Julie & Jeffrey – Feestzaal Renard

Feestzaal Renard

Het huwelijk van Julie en Jeffrey ging door in de feestzaal Renard. De dag starten met de voorbereiding het prachtige liefdesnest van het koppel in Oppuurs. Na haar en mak-up en het aankleden zou het koppel elkaar voor het eerst zien in de traphal van het huis. Altijd een spannend moment. De liefde en humor van het koppel kwamen al duidelijk naar voor toen ze elkaar voor het eerst zagen. Dit zette de toon voor  het verdere verloop van hun mooiste dag.

Sint-Amands

Na de voorbereiding ging het verder richting gemeentehuis voor het wettelijk huwelijk. Het was een druk gevulde dag, want even later zouden ze ook in de kerk van Sint-Amands trouwen.

Kerkelijk huwelijk Sint-Amands

Na de intrede van de bruid en vader in de prachtige kerk van Sint-Amands kon iedereen genieten de emotionele viering. Een viering een zo een prachtige kerk geeft toch altijd een meerwaarde aan de dag. En het is een onderdeel van de dag wat ik graag fotografeer. Met het nodige respect voor de viering natuurlijk.

Kasteel van Bornem

Als fotolocatie hadden Julie en Jeffrey gekozen voor het kasteel van Bornem. Het was een schitterende zomer dag. En de fotoreportage was een echt rustpunt in de drukke dag van het koppel. Tijdens de wandeling rond het kasteel stopte we om wat foto’s te nemen als we een mooi plekje hadden gevonden. Door de felle zon zocht ik vooral naar plekjes in de schaduw. Het was een mooi park, met veel variatie. Toch was het niet volledig rustig. Die dag speelde de rode duivels immers een belangrijke wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal. En onderweg kregen we via de autoradio de tussenstand mee. De overwinning van de rode duivels gaf nog een extra positieve boost van de zo al perfecte dag.

Feestzaal Renard

De trouwzaal van feestzaal Renard was ondertussen prachtig versierd. Er hingen in de tent enorme lusters en de feesttafels waren prachtig gedecoreerd. Na de speech, de overheerlijke maaltijd en een voorstelling van vrienden werd de dag afgesloten met een grote party. Wat een prachtige dag ! Bedankt dat ik getuigen mocht zijn van jullie mooiste dag.

Feestzaal Renard huwelijksreportage tuin Oppuurs voorbereiding huwelijk bruid Oppuurs make-up bruid Oppuurs huwelijk aankleden bruidegom Oppuurs huwelijk aankleden bruid Oppuurs first look huwelijk traphal Oppuurs first look huwelijk Gemeentehuis Sint-Amands huwelijk Sint-amanduskerk Sint-Amands huwelijk bruidspaar Gemeentehuis Sint-Amands bruidspaar Sint-Amandskerk huwelijk intrede bruid met vader Sint-Amandskerk huwelijk intrede bruid Sint-Amandskerk Sint-Amands huwelijk bruidspaar voor altaar Sint-Amandskerk Sint-Amands huwelijk familie Sint-Amandskerk huwelijk speech vriendinnen Sint-Amandskerk Sint-Amands huwelijk Sint-Amandskerk huwelijk familie Sint-Amandskerk Sint-Amands huwelijk bruidspaar voor priester Sint-Amandskerk Sint-Amands bruidspaar Sint-Amandskerk uitwisselen huwelijksringen Sint-Amanduskerk Sint-Amands bruidspaar kust Feestzaal Renard bruidstaart met vuurwerk Sint-Amandskerk familie in kerk Sint-Amandskerk huwelijk speech vriendinnen Kasteel Bornem huwelijksreportage Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar voor kasteel Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar zit op trap Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar knuffelt in dreef Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar wandelt Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar op stenen brug Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar in tuin Kasteel Bornem huwelijksreportage bruidspaar voor kasteel Feestzaal Renard huwelijk receptie tuin Feestzaal Renard huwelijk receptie tuin huwelijk Feestzaal Renard huwelijk receptie tuin bruidspaar Feestzaal Renard bruidspaar ontvangt gasten Feestzaal Renard huwelijksreportage tuin bruidspaar Feestzaal Renard groepsfoto huwelijk tuin Feestzaal Renard feestzaal feesttafel gedekt Feestzaal Renard feestzaal trouwzaal Feestzaal Renard bruidspaar aan eretafel Feestzaal Renard bruidspaar toast eretafel Feestzaal Renard huwelijk speech zus Feestzaal Renard bruid emotioneel Feestzaal Renard groepsfoto eretafel Feestzaal Renard aansnijden bruidstaart met vuurwerk Feestzaal Renard huwelijk bruidspaar kijkt opvoering groepsfoto nachtopname huwelijk Feestzaal Renard huwelijk opvoering Feestzaal Renard huwelijk openingsdans Feestzaal Renard huwelijk vuurwerkstokjes openingsdans Feestzaal Renard huwelijk trouwparty gasten dansen Feestzaal Renard huwelijk trouwparty Feestzaal Renard huwelijk avondfeest Feestzaal Renard huwelijk bruid danst met bruidsmeisje Feestzaal Renard huwelijk dansfeest

Share this story