Styled shootCanary Island – La GraciosaMiriam & Eduardo

Destination weddings in La Graciosa:

Op zoek naar een locatie voor destination weddings gedurende de wintermaanden ? Dan zijn de Canarische eilanden zeker een uitstekende keuze. En wie wil er niet voor een week op een eiland verblijven? Zeker zonder geasfalteerde wegen. Op veel plaatsen is het tijdens de wintermaanden aangenaam weer. Met weinig of geen neerslag. Op het eiland heb ik voor het eerst gehoord over ‘Calima’. Wat eigenlijk zandstorm wil zeggen. De wind veranderd dan van richting en brengt zanddeeltjes mee vanuit de Sahara. De lucht ziet er hierdoor een beetje mistig uit. En de zichtbaarheid verminderd. Maar hoewel het niet altijd strandweer is. Het is zeker één van de beste plekken waar je uw badpak mee naartoe kan nemen. En dit op enkele uren vliegen. Het eiland La Graciosa is in een half uur bereikbaar. Hiervoor kan je de Ferry nemen vanuit Orzola.

Wolves wedding workshop:

Het is uiteindelijk moeilijk om te beschrijven. Wat voor een ongelooflijke week het is geweest. Omdat we zoveel hebben geleerd, geluisterd en gefotografeerd. We hebben samen gelachen, gedanst en gegeten met fantastische mensen. Een week van ongelooflijke schoonheid. Met voordrachten en lezingen van ’s werelds beste huwelijksfotografen. Zoals James Moes, Muse & Mirror, Martijn RoosLucas Piatek, India Earl en Jonas Peterson. Er waren ook vier styled fotoshoots met modellen. Hier konden we Lucas Piatek, India Earl en Jonas Peterson aan het werk zien. Hiervoor waren twee prachtige koppels en modellen aanwezig. Deze foto’s zijn van Miriam van Eduardo. Twee modellen, die ook een echt koppel zijn. De verplaatsing naar de foto locaties gebeurde met 4×4 jeeps. Of met de Ferry. Avontuur verzekerd !

Thank you for you’re life:

De atmosfeer tijdens de workshop was onvergetelijk. Mede dankzij de inzet en hulp van staf en organisatie. Zij hebben deze magische week mogelijk gemaakt. Tijdens deze workshop heb ik zoveel fijne mensen leren kennen. En zoveel bijgeleerd. Dat het er naar uit ziet, dat ik zo snel mogelijk zal terugkeren.

Couple on La GraciosaBride groom walking beach La Graciosa Canary Islandbride groom kissing beach La Graciosa Canary IslandWedding couple play on beach La GraciosaBride groom sitting in sand beach La GraciosaDestination wedding La GraciosaDestinations weddings beach La GraciosaCouple posing on beach La GraciosaCouple hug on beach La Graciosadetail feet wedding couple in beach sand