Eduardo & Myriam – Canary Islands

Couple on La Graciosa
Bride groom walking beach La Graciosa Canary Island
bride groom kissing beach La Graciosa Canary Island
Wedding couple play on beach La Graciosa
Bride groom sitting in sand beach La Graciosa
Destination wedding La Graciosa
Destinations weddings beach La Graciosa
Couple posing on beach La Graciosa
Eduardo & Myriam - Canary Islands 1
Couple hug on beach La Graciosa
Eduardo & Myriam - Canary Islands 2
detail feet wedding couple in beach sand
Eduardo & Myriam - Canary Islands 3
Eduardo & Myriam - Canary Islands 4
Eduardo & Myriam - Canary Islands 5
Eduardo & Myriam - Canary Islands 6
Eduardo & Myriam - Canary Islands 7
Eduardo & Myriam - Canary Islands 8
Eduardo & Myriam - Canary Islands 9
Eduardo & Myriam - Canary Islands 10

Destination weddings in La Graciosa, Canarische eilanden

Op zoek naar een locatie voor destination weddings gedurende de wintermaanden? Dan zijn de Canarische eilanden zeker een uitstekende keuze. Wie wil er niet een week op een eiland verblijven? Zeker zonder geasfalteerde wegen. Op veel plaatsen is het tijdens de wintermaanden aangenaam weer met weinig tot geen neerslag.

Calima

Tijdens mijn bezoek aan dit mooie eiland heb ik voor het eerst gehoord over ‘Calima’ wat eigenlijk zandstorm wil zeggen. De wind verandert dan van richting en brengt zanddeeltjes mee vanuit de Sahara. De lucht ziet er hierdoor een beetje mistig uit. En de zichtbaarheid verminderd. Hoewel het niet altijd strandweer is, is het zeker één van de beste plekken waar je je zwemkledie mee naartoe kan nemen. En dit op enkele uren vliegen. Het eiland La Graciosa gemakkelijk te bereiken een half uur met de Ferry vanuit Orzola.

Destination weddings wolves workshop

Het is moeilijk om te omschrijven wat voor een ongelooflijke week het is geweest. We hebben zoveel geleerd, geluisterd en gefotografeerd. We hebben samen gelachen, gedanst en gegeten met fantastische mensen. Kortom, een week van ongelooflijke schoonheid, met voordrachten en lezingen van ’s werelds beste huwelijksfotografen.

Speakers

Zo hoorden we onder andere James Moes, Muse & Mirror, Martijn RoosLucas Piatek, India Earl en Jonas Peterson aan het woord. Er waren ook vier styled fotoshoots met modellen. Hier konden we Lucas Piatek, India Earl en Jonas Peterson aan het werk zien. Hiervoor waren twee prachtige koppels en modellen aanwezig. De foto’s die je hier ziet zijn van Miriam van Eduardo met twee modellen, die ook een echt koppel zijn. De verplaatsing naar de foto locaties gebeurde met 4×4 jeeps of met de Ferry. Avontuur verzekerd!

Thank you for your life

De atmosfeer tijdens de workshop was onvergetelijk. Mede dankzij de inzet en hulp van staf en organisatie. Zij hebben deze magische week mogelijk gemaakt. Tijdens deze workshop heb ik zoveel fijne mensen leren kennen en ongelooflijk zoveel bijgeleerd. Het ziet er naar uit dat ik zo snel mogelijk zal terugkeren!