An-Sofie & Pieter – Fonteinhof

Fonteinhof feestzaal voor An-Sofie en Pieter

Het Fonteinhof in Borgloon is een van de mooiste locaties in Limburg om je huwelijk te vieren. Gelegen in het glooiende Haspengouwse landschap met zijn prachtige tuin en fruitplantages rondom, kan het perfect als fotolocatie dienen. Ook het eten en de service zijn er altijd top. Kortom, een gedroomde locatie om het huwelijksseizoen in stijl af te sluiten met een supe tof koppel.

Winterhuwelijk

Een half jaartje geleden heb ik An-Sofie en Pieter mogen ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek.Na het aangename gesprek, hebben we uiteindelijk besloten om samen in zee te gaan. De huwelijksdatum was vastgelegd op 14 oktober. Het was dus een beetje afwachten of de weergoden ons goedgezind zouden zijn. An-Sofie zou om 12u00 beginnen met de voorbereidingen.

Korte dagen

Vermits de dagen al wat korter zijn was ik al een uurtje vroeger aanwezig om de omgeving en de zaal te fotograferen, om zo maximaal te kunnen profiteren van het beperkt aantal uren daglicht. Eenmaal aangekomen zag ik dat de zon al van de partij was. Toen de mooie An-Sofie stipt om 12 uur arriveerde wist ik haast zeker dat dit de start zou zijn van een onvergetelijke dag.

Omkleden in bruidssuite ‘de Nostalgie’ in Fonteinhof

De make-up en het kapsel van de bruid werden verzorgd door Brushbar Hasselt. De voorbereiding met het aankleden van An-Sofie gebeurde in de bruidssuite. De first look en het kerkelijk huwelijk zouden plaats vinden in het 13de eeuwse pittoreske kerkje van Gotem, gelegen in de schaduw van het Fonteinhof. Het is dan ook schitterend dat men hier de mogelijkheid heeft om via de mooie dreef in stoet naar het kerkje te trekken. An-Sofie werd samen met haar trotse vader in een grijze 2Pk naar het kerkje gebracht, waar Pieter haar al stond op te wachten.

Ceremonie

Er was live cello muziek die werd verzorgd door Stijn Kuppens. Het bruidspaar had op voorhand gevraagd om zeker niet te veel te storen tijdens de live muziek, om deze volledig tot haar recht te laten komen. Het beloofde een prachtige viering te worden met originele, stijlvolle speeches en een stralend koppel. De hemelse cello muziek van Stijn was de perfecte omkadering voor dit mooi gebeuren. Het koppel en de aanwezigen waren zichtbaar ontroerd door de sublieme melodie/klanken. Het deed mij dan ook extra plezier dat cellospeler Stijn mij na de viering nog is komen bedanken voor de discrete en respectvolle manier van fotograferen.

Dansfeest barst los in Fonteinhof

Na de prachtige ceremonie werden de gasten ontvangen op het binnenplein met een glaasje bubbels. De tuin was een ideale setting voor de groepsfoto’s en een korte fotoreportage. Het eten werd verzorgd door ‘Ons Jongens‘, niet enkel familie van het koppel, maar ook winnaar van de voorronde ‘European Young Chef Award’. Na het Michelin ster-waardige diner kon het feest losbarsten. Ook hier werd gekozen voor live muziek, gebracht door showband Feelings. Ze kregen er de sfeer goed in.

Dansfeest

Zwoele opzwepende ritmes en een ware dance battle zette de dansvloer in vuur en vlam. De life band zette onder begeleiding van live muziek namelijk een grootse dance-battle op poten. Waar de bruidegom en alle dames en één kant de bruidegom met alle heren aan de andere kant konden uitdagen met hun dance moves. Iedereen ging de uitdaging met overgave aan. Wat hilarische taferelen en beelden opleverde. Een waardige afsluiter van een onvergetelijke dag. An-Sofie en Pieter, wat een prachtig en stijlvolk koppel, jullie hebben er een ongelooflijk mooie dag van gemaakt. Jullie stijl, manier van omgang en warmte zullen mij altijd bijblijven. Bedankt dat ik jullie mooiste dag heb mogen vastleggen!

bruidegom kust bruid in tuin Make up bruid An-Sofie & Pieter - Fonteinhof 1bruidsboeket in rood en roze Sint-Nicolas kerk Fonteinhof intrede bruid met vaderSint-Dionysiuskerk kerkelijk huwelijk bruidspaarSint-Nicolas kerk Borgloon huwelijkringen uitwisselen kerk Fonteinhof Fonteinhof voorbereiding huwelijk dichtknopen bruidsjurkkus huwelijk kerk Fonteinhof Sint-Nicolas kerk uittrede bruidspaar FonteinhofCitroën bruidswagen voor Sint-DionysiusFonteinhof bruidsfoto's in tuinbruidspaar hand in hand tuin Fonteinhof Fonteinhof trouwreportage in tuinFonteinhof huwelijksreportage bruidspaar kust in serrebruidspaar op bank in tuin Fonteinhof ringen op bruidsboeket binnenkoer Fonteinhof gasten komen aan Fonteinhof huwelijk buitenreceptie bruidegom ontvangt cadeau bierbakvriendin maakt selfie met bruid in tuinFonteinhof huwelijk groepsfoto eretafel feestzaalFonteinhof huwelijk voordracht vrienden met zangAn-Sofie & Pieter - Fonteinhof 2Fonteinhof huwelijk openingsdans bruidspaar op dansvloerbruidspaar dans openingsdans huwelijk Fonteinhof Fonteinhof huwelijk bruid knuffelt vader dansvloerdansfeest gasten dansen op trouw Fonteinhof huwelijk kleine jongen danst tussen gastenFonteinhof huwelijk bruidegom danstFonteinhof huwelijk vriendinnen dansen partyFonteinhof bruid danst partynachtopname Fonteinhof buiten

Share this story