Annelien & Wouter – De Schuur

De Schuur – Alken

Annelien en Wouter trouwden in De Schuur in Alken. Een kleine sympathieke feestzaal die helemaal niet ouderwets aanvoelt, maar eerder een hippe gezellige barndoor uitstraling heeft.  De voorbereidingen vonden plaats in het ouderlijk huis van Annelien. Annelien is binnenhuisarchitecte en dat was er aan te zien. Het huis had pas een metamorfose ondergaan en was heel stijlvol modern ingericht. De minimalistische stijl met veel natuurlijk licht was de perfecte backdrop om de voorbereidingen van de mooie Annelien vast te leggen. Eenmaal de gasten en de bruidskindjes waren gearriveerd, werd de ruimte gevuld met een speelse vrolijkheid.

Kinderboerderij Kiewit

Als fotolocatie hadden Annelien en Wouter gekozen voor de kinderboerderij van Kiewit. Ook de hond mocht even mee op de reportage, wat altijd wel een leuk beeld kan geven. Het weer was jammer genoeg een beetje regenachtig, maar het zachte licht was ideaal om het contrast onder controle te houden. Eerst maakten we een paar portretjes bij de vijver, gevolgd door een wandeling met de hond, om tenslotte naar het mooie houten wandelpad te gaan. Alles verliep heel natuurlijk en ontspannen. Een fotoreportage is dan ook dikwijls het enige moment om te ontspannen op deze belangrijke dag, en om even te genieten van elkaar. In deze reportage, midden in de natuur.

Stadhuis Hasselt

Na de geslaagde shoot ging het koppel met hun rode Volkswagen kever naar het mooie stadhuis van Hasselt. Het koppel arriveerde in hun rode kever auto. Het stadhuis van Hasselt vind ik persoonlijk een van de mooiere van Limburg en het een groot alleenstaand herenhuis uit het derde kwartaal van de 17e eeuw, dat eerst dienstdeed als hotel. In 1979 kocht Hasselt het gebouw om het dienst te laten doen als stadhuis. Dit laatclassicistisch gebouw met haar strakke symmetrie vormde een gedroomde setting voor het burgerlijk huwelijk van Annelien en Wouter.

Uittrede via opgaande trap

Na de ceremonie was er een mooie uittrede voorzien via de opgaande trap van het stadhuis. En nam het koppel de tijd om de talrijk aanwezige vrienden te groeten en gelukwensen in ontvangst te nemen. De bruidskindjes konden ondertussen genieten van de vrije tijd. Een ideaal moment om een paar portretten te maken alvorens we verder gingen richting feestzaal De Schuur in Alken. Om daar de dag in stijl verder te zetten.

Portretten in fruitplantages

Voor we in de Schuur aankwamen was er 10 minuten tijd om even wat portretten te maken in de fruitvelden neven de feestzaal De Schuur. Hierdoor hadden we wat meer variatie in de foto’s. En de sfeer van de plantages paste mooi bij de rustieke stijl van de feestzaal. In de tuin hebben we dan nog wat groepsfoto’s kunnen maken.

De Schuur Alken

Als feestzaal hadden Annelien en Wouter gekozen voor de Schuur. Vermits het huwelijk eerder in een beperkte en intieme kring werd gehouden, was deze charmante feestzaal een uitstekende keuze. Tussendoor hebben we nog een aantal portretten gemaakt in fruitplantages vlakbij en bij ‘golden hour’ even voor zonsondergang. Het is altijd een goed idee om hiervoor even tijd vrij te maken op jullie dag. De zaal was prachtig aangekleed en zoals de rest van de dag was er veel tijd om te genieten van het hele gebeuren.

Rockband

Wouter speelt in een plaatselijke rockband, die dan ook voor live muziek zorgde op het feest. Als openingsdans had het koppel een speciale dans ingeoefend die ontvangen werd met veel gejuich van het publiek. De avond werd afgesloten met een spetterend dansfeest en nog een laatste nachtopname. Het was een perfecte dag geweest. Een intiem huwelijk met veel tijd om ontspannen te genieten met beste vrienden en familie. Bedankt dat ik er bij mocht zijn. Jullie waren gewoon fantastisch !

Bokrijk huwelijksreportage portret bruidspaar Aankleden bruid Hasselt

schminken bruid huwelijk Hasselt bruid en bruidegom wandelen in dreef Kiewit met hond Kiewit trouwreportage in bos bruid en bruidegom wandelen met hond in Kiewit bruidspaar wandelt met hond in dreef Kiewit bruid en bruidegom door dak rode 2Pk auto bruid bruidegom kussen in loofbos Kiewit bruidspaar op wandelpad kinderboerderij Kiewit Hasselt bruidspaar kust in bos Kiewit Hasselt bruid en bruidegom kussen in bos Kiewit bruidspaar in Stadhuis Hasselt voor huwelijk huwelijk in trouwzaal Hasselt stadhuis bruid bruidegom zitten samen trouwzaal stadhuis Hasselt bruid bruidegom trap stadhuis Hasselt huwelijk bruidspaar kust in appelplantage Kermt feestzaal de schuur Kermt huwelijk bruidegom geeft bruid kus voorhoofd bruidegom kust bruid huwelijk Hasselt in tuin eretafel groepsfoto feestzaal De Schuur Kermt huwelijk portret bruid bruidegom zonsondergang feestzaal De Schuur Alken portret bruidspaar zonsondergang voorstelling vrienden huwelijk feestzaal bruidspaar dans openingsdans feestzaal huwelijk tossen bruidsboeket feestzaal De Schuur Kermt huwelijk bruidegom met vrienden feestzaal huwelijk bruidegom dans met vrienden feestzaal De Schuur Kermt vrienden op dansvloer huwelijk Hasselt trotse moeder kijkt naar bruid op dansvloer tijdens dansfeest huwelijk bruid en bruidegom dansen huwelijk feestzaal De Schuur Kermt bruidspaar voor schuur in Feestzaal Kermt

Share this story