk knopen strik bruidegom in spiegel witte spiegel met witte bruidsjurk en roze roos zilver witte bruidsschoenen met vleugels achteraan make-up artiest brengt schmink aan bruid bruid schmink voorbereiding huwelijk vriendinnen helpen bruid aantrekken witte bruidsjurk first look huwelijk in tuin bruidsboeket met roze en wit pioenrowen bruidegom geeft bruidsboeket first look tuin ja woord gemeentehuis Lommel bruidspaar kust op oude brug Brugge bruidspaar op muurtje oude binnenvaart Brugge Brugge bruidspaar knuffelt voor oude gevel Brugge bruidspaar voor oude gevel bruidegom kust bruid voor oude gevel Brugge bruidspaar poseert voor oude stenen pilaar oud Brugge Bruidspaar poseert in oude drukke straat Brugge bruidspaar voor oude huis Brugge Brugge bruidspaar wandelt over oude brug gevel feestzaal de Barrier houthalen in zomer kinderen overhandigen fotokader cadeau bruid De Barrier Houthalen bruidsboeket op houten tafel met twee versierde ronde dozen bruid bruidegom wandelen hand in hand tuin bruidspaar portret tegen houten poort feestzaal De Barrier Houthalen De Barrier huwelijksreportage tuin De Barrier Houthalen huwelijksreportage portret bruidspaar in tuin De Barrier De Barrier houthalen portret bruidspaar in tuin grote groepsfoto bruid vriendinnen dansvloer De Barrier Houthalen huwelijk openingsdans De Barrier huwelijk rode ballonnen De Barrier dansfeest huwelijk vriendinnen maken plezier vriend bruid dansen huwelijksfeest dansvloer De Barrier grappige oude man maakt plezier huwelijksfeest bruid dans met vriendinnen op huwelijksfeest nachtopname voor raam feestzaal De Barrier Houthalen