An-Sofie & PieterFonteinhof

Fonteinhof feestzaal voor An-Sofie en Pieter:

Het Fonteinhof in Borgloon is waarschijnlijk een van de mooiste locaties in Limburg om je huwelijk te vieren. Gelegen in het glooiende Haspengouwse landschap. Met zijn prachtige tuin, en fruitplantages rondom, kan het ook perfect als fotolocatie dienen. Ook het eten en de service zijn er altijd top. Kortom, een gedroomde locatie om het huwelijksseizoen in stijl af te sluiten met een super tof koppel. Een half jaartje geleden heb ik An-Sofie en Pieter mogen ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek. Na het aangename gesprek, hebben we uiteindelijk besloten om samen in zee te gaan. De huwelijksdatum was vastgelegd op 14 oktober. Het was dus een beetje afwachten of de weergoden ons goedgezind zouden zijn. An-Sofie zou om 12u00 beginnen met de voorbereidingen. Vermits de dagen al wat korter zijn was ik al een uurtje vroeger aanwezig om de omgeving en de zaal te fotograferen. Om zo maximaal te kunnen profiteren van het beperkt aantal uren daglicht. Eenmaal aangekomen zag ik dat de zon al van de partij was. En toen de mooie An-Sofie stipt om 12.00 uur arriveerde wist ik haast zeker dat dit de start zou zijn van een onvergetelijke dag.

Omkleden in bruidssuite ‘de nostalgie’ in Fonteinhof:

De make-up en kapper werden verzorgd door Brushbar Hasselt. En het aankleden gebeurde in de bruidssuite. De first look en het kerkelijk huwelijk zouden plaats vinden in het 13e-eeuwse pittoreske kerkje van Gotem. Gelegen in de schaduw van het Fonteinhof. Het is dan ook schitterend dat men hier de mogelijkheid heeft om, via de mooie dreef in stoet naar het kerkje te trekken. An-Sofie werd samen met haar trotse vader met een grijze 2Pk naar het kerkje gebracht. Waar Pieter haar al stond op te wachten. De live cello muziek werd gezorgd door Stijn Kuppens. Het bruidspaar had nog op voorhand geïnformeerd om zeker niet te veel te storen tijdens de live muziek. Het zou een prachtige viering worden met prachtige stijlvolle speeches. En een stralend koppel. En de hemelse cello muziek van Stijn was de perfecte omkadering. Het koppel en de aanwezigen waren er zichtbaar door ontroerd. Het deed mij mij dan ook extra plezier dat Stijn mij na de viering nog is komen bedanken voor de discrete en respectvolle manier van fotograferen.

Dansfeest barst los in Fonteinhof:

Na de prachtige ceremonie werden de gasten ontvangen op het binnenplein met een glaasje bubbels. De tuin was een ideale setting voor de groepsfoto’s en een korte fotoreportage. Het eten werd verzorgd door ‘Ons Jongens‘ en was familie van het koppel en winnaar van de voorronde ‘European Young Chef Award’. Na het Michelin ster waardige dinner kon het feest losbarsten. Ook hier werd gekozen voor live muziek, door showband Feelings. Ze kregen er de sfeer goed in. Zwoele opzwepende ritmes en een ware dance battle zette de dansvloer in vuur en vlam. Een waardige afsluiter van een onvergetelijke dag. An-Sofie en Pieter, jullie hebben er echt een ongelooflijk mooie dag van gemaakt. Jullie stijl, manier van omgang en warmte zullen mij altijd bijblijven. Bedankt dat ik jullie dag heb mogen vastleggen !

bruidegom kust bruid in tuin Make up bruid Dichtknopen bruidsjurk bruidsboeket in rood en roze Uittrede kerk bruid en bruidegom Bovenaanzicht kerk ringen uitwisselen kerk Fonteinhof kus huwelijk kerk Fonteinhof aansteken huwelijkskaars kerk Fonteinhof bruidspaar uittrede kerk Mensen wachten buiten aan kerk bruidspaar hand in hand tuin Fonteinhof Bruidspaar wandelen in tuin Fonteinhof bruidspaar poseert in tuin Fonteinhof bruidspaar op bank in tuin Fonteinhof Fonteinhof bruidspaar kust in serre ringen op bruidsboeket binnenkoer Fonteinhof gasten komen aan vriendin maakt selfie met bruid in tuin bruidgom ontvangen bak bier cadeau vriendin geven muziek voorstelling huwelijksfeest eretafel met gasten huwelijk Fonteinhof doorsnijden bruidstaart bruidspaar dans openingsdans Fonteinhof feestzaal vader dans met bruid Fonteinhof bruidspaar dans openingsdans huwelijk Fonteinhof vriendinnen dansen feestzaal huwelijk Fonteinhof gasten maken plezier op dansvloer huwelijk dansfeest gasten dansen op trouw Vriendinnen dance battle vrienden dance battle bruidspaar op dansvloer nachtopname Fonteinhof buiten