Sofie & David – Den Hof

Den Hof:

Den Hof was de feestzaal voor het huwelijk van Sofie en David. De voorbereiding van het huwelijk was het ouderlijk huis van de bruid in Merelbeke. Na haar en make-up zou het koppel elkaar voor het eerst zien in de tuin die al mooi was versierd met witte slingers. Hierna ging het verder naar het gemeentehuis van van Merelbeke voor het wettelijke huwelijk. Bij aankomst aan het gemeentehuis stond de familie het koppel al op te wachten en kon de ceremonie van start gaan.

Sint-Dionysiuskerk:

Het aantal koppels dat nog trouwt in een kerk neemt geleidelijk aan af. Maar de prachtige setting van een kerk kan toch nog altijd een meerwaarde bieden en is ook enorm fotogeniek. Na de intrede van de bruid met haar vader volgde een prachtige ceremonie die werd opgeluisterd met live muziek. Er was een klassiek kamer orkest, en ook het koppel zelf speelde als verassing een stukje muziek. Een bijzonder mooi moment.

Liedemeerspark:

Na de prachtige huwelijksviering in de kerk gingen we naar het nabijgelegen park Liedemeerspark om wat portret foto’s te maken. Sofie en David hadden alles goed voorbereid en hadden een mooie lederen koffer meegebracht die gevuld was met attributen die we konden gebruiken tijdens de fotoshoot. Tussen de hoge bomen zocht ik naar het mooiste licht en maakten we ontspannen wandeling in het park. Als ik een mooie plek had gevonden stopten we even om te fotograferen. Sofie en David kenden ook een mooie tuin in de buurt.  De tuin De Bremders. De tuin had redelijk afgezien van de droge periode en lag er wat dor bij. Maar we hebben er toch voldoende plekjes gevonden om wat mooie beelden te maken.

Feestzaal Den Hof:

Hierna ging het verder naar de feestzaal Den Hof. De feestzaal heeft een mooie grote tuin en iedereen kon genieten van de mooie zomeravond tijdens de receptie in het tuin. Sofie en David hadden oude gezelschapsspelen opgesteld in de tuin die voor de gepasten uitgelaten sfeer zorgden. Na het maken van de groepsfoto’s en de speeches konden we aan tafel gaan. Om tenslotte het feest af te sluiten met een groot dansfeest en boombal dans.

 

Merelbeke huwelijk voorbereiding bruid Merelbeke voorbereiding aankleden bruid Merelbeke huwelijk bloemstuk Merelbeke voorbereiding huwelijk oma met baby Merelbeke huwelijk first look tuin Liedermeerspark huwelijksreportage bruidspaar kust Liedermeerspark bruidsboeket Sint-Dionysiuskerk intrede huwelijk bruid en vader Merelbeke gemeentehuis huwelijk schepen leest Gemeentehuis Merelbeke huwelijk bruidspaar Merelbeke gemeentehuis huwelijk trouwzaal Gemeentehuis Merelbeke huwelijk bruidspaar kust Sint-Dionysiuskerk kerkgebouw Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar met priester Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar in kerk Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar luistert Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar Sint-Dionysiuskerk intrede huwelijk live klassiek orkest Den Hof bruidspaar in tuin huwelijk gasten dansen avondfeest huwelijk gasten dansen Den Hof Boombal dans door gasten Den Hof huwelijk dansfeest huwelijk Huwelijk Den Hof gasten kijken voorstelling Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar speelt muziek Sint-Dionysiuskerk uitwisselen huwelijksringen Sint-Dionysiuskerk huwelijk ja-woord Sint-Dionysiuskerk huwelijk bruidspaar kust Sint-Dionysiuskerk huwelijk ondertekenen huwelijk Sint-Dionysiuskerk huwelijk uittrede kerk confetti De Bremders tuin huwelijksreportage bruidspaar Liedermeerspark bruidspaar onder treurwilg Sofie & David - Den Hof 1 Liedermeerspark huwelijksreportage bruidspaar wandelt Liedermeerspark bruidspaar poseert Liedermeerspark bruidspaar in bos De Bremders tuin huwelijksreportage koppel Den Hof naambord huwelijk Den Hof huwelijk receptie Den Hof huwelijk gasten met baby Den Hof huwelijk gezelschapsspelen tuin Den Hof huwelijk receptie tuin Den Hof huwelijk receptie tuin Den Hof huwelijk gasten in tuin Den Hof huwelijk hapjes op schotel Den Hof huwelijk feesttafels Den Hof huwelijk tafeldecoratie Den Hof huwelijk speech bruidspaar Den Hof huwelijk groepsfoto eretafel Den Hof huwelijk voorstelling vrienden avondfeest Huwelijk gasten kijken voorstelling Den Hof aansnijden bruidstaart met vuurwerk Den Hof openingsdans bruidspaar danst Huwelijk bruidspaar boombal dans huwelijk gasten dansen avondfeest

Den Hof huwelijk dansfeest huwelijkhuwelijk gasten dansen

Huwelijk boombal dans door bruidspaarDen Hof huwelijk bruidegom danst met vriendinDen Hof huwelijk bruid danst met vriendinDen Hof Boombal dans door gasten

Den Hof huwelijk avondfeestOpeningsdans bruidspaar geeft kus dansvloer

Share this story