Jamy & Jeroen – De Lozen Boer

De Lozen Boer:

De Lozen boer was de feestzaal en tevens ook de fotolocatie voor de aandoenlijk sympathieke Jamy en Jeroen. De voorbereidingen vonden plaats in een hotel nabij de grote markt van Sint-Niklaas. Hiervan heb ik natuurlijk even gebruik gemaakt om er te smullen van de plaatselijke mattentaartjes die verkrijgbaar waren op de markt. De kapper en make-up was goed op tijd, maar helaas liep de planning flink uit waardoor we bijna 1 uur te laat aankwamen voor het wettelijk huwelijk op het kasteel Blauwendael.

No First look:

De geplande first look aan het kasteel hebben we dan maar gelaten voor wat het was om de mensen niet al te lang te laten wachten op het kasteel. Gelukkig was het huwelijk op een vrijdag. En is is alles kunnen doorgaan zonder dat een ander koppel de plaats zou innemen.

Kasteel Blauwendael:

Het gemeentehuis van Waasmunster is het prachtige kasteel Blauwendael. Na het wettelijk huwelijk hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt en een paar portretten in de tuin. Het was rond de middag, en het contrast van de felle zon maakte fotograferen niet gemakkelijk. Daarom zijn we niet te lang gebleven en zouden we de rest van de huwelijksreportage maken in de tuin van de feestzaal Den Lozen Boer bij mooi zacht avondlicht.

Feestzaal De Lozen Boer:

Hierna ging het verder naar feestzaal De Lozen Boer. De feesttafel was prachtig aangekleed in de tuin. Na het aansnijden van de bruidstaart gingen we verder met de huwelijksreportage. Het licht was nu supermooi. Wat een verschil met het harde agressieve licht gedurende de middag in volle zon. De feestzaal had een prachtige tuin, onderverdeeld in tuinkamers en was de perfect locatie voor de shoot. Als afsluiter werd er nog een Pinata stuk geslaan met een stok. Een verwijzing naar hun liefde voor verre reizen. Wat een lief en sympathiek koppel. Bedankt voor alle vertrouwen en dat ik er bij mocht zijn op jullie mooiste dag.

Golden hour portret bruidspaar tuin feestzaal Kasteel Blauwendael bruidswagen Gemeentehuis Waasmunster first look huwelijk Gemeentehuis Waasmunster trouwzaal Gemeentehuis Waasmunster huwelijksringen Gemeentehuis kasteel Blauwendael bruidspaar Gemeentehuis Waasmunster uitwisselen huwelijksringen Kasteel Blauwendael tekenen huwelijk Gemeentehuis Waasmunster bruidspaar kust De Lozen Boer gedekte feesttafel in tuin De Lozen Boer detail tafeldekking feesttafel huwelijk tuin De Lozen Boer decoratie tafeldekking De Lozen boer tafeldekking De Lozen Boer champagne huwelijk De Lozen Boer bruid lacht speech tuin De Lozen Boer huwelijksreportage tuin Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 1 Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 2 Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 3 Den Lozen Boer bruidspaar knuffel in tuin Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 4 bruidegom draagt bruid tuin feestzaal Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 5 Bruidspaar tuin huwelijksreportage Jamy & Jeroen - De Lozen Boer 6 De Lozen Boer huwelijksreportage rozentuin Den Lozen Boer portret huwelijk tuin Den Lozen Boer trouwfoto's tuin De Lozen Boer bruidspaar portret tuin Huwelijksreportage tuin De Lozen Boer huwelijksreportage bruidspaar knuffel Den Lozen Boer bruidspaar bij fontein Bruidstaart aansnijden Den Lozen Boer huwelijk Pinata stukslaan huwelijk Pinate paard onder boom huwelijk Bruidspaar pinata onder boom Den Loze Boer bruid slaat pinata onder boom Den Lozen Boer bruidspaar aan feesttafel Den Lozen Boer portret bruidspaar zonsondergang Lochristi bruidspaar silhouet

Share this story