Tina & Bert – De Vesten

De Vesten

De Vesten was de feestzaal die Tina en Bert hadden gekozen voor hun mooiste dag. De voorbereidingen starte in de B&B Droomzoet. Gelegen in het midden van de groen kempen aan de rand van het dorp Vorselaar. Ook het kasteel ‘De Borrekens’ is op wandelafstand. Toen ik arriveerde was iedereen aan het genieten van een uitgebreid ontbijt, met heerlijk lokale producten. De trouwjurk moest nog even ongezien voorbij de bruidegom worden geloodst. Hierna konden we in de slaapkamer in het bijzijn van de huwelijksjurk starten met make-up en haar. Na de voorbereidingen zou het koppel elkaar voor het eerst zien voor de B&B in het bijzijn van de familie.

Gemeentehuis Westerlo

Na het maken van enkel groepsfoto’s en portretten ging het met een grote witte limousine richting het gemeentehuis van Westerlo. Oorspronkelijk het kasteel van Gravin Jeanne de Merode, maar nu vooral gekend onder de naam het ‘Nieuw Kasteel’. Het is een prachtig gebouw en beschermd als monument. Hier hebben na de ceremonie een kleine wandeling gemaakt. En ook wat portretten. Een tijd voor het koppel om even alleen te zijn en te genieten van elkaar.

Feestzaal De Vesten

Het was een drukke dag, want even later werd het koppel al verwacht voor de binnenceremonie in de feestzaal De Vesten. De ruimte was mooi versierd, en de intrede van de bruid was een emotioneel moment. Dit was het moment waarop ook veel aanwezigen het bruidspaar voor het eerst te zien kregen. Het bruidspaar had een presentatie gemaakt. Er waren emotionele en hartverwarmende speeches van familie en vrienden. Na de mooie ceremonie en de uittrede van het koppel kon het bruidspaar de gasten ontvangen en uitnodigen voor de buitenreceptie in de tuin van de feestzaal. Vrienden van het bruidspaar hadden een grote voorstelling met dans en muziek voorzien voor het koppel. Hierna kon iedereen genieten van de bruidsmaaltijd en het dessertenbuffet. Na het aansnijden van de bruidstaart werd de dag afgesloten met een groot dansfeest.

Tina & Bert - De Vesten 1 Droomzoet B&B make-up bruid Droomzoet B&B kapster met bruid Droomzoet B&B aankleden bruid Droomzoet B&B first look Droomzoet B&B first look familie kijkt Droomzoet B&B first look bruidspaar groet elkaar Droomzoet B&B first look bruidspaar kust Droomzoet B&B first look bruidspaar groet familie B&B droomzoet Vorselaar met bruidswagen Vorselaar bruidsreportage Vorselaar bruidspaar op zitbank Westerlo gemeentehuis huwelijksreportage Vorselaar bruidspaar wandelt in dreef Vorselaar huwelijksreportage bruidspaar knuffelt De Vesten feestzaal bruid wacht bij intrede De Vesten huwelijk binnenceremonie bruidegom kijkt naar bruid De Vesten huwelijk binnenceremonie bruidspaar zit De Vesten huwelijk binnenceremonie bruidspaar knuffelt moeder De Vesten huwelijk binnenceremonie familie kijkt De Vesten huwelijk binnenceremonie ja-woord De Vesten huwelijk binnenceremonie bruid emotioneel na ja-woord De Vesten huwelijk binnenceremonie uitwisselen huwelijksringen De Vesten huwelijk binnenceremonie bruidspaar kust De Vesten huwelijk binnenceremonie uittrede bruidspaar De Vesten huwelijk buitenreceptie met fonteinen De Vesten huwelijk intrede bruidspaar in feestzaal De Vesten huwelijk speech bruidspaar feestzaal De Vesten huwelijk gasten aan tafel De Vesten huwelijk bruidspaar kust aan tafel De Vesten huwelijk obers met wijnflessen De Vesten huwelijk serveren wijn aan bruidspaar De Vesten huwelijk serveren bruidsmaaltijd op borden De Vesten huwelijk voorstelling vrienden De Vesten huwelijk voorstelling met muziek van vrienden De Vesten huwelijk bruidspaar geniet van voorstelling De Vesten dessertenbuffet huwelijk De Vesten dessertenbuffet huwelijk met vers fruit De Vesten dessertenbuffet bruidspaar achter ijskar De Vesten openingsdans bruidspaar De Vesten openingsdans bruidspaar danst tussen kandelaars De Vesten openingsdans bruidspaar kust Vorselaar trouwreportage bruidegom grijpt bruid

Share this story