Nele & Robert – De Bosch

Nele & Robert - De Bosch 1
Feestzaal-De-Bosch-Lummen
Haar-make-up-bruid-open-lucht
Aankleden-bruidegom-kamer-De-Bosch-Lummen
Voorbereiding-huwelijk-bruidegom-feestzaal-De-Bosch-Lummen
Bruidsjurk-in-kamer-feestzaal-De-Bosch-Lummen
Feestzaal-De-Bosch-bruidegom-in-kamer
Feestzaal-De-Bosch-bruid-aankleden-huwelijk
Aankleden-bruid-kamer-feestzaal-De-Bosch
De-Bosch-Lummen-aankleden-bruid-huwelijk
De-Teut-bruidspaar-wandelt-op-de-Teut
De-Teut-huwelijksreportage
Trouwfotos-De-Teut-Zonhoven
Detail-handen-bruidspaar-De-Teut-Zonhoven
Huwelijksreportage-De-Teut-Zonhoven
De-Teut-Zonhoven-landschap-met-bruidspaar
Bruidspaar-wandelt-door-heide-De-Teut
Bruidspaar-voor-boom-huwelijksreportage
Bruidspaar-zit-in-zand-De-Teut-Zonhoven
Bruidspaar-zit-op-bank-De-Teut-Zonhoven
Bruidspaar-wandelt-hand-in-hand-De-Teut-Zonhoven
De-Teut-Zonhoven-natuurpark-bruidspaar-bij-boom
Bruidspaar-wandelt-De-Teut-Zonhoven-huwelijk
Huwelijk-Hasselt-De-Teut
bruidspaar-op-zandberg-De-Teut
Bruidspaar-op-zitbank-De-Teut-Zonhoven
Limburg-huwelijk-trouwfotos-De-Teut
Hasselt-huwelijk-trouwreportage-De-Teut-Zonhoven
Bruidegom-dans-bruid-De-Teut-Zonhoven
Feestzaal-De-Bosch-huwelijk-receptie-in-tuin
Diavoorstelling-trouwfeest
Dia-voorstelling-avondfeest-huwelijk-feestzaal-De-Bosch
Speech-huwelijk-feestzaal-De-Bosch-Lummen
Feestzaal-De-Bosch-aansnijden-bruidstaart
Feestzaal-De-Bosch-dessertenbuffet-huwelijk
Bruidspaar-openingsdans-huwelijk
Openingsdans-huwelijk-feestzaal-De-Bosch
Openingsdans-bruidegom-tilt-bruid-op
Openingsdans-huwelijk-bruidspaar-buigt
openingsdans-huwelijk-Feestzaal-De-Bosch-Lummen
Feestzaal-De-Bosch-dansfeest-huwelijk
Dansfeest-huwelijk-gasten-dansen
Connemara-huwelijk-Lummen
Trouwfeest-De-Bosch-feestlocatie-Lummen
Gek-dansfeest-huwelijk-De-Bosch-Lummen
Huwelijk-vader-danst-met-kind
Trouwfeest-De-Bosch-Lummen
Vader-bruid-dans-feestzaal-de-Bosch-Lummen
Bruid-vader-dans-huwelijk

Voorbereidingen in feestzaal De Bosch

Feestzaal De Bosch in Lummen was de plaats voor de voorbereiding en ook de prachtige feestlocatie voor het tweede deel van het huwelijk van Nele en Robert. Nele en Robert hadden mij een tijdje geleden gecontacteerd via Skype. Het was geen gewoon huwelijk. Het eerste deel van het huwelijk zou immers plaatsvinden in Engeland. Voor het tweede deel vast te leggen zochten ze nog een fotograaf. Na het fijne kennismakingsgesprek melde Nele en Robert dat ze inmiddels feestzaal De Bosch gevonden hadden als locatie en dat ze heel graag met mij wilden samenwerken om het tweede deel van hun huwelijk in België vast te leggen.

Samen een mooi avontuur

Enkele weken na de bevestiging planden we een nieuwe skype meeting om de details te bespreken. Oorspronkelijk was het de bedoeling om te starten met de huwelijksreportage. De voorbereiding was immers al keer gefotografeerd in Engeland. Maar om er toch meer een verhaal in te leggen stelde ik voor om ook de voorbereiding te fotograferen. Zodat ze achteraf ook een mooie reportage konden bekijken van hun mooiste dag.

Huwelijk in feestzaal De Bosch van Nele en Robert

De voorbereidingen zouden starten in feestzaal De Bosch. Iets na de middag arriveerde ik ter plaatse. Hoewel de feestzaal niet zo ver van mijn woonplaats ligt was ik er nog niet geweest. Het bleek een prachtige feestzaal te zijn met een mooie tuin. Het weer was goed, dus stelde ik voor om de make-up gewoon in open lucht te doen. Zo konden er ook mooie foto’s gemaakt worden met de tuin als achtergrond.

Bruidegom helpt bruid aankleden

Het gebeurd niet zo vaak. Maar door dit tweeluik hielp de bruidegom bij het aankleden van de bruid alvorens we konden vertrekken voor de huwelijksreportage op de Teut in Zonhoven. Dit was gelegen op een 15 minuten rijden van de feestaal De Bosch. Het weer was perfect voor foto’s. Er was een zachte gloed, maar geen volle zon. De liefde tussen het koppel was duidelijk zichtbaar door de elegante en liefdevolle manier waardoor ik de speciale connectie tussen Nele en Robert op een spontane manier kon vastleggen. Alles liep haast vanzelf. We vulde de beperkte tijd maximaal alvorens terug te keren naar feestzaal De Bosh om het feest verder te zetten.

Receptie in de prachtige tuin

Eenmaal aangekomen in feestzaal De Bosch kwamen al snel de eerste gasten toe. Het bruidspaar kon de gasten ontvangen in de idyllische tuin van de feestzaal. Ondertussen waar er lekkere hapjes en bubbels voorzien. Alles was perfect georganiseerd. Het leek wel ik vanop afstand aan het meekijken was naar een sprookjeshuwelijk vanwaar Ikzelf geen onderdeel vanuit maakte. Sommig dagen valt alles perfect samen, en vandaag was er zo eentje.

Speech en slideshow voorstelling

Na de receptie was het tijd voor het volgende onderdeel. De gasten konden genieten van de beelden van het eerste deel van het huwelijk dat had plaatsgevonden in Engeland. De ruimte was klein en drukbevolkt door de vele gasten. Het belichten van de verschillende hoofdpersonages was niet gemakkelijk, maar ik was er ondanks de beperkte ruimte en tijdsdruk goed in geslaagd om alles goed te belichten en mooi vast te leggen. De speech van de familie was immers een belangrijk onderdeel voor het koppel. Hiervan hadden ze dan ook heel graag beelden gehad.

Openingsdans en dansfeest

Als afsluiter werden alle gasten ten slotte getrakteerd op een overheerlijke bruidstaart en dessertenbuffet. En niet te vergeten een prachtige openingsdans. Bedankt Nele en Robert voor de onwezenlijk mooie prachtige dag en alle vertrouwen. En om jullie zo open te stellen tijdens de reportage. Nog heel veel geluk samen en geniet nog van jullie huwelijksreis.

Feestzaal De Bosch – debosch.be
DJ Karamba – Karambaproductions.be