Jantien & Claudio – De Vrije Valk

De Vrije Valk

De Vrije Valk was de feestzaal die Jantien en Claudio hadden uitgekozen voor hun huwelijk. De voorbereidingen starten in de pas gekochte woning van Jantien en Claudio. Het was een rank smal huis, wat een beetje een grappig zicht was.  Ook het dochtertje was al wakker en kreeg ook een portie lippenstift. Na de voorbereiding kwam Claudio aangereden in de bruidswagen en zou het koppel elkaar voor het eerst zien aan de voordeur. De vurige Italiaanse roots van de bruidegom kwamen al meteen goed naar voor tijdens deze intense kennismaking.

Sint-Genovevakerk

Hierna ging het verder voor het huwelijk in de gewijde kerk Sint-Geneveva te Zepperen. Het kerkje werd gebouwd tussen 1430 en 1509 en is beschermd als monument. Na de intrede van de bruidegom met de bruidskindjes kwam de bruid met haar vader de kerk binnen. Een emotioneel moment. Na de ceremonie en de uittrede werden de familie en vrienden buiten gegroet en konden ze het koppel proficiat wensen.

Alden Biesen

Het was een zonnige zomerse dag. Het koppel had gekozen voor Alden Biesen als locatie voor hun huwelijksreportage. Enkele weken ervoor had ik er nog enkele communie foto’s gemaakt; Dus wist ik de mooie spotjes wel. Dit was helaas zonder de brandende zon gerekend. Het felle contrastrijke licht maakte het onmogelijk om mooie beelden te maken. Dus beperkte we ons tot de weinige plaatsen waar nog schaduw te vinden was. Ook voor Jantien en Claudio was het veel aangenamer in de schaduw dan in de moordende zon.

Feestzaal De Vrije Valk

Na het trotseren van de brandende zon werd de dag afgesloten met een groot feest in de feestzaal de vrije valk. De gasten werden eerst ontvangen door het bruidspaar op het binnenplein van de feestzaal. Hier na kon iedereen genieten van prachtige zomerse avond in de tuin van de feestzaal. Na de buitenreceptie werd iedereen naar binnen geroepen voor de bruidsmaaltijd. Na het aansnijden van de bruidstaart kon het dansfeest losbarsten.

 

Alden Biesen bruidspaar in tuin Make-up baby voor huwelijk Aankleden bruid woonkamer Alken Zwarte kat in keuken Alken bruid met vriendin Alken first look huwelijk bruidegom wacht op bruid Alken first look bruid groet bruidegom Alken first look bij voordeur bruidspaar lacht Sint-Genovevakerk Zepperen met bruidspaar Sint-Genovevakerk intrede bruidegom en bruidskindjes Sint-Genovevakerk intrede bruid met vader Sint-Genovevakerk huwelijk familie kijkt Sint-Genovevakerk trouw bruidspaar op kerkstoel Sint-Genovevakerk huwelijk priester voor koppel Sint-Genovevakerk bruidspaar in kerk Sint-Genovevakerk huwelijk familie Sint-Genovevakerk huwelijk bruidspaar lacht Sint-Genovevakerk trouw Sint-Genovevakerk trouw bruidspaar zit in kerk Sint-Genovevakerk trouw familie geeft applaus Sint-Genovevakerk huwelijk aansteken bruidskaars Sint-Genovevakerk huwelijk bruid tekent Sint-Genovevakerk kerkelijk huwelijk familie Sint-Genovevakerk trouw bruidspaar tekent huwelijksakte Sint-Genovevakerk huwelijk moeder met baby Sint-Genovevakerk huwelijk trouwringen uitwisselen Sint-Genovevakerk trouw bruidspaar kust Sint-Genovevakerk huwelijk bruidspaar kust Sint-Genovevakerk uittrede bruidspaar Alden Biesen koppel wandelt Alden Biesen bruidspaar op bank Alden Biesen koppel bij stenen zuilen De Vrije Valk bruidspaar groet bruidsmeisje De Vrije Valk bruidspaar dia voorstelling feestzaal De Vrije Valk huwelijk aansnijden bruidstaart met vuurwerk De Vrije Valk huwelijk party bruidegom danst met vriendin De Vrije Valk huwelijk openingsdans De Vrije Valk huwelijk openingsdans bruidskindjes spelen De Vrije Valk huwelijk ouderdans De Vrije Valk huwelijk party bruidspaar danst De Vrije Valk huwelijk party vrienden met bier De Vrije Valk huwelijk dansparty vriendinnen dansen De Vrije Valk huwelijk openingsdans bruidspaar danst De Vrije Valk huwelijk dansparty gasten dansen De Vrije Valk huwelijk dansparty De Vrije Valk huwelijk dansfeest

Share this story