Nele & Simon – De Venkel

De Venkel

De Venkel was de feestzaal die Nele en Simon samen met hun dochtertje hadden gekozen voor hun mooiste te dag te vieren. De voorbereidingen starten in het huis van het koppel. Het schattige dochtertje met blonde haren en fel blauwe ogen was ook al wakker. En ze volgde braaf het hele gebeuren met een ontwapenende nieuwsgierigheid.

Stadhuis Leuven

Na de voorbereidingen en de first look ging het verder naar het rijkversierde laatgotische imposante stadhuis van Leuven. Prachtig gelegen op de grote markt van Leuven. Niet alleen de voorgevel is indrukwekkend. De grote zaal die vroeger diende als staatsie- en feestzaal voor officiële gelegenheden is prachtig versierd en vormde de ideale setting voor het wettelijk huwelijk van Nele en Simon, in het bijzijn van hun schattige dochtertje. Na de ceremonie was er nog een mooie uittrede aan de trap van stadhuis. Na de felicitaties en het groeten van familie van vrienden op het marktplein van Leuven maakten we ons klaar om verder te gaan naar feestzaal de Venkel Kortenberg.

Feestzaal de Venkel

Bij aankomst was er nog even tijd om een korte wandeling te maken in de buurt van de feestzaal om wat portretten te maken. Simon, die velen mensen zullen kennen als de woordvoerder van test aankoop in de media liet zijn vrolijke kant zien. Met allerlei grapjes en moves bracht hij Nele aan het lachen. Dit gaf mooi de connectie weer. Ondertussen was alles in gereedheid gebracht voor de ceremonie in de tent. Dit was een belangrijk onderdeel voor het koppel. En het was doen ook belangrijk om hier voldoende beeldmateriaal te hebben. De ceremonie werd voorzien van live muziek, en de emotionele speeches maakten heel wat gevoelens los. Na een receptie in de tuin, en het maken van wat groepsfoto’s werd iedereen naar binnen geroepen om de dag af te sluiten met een bruidsmaaltijd en een groot dansfeest. Wat een prachtige dag, en wat een perfect gezinnetje.

De Venkel trouwreportage in tuin Stadhuis Leuven bruidspaar staat recht Stadhuis Leuven bruidspaar in trouwzaal Nele & Simon - De Venkel 1 Nele & Simon - De Venkel 2 Nele & Simon - De Venkel 3 Nele & Simon - De Venkel 4 Stadhuis Leuven familie in trouwzaal Stadhuis Leuven cadeau Pieter Stockmans porselijn Stadhuis Leuven bruidspaar voor schepen Stadhuis Leuven familie met baby op schoot Stadhuis Leuven uittrede bruidspaar op trappen Grote markt Leuven huwelijk felicitaties bruid Stadhuis Leuven huwelijk dochtertje en oma kijken vanaf balkontrap De Venkel huwelijksreportage in tuin De Venkel bruidspaar in tuin De Venkel fotoshoot koppel in tuin De Venkel feestzaal met tuin De Venkel binnenceremonie live band in tent De Venkel binnenceremonie huwelijk bruidspaar De Venkel binnenceremonie huwelijk in tent De Venkel binnenceremonie bruidspaar met baby De Venkel binnenceremonie live band zangeres en gitarist De Venkel binnenceremonie live band gitarist De Venkel binnenceremonie ja-woord bruidspaar binnenceremonie knuffel na ja-woord Binnenceremonie huwelijk familie kijkt toe Binnenceremonie huwelijk witte tent bruidspaar kust Binnenceremonie huwelijk speech familie Uittrede bruidspaar binnenceremonie tent De Venkel De Venkel huwelijk buitenreceptie bruidskinderen spelen in tuin De Venkel huwelijk buitenreceptie bruid groet familie met baby op haar arm De Venkel huwelijk buitenreceptie bruid met baby op haar arm De Venkel huwelijk buitenreceptie hapjes op witte bordjes De Venkel huwelijk buitenreceptie gast toast met drank De Venkel huwelijk buitenreceptie serveren van hapjes De Venkel huwelijk buitenreceptie gasten aan tafel De Venkel huwelijk bruidspaar kijkt naar voorstelling De Venkel openingsdans huwelijk De Venkel openingsdans gasten met vuurwerkstokjes De Venkel bruid danst Trouwparty gasten dansen Avondfeest huwelijk bruid danst De Venkel trouwfeest gasten dansen De Venkel trouw avondfeest party Trouwfeest bruidspaar danst

Share this story