Monica & Lukas – Mallorca

Zonsopgang Albercutx Watchtower bruidspaar bij de oceaan
Zonsopgang Albercutx Watchtower koppel Mallorca
Fotoreportage op Mallorca koppel kijkt over oceaan Albercutx Watchtower
Zonsopgang Albercutx Watchtower koppel geeft bruidsboeket
Fotoshoot in Mallorca Albercutx Watchtower zonsopgang
Koppel wandelt aan kust Albercutx Watchtower Mallorca
Koppel knuffelt fotoreportage Mallorca
Koppel geeft knuffel tijdens fotoreportage bij golden hour op Mallorca
Koppel bij golden hour op Mallorca
Albercutx Watchtower koppel fotoreportage met  felle wind
Cala victoria Mallorca koppel fotoreportage
Albercutx Watchtower Mallorca koppel bij vuurtoren
Fotoreportage koppel in Mallorca Cala victoria
Fotoreportage koppel in Mallorca koppel wandelt op strand Cala victoria
Ermita de Betlem koppel bij stenen hut aan oceaan bij zonsondergang
Fotoreportage op Mallorca koppel wandelt in bergen met oceaan op achtergrond
Fotoreportage in Majorca bruidspaar heeft plezier aan strand
Cala victoria koppel knuffelt op strand voor fotoreportage
Fotoreportage op Mallorca koppel wandelt Cala victoria
Fotoreportage in Mallorca Ermita de Betlem koppel in hoog gras
Zonsopgang Albercutx Watchtower zonsopgang koppel knuffel bij oceaan

Fotoreportage in Mallorca

Het begon allemaal op de parkeerplaats van het schilderachtige Brick Palma Hotel om 6 uur ’s ochtends, toen de wereld nog sliep en de lucht gehuld was in de magie van het vroege ochtendlicht. Voor de start van onze fotoreportage in Mallorca hadden we s’morgenvroeg afgesproken op de parking van het hotel Brick Palma. De dag ervoor was het nog even zoeken naar het hotel vermits er blijkbaar twee hotels waren met de naam ‘Brick Palma’. En omdat ik pas laat arriveerde was er geen personeel meer aanwezig op de receptie. Eenmaal aangekomen bleek het om een prachtig ingericht hotel te gaan.

Vertrek in het donker

Vanuit de parking van het Brick Palma hotel vertrokken we met onze wagens en reden we nog steeds in donker gehuld over de kronkelende wegen van Mallorca naar Albercutx Watchtower. Dit zou onze eerste stopplaats worden voor onze fotoreportage op Mallorca. Vol verwachting voor betoverende zonsopgang van Mallorca. Het stond echter redelijk veel wind die gemakkelijk vrij spel had met het lange haar van Monica. Ook de temperatuur was redelijk aan de frisse kant. Hierdoor moesten we na een paar foto’s terugkeren van de steile kliffen om wat foto’s te maken waar Monica en Lukas wat meer beschermd waren tegen de natuurelementen.

Liefde en avontuur

De adembenemende Albercutx Watchtower, die trots aan de kustlijn stond te wachten op het liefdesverhaal dat zich voor haar ogen zou ontvouwen lieten Monika en Lukasz ten slotte straalden in de gloed van de opkomende zon, hun geluk tastbaar als de warme stralen die de omgeving begonnen te verlichten. En de verlovingsreportage werd een dans tussen liefde en licht, vastgelegd. Terwijl de zon langzaam oprees, schilderde het duo met hun liefde een prachtig tafereel tegen de achtergrond van de oude stenen toren. Lachen vulde de lucht en vreugde weerklonk tussen de zachte golven van de Middellandse Zee.

Cala Victoria

Na een betoverend schouwspel bij de Albercutx Watchtower besloten we onze reis na een heerlijk ontbijt voort te zetten naar Cala victoria voor een korte reportage aan strand. Gelukkig was het al wat warmer weer en konden Monica en Lukas wat genieten op het strand tijdens onze fotoreportage in Mallorca.

Ermita de Betlem

Het mystieke Ermita de Betlem, een plaats doordrenkt van spirituele sereniteit en omgeven door het rustgevende ruisen van de natuur. Het pittoreske landschap bood het perfecte decor voor de voortzetting van dit romantische avontuur.Monika en Lukasz, nog steeds stralend van geluk, wandelden hand in hand over het pad dat leidde naar de Ermita de Betlem. De groene heuvels en de blauwe lucht weerspiegelden de puurheid van hun liefde terwijl ze elkaar in de ogen keken, wetende dat ze samen een nieuw hoofdstuk in hun leven begonnen.

De speelse momenten tussen het stel, de blikken vol liefde en de spontane lachbuien die de lucht vulden. Het was niet alleen een verlovingsreportage; het was een viering van liefde, een ode aan de unieke band tussen twee zielen die voorbestemd waren om samen te zijn. En de prachtige natuur was de perfecte setting tijdens deze fotoreportage in Mallorca. Ver weg van het koude weer in November in België.

Terwijl de dag vorderde, werd duidelijk dat deze fotoreportage in Mallorca niet alleen een artistiek project was, maar een herinnering aan de tijdloze en vreugdevolle verbintenis tussen Monika en Lukasz. De Ermita de Betlem bood een sereen toevluchtsoord waar hun liefde kon bloeien te midden van de rustige natuur.

Fotoreportage in Mallorca bij zonsondergang

En zo eindigde onze magische fotoreportage in Mallorca, een dag die begon bij zonsopgang op de parkeerplaats van het Brick Palma Hotel en eindigde bij de betoverende Ermita de Betlem. Monika en Lukasz, met hun harten verenigd en hun liefde vastgelegd in elk beeld, gaven ons de eer om getuige te zijn van een liefdesverhaal dat eeuwig zou voortleven.

Deze fotoreportage in Mallorca was niet alleen een momentopname van een paar uur; het was een reis door de tijd, vastgelegd in elke glimlach, elke aanraking en elke blik. Mallorca diende als het perfecte decor voor deze liefdesdans, en het resultaat was een verzameling van beelden die niet alleen de pracht van het eiland vastlegden, maar ook de tijdloze essentie van Monika en Lukasz’ liefde.

Ermita de Betlem

In de schaduw van de Ermita de Betlem, terwijl de zon langzaam achter de horizon gleed, voelden we de magie van het moment. Het was een eer om deel uit te maken van dit liefdesverhaal, een verhaal dat nu voorgoed is vastgelegd in de pixels van de foto’s, een verhaal dat de tand des tijds zal doorstaan en altijd zal blijven schitteren als een heldere ster aan de Mallorcaanse hemel.

Liefdesverhaal

En zo sluit dit hoofdstuk van Monika en Lukasz’ liefdesverhaal, een hoofdstuk dat begon met een zonsopgang en eindigde met de serene rust en de zonsondergang van Ermita de Betlem. Moge hun reis van liefde en geluk altijd worden vervuld met de prachtige herinneringen die we samen hebben vastgelegd, en moge hun toekomst net zo helder en stralend zijn als de Middellandse Zee die getuige was van hun onvergetelijke dag. Bedankt Monica en Lukas om jullie zo open te stellen tijdens deze fotoreportage op Mallorca.

Host: Way up North