|

Sarah & Pieter – De Schuur

Huwelijksreportage De Teut Zomer
Bruidspaar-in-tuin-first-look-huwelijk-Kermt
Bruidegom-toont-binnenkant-vest-first-look
Knuffel-huwelijk-Kermt-bruid-en-zus
bruidegom-ontvangt-cadeau-huwelijk
Intrede-huwelijk-Sint-Pancratiuskerk-Halen
Sint-Pancratiuskerk-huwelijk
Sint-Pancratiuskerk-speech-bruidegom
Sint-Pancratiuskerk-applaus-familie-huwelijk
Bloemen-in-Sint-Pancratiuskerk
Trouw-in-Sint-Pancratiuskerk
Sint-Pancratiuskerk-bruidspaar-in-kerk
Sint-Pancratiuskerk-bruidspaar-kijkt-video
Ja-woord-huwelijk-in-Sint-Pancratiuskerk
Ja-woord-bruid-in-Sint-Pancratiuskerk
Uitwisselen-huwelijksringen-Sint-Pancratiuskerk
Sint-Pancratiuskerk-ring-rond-vinger-bruid
Sint-Pancratiuskerk-bruidspaar-kust
Sint-Pancratiuskerk-uittrede-bruidspaar
Sint-Pancratiuskerk-Halen-felicitaties-knuffels
Knuffel-bruidspaar-De-Teut-Zonhoven
Detail-bruidsboeket-De-Teut
Koppel-wandelt-op-De-Teut-Zonhoven
Detail-voeten-bruidspaar-De-Teut-Zonhoven
Bruidspaar-in-zand-De-Teut
Bruidspaar-kust-De-Teut-Zonhoven
Trouwreportage-De-Teut-Zonhoven
Bruidegom-draagt-bruid-De-Teut-Zonhoven
Trouwreportage-Zonhoven-De-Teut
Bruidspaar-hand-in-hand
Detail-handen-bruidspaar-De-Teut
De-Teut-Zonhoven-bruidspaar-bij-spar
Bruidspaar-juicht-De-Teut-Zonhoven
Feestzaal-De-Schuur-Alken-hoeve
Feestzaal-De-Schuur-receptie-huwelijk
Gasten-huwelijk-feestzaal-De-Schuur
Bruidspaar-kust-plantage-De-Schuur-Alken
Vogelpik-spel-huwelijk-De-Schuur
Vogelpik-huwelijk-spel
Feestzaal-De-Schuur-vogelpik-spel-huwelijk
De-Schuur-Alken-feestzaal-huwelijk
Feestzaal-De-Schuur-Alken-gedekte-feesttafels-huwelijk
Groepsfoto-feesttafel-feestzaal-De-Schuur-Alken
Speech-huwelijk-De-Schuur
Bruidspaar-feestzaal-de-Schuur-Alken-huwelijk
Huwelijksfeest-De-Schuur-Alken
Serveren-bruidsmaaltijd-De-Schuur-Alken
Diavoorstelling-huwelijk-feestzaal-De-Schuur-Alken
Feestzaal-De-Schuur-openingsdans-huwelijk
Openingsdans-De-Schuur-Alken

Sarah en Pieter in feestzaal De Schuur:

Feestzaal de Schuur is een karaktervolle sympathieke feestzaal in Alken. Ideaal voor niet al te grote feesten en een zaal waar ik graag fotografeer. Hij heeft een mooie zaal, en is gelegen tussen de fruitplantages in Alken. De receptie kan buiten worden gehouden in de mooie tuin. En de trouwzaal is door de beperkte oppervlakte en de mooie inrichting super gezellig voor een niet al te grote groep.

Fotoreportage De Teut

De fotoreportage van Sarah en Pieter starte op de Teut in Zonhoven. We hadden afgesproken op de parking van de Donderslagse weg in Zonhoven. Sarah en Pieter waren mooi op tijd. Het weer zat gelukkig mee na de regen van afgelopen dagen. Het was niet echt zonnig maar de zon brak bijna door de wolken, waardoor er een super zacht mooi licht. Ideaal om er een mooie reportage van te maken.

Vol beweging:

We gingen van start met enkele portretten van het koppel, waarbij ze elkaar koosnaampjes mochten geven, over en weer. Om zo het ijs wat te breken en mooie reacties uit te lokken. Hierna wandelden we voorzichtig door de hoge heide, waarbij Pieter, Sarah hielp met stappen door de lage heide. Om haar jurk niet vuil te maken hield Sarah haar jurk bij het stappen om haar arm. Zodat niets de grond zou raken, en ze zorgeloos kon stappen. Sarah en Pieter hadden ook een ander paar schoenen aangetrokken, zodat alles er netjes bleef uitzien voor de rest van de dag.

First look familie:

Na de nog wat enkele portretten te hebben gemaakt op de Teut reden we verder naar het ouderlijk huis van Sarah waar de familie het paar al stond op te wachten om een eerste glimp op te vangen. De familie stond al klaar in de tuin, toen het koppel kwam binnengestapt onder luid applaus. Vol bewondering voor het prachtige koppel werden de eerste gelukwensen aan het koppel gegeven en was het tijd voor lekkere broodjes en wat drankjes.

Sint-Pancratiuskerk

Sarah en Pieter hadden gekozen voor een cirkelvormige opstelling in de Sint-Pancratiuskerk voor hun kerkelijk huwelijk te vieren in een meer intieme sfeer. Dit was een zeer geslaagde zet, die nog intenser aanvoelde door de afgelopen corona crisis met bijhorende sociale afstandsregels. Het werd een prachtige viering met emotionele speeches. Tijdens de viering kon ook iedereen genieten van een beeldmontage over de levensloop van het koppel. Na het uitwisselen van de huwelijksringen en het voltrekken van het kerkelijk huwelijk werd het koppel buiten opgewacht voor een prachtige uittrede om hierna de dag in schoonheid af te sluiten in feestzaal de Schuur.

Feestzaal de Schuur

Hierna ging het verder naar feestzaal de Schuur. Een feestzaal in hoeve stijl met een eigentijdse toets, gelegen in de prachtige fruitplantages van Alken. Na het verwelkomen van de gasten en de receptie met bubbels en hapjes was er even tijd voorzien om wat groepsfoto’s te maken. De videograaf nam ook even de tijd om wat opnames te maken aan de feestzaal waarbij alle gasten in een cirkel gingen staan om het koppel denkbeeldig toe te wuiven richten de drone.

Avondfeest feestzaal de schuur

Alvorens het avondeten werd geserveerd werden er nog enkele originele en grappige opvoering gepresenteerd voor het koppel. Waarbij de gasten beloftes konden formuleren aan het koppel, die via een vogelpik geselecteerd konden worden. Hierna werd het avondeten voorzien. Voor de openingsdans werden enkele tafels aan de kant geschoven. Wat een prachtige dag. Alle details klopten gewoon. De openheid, warmte en liefde van Sarah en Pieter maakten er een niet te overtreffen dag van die ik zo opnieuw zou willen beleven.

Feestzaal – De Schuur- de-schuur-alken.be
Kerk – Sint-Pancratiuskerk Halen