Katleen & Xavier – Flinckheuvel

Flinckheuvel feestzaal voor Katleen en Xavier

Voorbereiding Borgerhout

Het huwelijk van Katleen en Xavier in de feestaal Flinckheuvel was het laatste huwelijk wat is doorgegaan voor de tweede lockdown. De voorbereidingen starten in het modern en  het stijlvol ingerichte herenhuis van het kersverse bruidspaar in Borgerhout. Make-up artieste Isabelle Moens verzorgde het haar en make-up van Katleen en de moeder van Katleen was de helpende hand bij het aankleden van de bruid. Tijdens het aankleden arriveerden ook de eerste gasten, waaronder eerst de bruidsmeisjes.

First look op het dakterras

Het prachtig ingerichte herenhuis had ook een mooi dakterras. De ideale setting om de first look te laten plaatsvinden. Nadat alle gasten waren gearriveerd en Xavier was opgesteld op het terras  kon het koppel elkaar voor het eerst zien en omhelzen. De spanning was duidelijk af te lezen op het gezicht van Xavier toen zijn prinses naar haar toe stapte in het bijzijn van familie en vrienden. Hierna werden ruimschoots broodjes, gebak en bubbels voorzien alvorens we konden vertrekken naar het Districtshuis van Borgerhout voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk.

Wettelijk huwelijk in het Districtshuis Borgerhout

Met het schoon verdiep heeft Antwerpen wellicht een van de mooiste stadhuizen van België. Maar ook het districtshuis van Borgerhout hoeft niet veel onder te doen. Het gebouw is tussen 1886 en 1889 opgetrokken in Vlaamse Neorenaissancestijl en werd in 1975 beschermd als momument. Door de corona was het aantal aanwezigen strikt beperkt. Het eerste wat Katleen en Xavier dan ook deden waren de online gasten groeten via een live aangesloten laptop. Na het uitwisselen van en het bezegelen van het huwelijk werden het bruidspaar na een mooie uittrede opgewacht door te talrijk aanwezige vrienden en familie.

Cavamoment op het Moorkensplein

Voor het districtshuis was een uitgebreid cavamoment voorzien, zodat het koppel rustig te tijd had om alle aanwezigen te groeten, en de gelukswensen in ontvangst te nemen. Het weer was uitzonderlijk mooi, zo kon iedereen genieten van een glaasje bubbels op het terras. Een heerlijk moment voor het kersverse koppel en ze besloten dan ook om nog wat langer te blijven alvorens verder te gaan naar het Kasteel ‘s Gravewezel, gelegen vlakbij de feestzaal Flinckheuvel, om snel wat portretten te maken.

Dinner in Flinckheuvel

Het was een aangename kennismaking met de feestzaal Flinckheuvel in Schilde. Het was prachtig gelegen in de natuur, de feesttafel was stijlvol versierd en er was een mooi aangeklede tuin waar het koppel de gasten in stijl kon ontvangen voor het diner. Nadat het bruidspaar de eerste gasten had ontvangen werden er vuurkorven en een Ofyr barbeque aangestoken.

Genieten in de tuin van de feestzaal Flinckheuvel:

Na het maken van de groepsfoto’s in de mooie tuin van de feestzaal Flinckheuvel was er ruim de tijd voor iedereen om te genieten van de prachtige setting Het hele gebeuren werd gefilmd door een drone. En het was grappig om te zien hoe de kleine bruidskinderen te drone probeerden te achtervolgen en vangen in de lucht. De tuin en feestzaal waren mooi aangekleed, en het was zalig vertoeven bij de vuurkorven en Ofyr. Ondertussen werd iedereen verwent met lekkere hapje en drankjes. En konden we de zon zien ondergaan. Een prachtige afsluiter van een onvergetelijke dag.

Stijlvol diner in Flinckheuvel

De dag werd tenslotte afgesloten aan de prachtig gedecoreerde feesttafel. Maar voor de gasten aan tafel konden werden alle gasten een voor een bedankt met een persoonlijke speech. Ook het koppel bevestigde nogmaals hun liefde voor elkaar met een persoonlijke emotionele speech. Het was mooi om te zien hoe hecht de familie aan elkaar hing. En hoe ze samen de liefde van het bruidspaar konden vieren.

huwelijksreportage Schilde Gravenwezel kasteel bruid make-up Borgerhout Borgerhout make-up huwelijk Borgerhout aankleden bruidegom Dichtknopen hemdsmouwen bruidegom Borgerhout dichtknopen huwelijksjurk Aankleden bruid Borgerhout door moeder Borgerhout gasten arriveren huwelijk Borgerhout aanbrengen oorringen huwelijk Borgerhout aankleden bruid Borgerhout dakterras first look huwelijk Dakterras first look huwelijk bruid groet bruidegom Dakterras gasten applaudisseren Dakterras bruidspaar kust first look Districtshuis Borgerhout gevel Districtshuis Borgerhout huwelijk Bruidspaar in trouwzaal Districtshuis Borgerhout Districtshuis Borgerhout huwelijk bruidspaar zit in touwzaal Districtshuis Borgerhout bruidspaar lacht Districtshuis Borgerhout trouwkoppel luistert details bruidsboeket huwelijk Districtshuis Borgerhout Districtshuis Borgerhout trouw Districtshuis Borgerhout huwelijk bruidspaar lacht Districtshuis Borgerhout bruidsjongen brengt huwelijksringen Districtshuis Borgerhout uitwisselen huwelijksringen Districtshuis Borgerhout bruidspaar kust Districtshuis Borgerhout bruidspaar viert huwelijk Districtshuis Borgerhout huwelijk familie groet online via laptop Districtshuis Borgerhout uittrede bruidspaar via trap Districtshuis Borgerhout bruidspaar met ballon Districtshuis Borgerhout bruidskindjes met ballonnen Districtshuis Borgerhout bruid groet vriendin Districtshuis Borgerhout bruidegom krijgt cadeau Kasteel van 's-Gravenwezel huwelijksreportage Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar knuffelt Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar wandelt in bos Kasteel van 's-Gravenwezel trouwreportage Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar knuffelt Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar wandelt in bos Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar voor kasteelpoort Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar juicht in bos Kasteel van 's-Gravenwezel trouwfoto Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar knuffel in bos Kasteel van 's-Gravenwezel bruidspaar wandelt in kasteeldreef Flinckheuvel feestzaal Schilde Flinckheuvel Schilde gasten arriveren Flinckheuvel Schilde feestzaal feesttafel huwelijk Flinckheuvel feestzaal tafeldekking huwelijk Flinckheuvel feestzaal bruid ontvangt cadeau bruidsmeisje Flinckheuvel Schilde huwelijk Flinckheuvel huwelijk bruidspaar ontvangt wijn als cadeau Wijn in box als cadeau huwelijk Flinckheuvel Schilde bruidspaar toast gasten Flinckheuvel Schilde bruidskinderen vangen drone Flinckheuvel Schilde bruidspaar ontvangt gasten Flinckheuvel Schilde Ofyr huwelijk Flinckheuvel Schilde bruidspaar speech feestzaal Flinckheuvel Schilde bruid speech feestzaal Flinckheuvel Schilde feestzaal speech Flinckheuvel Schilde feestzaal bruidspaar kust in feestzaal Flinckheuvel Schilde feestzaal bruidspaar drinkt wijn Flinckheuvel Schilde feestzaal bruidspaar toast in volle zaal

 

Share this story