Quigley & Jack – Mallorca

Finca Comassema

Als jullie willen trouwen in het buitenland is Palma de Mallorca zeker het overwegen waard omwille van zoveel redenen. Mooie historische gebouwen, bijna het hele jaar door goed weer en prachtige domeinen die tot de mooiste ter wereld behoren voor jullie gedroomde huwelijk. De dag met Quigley en Jack werd gestart in het mooie stadje Valldemossa, een van de mooiste bergdorpjes, gelegen in het westen van Palma de Mallorca.

Donkere wolken boven Finca Comassema

Hierna trokken we verder de bergen in en maakten we een stop in het adembenemend mooie oude herenhuis Finca Comassema in de vallei van de Orient. Dit authentieke herenhuis is UNESCO wereld erfgoed sinds 2011 en gelegen in het hart van het Tramuntana-gebergte. Het is een honderd jaar oud domein dat perfect geschikt is om feesten en huwelijken te organiseren. Vanaf het terras heb je onvergetelijke zichten over een prachtige tuin  van het Finca Comassema en de omgeving spreekt ook tot de verbeelding.

Regen op komst:

De dag was begonnen met prachtig zonnig weer, maar het voorspelde onweer kwam al snel roet in het eten gooien. Dan maar verder naar Hotel Castell Son Claret.

Mallorca Hotel Castell Son Claret

Na een regenachtige rit door de bergen bleek de lucht boven het luxe Hotel Castell Son Claret weer op te klaren. Quigley en Jack gingen hun eerst even opfrissen in het prachtige kasteel. Hierna konden we opniew fotograferen en genieten in de prachtige tuin van het domein, gelegen aan de voet van het Tramuntana-gebergte. In dit hotel  is ook het restaurant  ‘Zaranda’ geleid door Chef Fernando P. Arellano. Het is het enige twee sterren restaurant van de Balearen. Dit maakt dat dit hotel tot een van de leidinggevende hotels ter wereld is.

Quigley en Jack

We eindigden onze dag met Quigley en Jack in schoonheid met een zonsondergang aan het grote outdoor zwembad, met een prachtig panoramisch zicht over de bergen. Quiqley en Jack, dankjewel voor de toffe en vlotte samenwerking.

uitzicht Valldemossa Palma de Mallorca bruidspaar wandelt Valldemossa Palma de Mallorca Valldemossa bruidspaar Palma de Mallorca Valldemossa bruidspaar Palma de Mallorca bruidspaar centrum Valldemossa Palma de Mallorca bruidspaar danst Palma de Mallorca Valldemosa bruidspaar plezier bruidspaar voor winkel Valldemossa Palma de Mallorca huwelijksreportage Palma de Mallorca Valldemossa Palma de Mallorca bruid in armen bruidegom Valldemossa bruidspaar knuffel Valldemossa bruidspaar lacht bruidspaar hand in hand Palma de Mallorca bruidspaar wandelt Valldemossa Finca Comassema Palma de Mallorca Quigley & Jack - Mallorca 1 bruidspaar binnenplein Finca Comassema Tower Hotel Castell Son Claret bruidspaar dreef Hotel Castell Son Claret bruidspaar stapt stepping stones Hotel Castell Son Claret bruidspaar tuin Hotel Castell Son Claret Quigley & Jack - Mallorca 2 portret pampasgras bruid Hotel Castell Son Claret bruidspaar ingang Hotel Castell Son Claret bruidspaar Hotel Castell Son Claret lacht portret bruidspaar lacht tuin Hotel Castell Son Claret bruidspaar spiegeling in zwembad Hotel Castell Son Claret

Share this story