Lies & Leander – De waterhoek

De Waterhoek:

De Waterhoek was de feestzaal die Lies en Leander hadden uitgekozen. Een huwelijksreportage was niet zo belangrijk. Ze wilden ten volle kunnen genieten van de dag. De voorbereiding gebeurden in het ouderlijk huis van de bruid in Zepperen, gelegen in het mooie Haspengouw midden tussen de fruitplantages. Tijdens de make-up en haar van de bruid moesten we de bruidegom naar boven krijgen zonder dat hij de bruid had gezien voor hun first look. Daarom hadden we er niets beter op gevonden kan zijn ogen af te dekken met een keukenhanddoek en hem de trap op te leiden. Na het aankleden van de bruidegom zou het koppel elkaar voor het eerst zien onder aan deze trap. Hierna hebben nog vlug enkele portretten gemaakt in de fruitplantage achter de tuin. Alvorens te vertrekken naar het mooie stadhuis van Sint-Truiden voor het wettelijk huwelijk.

Stadhuis Sint-Truiden:

Het stadhuis van Sint-Truiden is zeker een van de mooiste stadhuizen van Limburg, en was de perfecte setting voor het wettelijke huwelijk van dit prachtige koppel. Na het ondertekenen en het bezegelen van het huwelijk met de kus gingen we richting De Waterhoek voor de start van de buitenreceptie.

Huwelijk in De Waterhoek:

Het was prachtig weer voor de buitenreceptie in de prachtige tuin van de feestzaal De Waterhoek. En iedereen kon genieten van een hapje en een drankje en kon het koppel proficiat wensen met hun huwelijk. Tegen de avond, toen het licht wat zachter was heb ik nog wat foto’s kunnen maken Lies en Leander in de ruime tuin. Lies en Leander waren heel ontspannen, en het fotograferen was een rustpunt in de dag. Zoals afgesproken hebben we de shoot zo kort mogelijk gehouden. Zodat ze samen met de familie en vrienden ruimschoots konden genieten van elkaar en van de buitenreceptie. Na de receptie werd avond in intieme kring verder gezet bij een heerlijke Italiaanse maaltijd in het Italiaans Restaurant Angelo Romo. Na het maken van nog enkele groepsfoto’s aan de tafel nam ik afscheid van dit prachtige koppel. En onder begeleiding van een prachtige zonsondergang reed ik voldaan terug naar huis, met mijn gedachten bij dit prachtige koppel.

Zepperen bruidspaar knuffel fruitplantage Zepperen bruid make-up aanbrengen Zepperen huwelijk aankleden bruid Zepperen huwelijk voorbereiding bruid Zepperen huwelijk trouwkleed op kast Zepperen huwelijk first look bruidegom Zepperen huwelijk verbergen bruidegom voor bruid Zepperen huwelijk moeder kleed bruid Zepperen huwelijk aankleden bruidegom Zepperen huwelijk first look van trap Zepperen huwelijk first look in woonkamer Zepperen huwelijk bruidspaar in fruitplantage Zepperen huwelijksreportage fruitplantage Zepperen bruidspaar kust in appelplantage Zepperen trouwfoto's in plantage Stadhuis Sint-Truiden voorgevel Stadhuis Sint-Truiden huwelijk bruidspaar op trap Stadhuis Sint-Truiden huwelijk trouwzaal Stadhuis Sint-Truiden huwelijk bruidspaar in trouwzaal Stadhuis Sint-Truiden huwelijk ja-woord Stadhuis Sint-Truiden huwelijk huwelijksringen uitwisselen Stadhuis Sint-Truiden huwelijk kus bruidspaar Stadhuis Sint-Truiden huwelijk familie in trouwzaal Stadhuis Sint-Truiden huwelijk bruid groet familie Stadhuis Sint-Truiden huwelijk uittrede bruidspaar Stadhuis Sint-Truiden huwelijk bruid groet mensen De Waterhoek feestzaal Geetbets huwelijk De Waterhoek huwelijk gasten arriveren De Waterhoek bruidspaar ontvangt gasten De Waterhoek huwelijk bruidspaar in tuin De Waterhoek buitenreceptie trouw Lies & Leander - De waterhoek 1 De Waterhoek serveren hapjes trouwfeest De Waterhoek hapjes trouwfeest De Waterhoek huwelijksreportage bruidspaar kust De Waterhoek trouwfoto's bruidspaar knuffel De Waterhoek trouwkapel witte tent De Waterhoek hapjes trouw tuinfeest De Waterhoek bruid met oma De Waterhoek huwelijksreportage in tuin De Waterhoek bruidspaar in tuin De Waterhoek huwelijk trouwfoto's De Waterhoek trouw bruidspaar in tuin De Waterhoek huwelijk bruidspaar aan fontein De Waterhoek bruidspaar op houten brug De Waterhoek bruidspaar wandelt in tuin De Waterhoek bruid knuffelt bruidegom

Share this story