Feestzalen in België

Feestzalen in België

Feestzalen voor je huwelijk:

Jullie avontuur begint dikwijls met de zoektocht naar een geschikte feestzaal voor je huwelijk. Ik krijg ook dikwijls de vraag of ik al in een bepaalde zaal heb gefotografeerd en of dat ik ervaringen heb met een bepaalde feestzaal. Als extra service heb ik daarom een lijstje aangelegd van feestzalen, met een link met een aantal van de feestzalen waar ik de laatste jaren al gefotografeerd heb.
Vind hier de feestzaal voor je huwelijk:

Reportages:

Als je op de naam van de feestzaal klikt kom je uit bij een reportage waarvan het koppel voor deze feestzaal heeft gekozen. De link naar de website van de zaal vind je erachter. De zalen in dit lijstje hebben niet betaald om hier te staan. Maar het zijn wel zalen waarmee ik een fijne samenwerking heb gehad.
Work in progress

Lijstje

Dit lijstje in nog niet compleet, er zijn nog heel wat feestzalen waar ik graag heb gefotografeerd maar die nog niet in dit lijstje staan. Of prachtige feestzalen waar ik nog niet heb gefotografeerd. Toch hoop ik met dit jullie met dit lijstje al een een mooie start aan te bieden in jullie zoektocht voor een geschikte feestzaal. Hopelijk is er een geschikte feestaal voor je huwelijk bij.

HUWELIJKEN INGEDEELD VOLGENS

FEESTZAAL