Joana P. & Darcio – Madeira

Fotoshoot in Madeira koppel golden hour Ponta de São Lourenço
Madeira koppel knuffelt in bos
Fotoshoot in Madeira Tipicas de Santana
Pico do Arieiro Madeira koppel bij oceaan zonsopgang
Huwelijksreportage koppel zonsondergang Ponta de São Lourenço
Pico Do Arieiro huwelijksreportage zonsopgang
Fotoreportage Madeira
Koppel fotoshoot op Madeira bij zonsopgang
Fotoshoot in Madeira koppel klimt rotsen Ponta de São Lourenço
Fotoshoot in Madeira zonsondergang
Fotoshoot in Madeira Tipicas de Santana
Koppel wandelt op Madeira fotoshoot
Fotoshoot in Madeira koppel zonsondergang Ponta de São Lourenço
Koppel fotoshoot knuffel Madeira
Fotoshoot in Madeira koppel in mist Ponta São Lourenço
Madeira koppel Pnta São Lourenço
Loveshoot in Madeira koppel golden hour Ponta de São Lourenço

Fotoshoot in Madeira

In de vroege ochtend, toen de zon haar eerste stralen wierp op het Hotel Enotel Magnolia in Funchal, ontkiemde de liefde tussen Joana en Darcio als een weelderige bloem. Het startpunt van hun betoverende dag was gezet. We hadden voor onze avontuurlijke fotoshoot in Madeira afgesproken in de vroege morgen op de parking voor het hotel vanwaar we in het donker samen met de wagen naar Pico Do Arieiro reden, klaar om getuige te zijn van een zonsopgang die hun liefde zou omhullen in een gouden gloed.

Kronkel wegen

Geen fotoshoot in Madeira zonder stijle kronkelende wegen door een landschap doordrenkt van schoonheid. De ochtendlucht vulde de cabine met een frisse bries terwijl Joana en Darcio genoten van elkaars gezelschap. De natuur leek samen te smelten met hun liefde, en de camera klikte onvermoeibaar terwijl ze de opkomende zon begroetten op Pico Do Arieiro, waar de wolken als zachte dekens over de bergen lagen.

Na een ochtend vol romantiek vervolgden ze hun reis naar Curral das Freiras voor een lunch die de smaak van liefde en avontuur had. Het pittoreske dorpje in de vallei bood een rustig toevluchtsoord waar hun liefde kon gedijen te midden van culinaire verwennerij.

Casas Tipicas

Casas Tipicas de Santana dienden als een levendig canvas voor hun liefdesverhaal, waar de kleurrijke huisjes als getuigen stonden van hun speelse interacties. Joana’s lach weerklonk door de smalle straatjes, terwijl Darcio haar bewonderend vastlegde op elke foto.

Na een gezellige break en een stop in een plaatselijk restaurant reden we verder voor wat het hoogtepunt zou kunnen worden van onze fotoshoot in Madeira, namelijk Ponta de Sao Lourenco, meestal gehuld in een mysterieuze sluier van bewolking en mist. De vorige keren dat we hier gestopt waren hadden we niet veel geluk en was er niet veel meer te zien dan mist. Zou het deze keer anders zijn.

Doordrenkt van verwachting

Tijdens onze laatste rit met de wagen voor onze fotoshoot in Madeira begon de zon begon langzaam te zakken, en de atmosfeer werd doordrenkt van verwachting. Eenmaal uitgestapt was het mistig en koud. De lucht was een blank canvas. Wis dit wel een goed idee om onze fotoshoot in Madeira hier beëindigen? Maar hoewel de hemel aanvankelijk terughoudend leek, gebeurde er iets uiteindelijk toch iets magisch. Als bij wonder brak de lucht even open, en de laatste stralen van de dag schilderden de wolken in tinten van oranje en roze in de lage mistsluiers achter Joana en Darcio. Het was alsof de natuur zelf een adembenemend schouwspel voor hen creëerde.

Zonsondergang als orgelpunt van onze fotoshoot op Madeira.

Op Ponta de Sāo Lourenço, waar bewolking en mist bijna altijd de overhand hebben, ontvouwde zich een zeldzaam spektakel. De mist, die eerder als een mysterieuze waas over het landschap hing, werd nu een omlijsting voor een zonsondergang die bovennatuurlijk leek. Joana en Darcio, gehuld in de warme gloed van de ondergaande zon, keken elkaar liefdevol aan, de camera ving elk detail van deze onvergetelijke scène. Het orgelpunt van onze fotoshoot in Madeira.

Uniek moment

De dag van onze fotoshoot op Madeira, die begon met de belofte van een betoverende zonsopgang en eindigde met een onverwacht geschenk van de natuur op Ponta de Sao Lourenco. De zon, die even aarzelde achter de wolken, brak door en schilderde de lucht met kleuren die het hart raakten. Hun liefde werd niet alleen vastgelegd in beelden maar werd verankerd in de herinnering aan een zonsondergang die even uniek en prachtig was als hun liefdesverhaal op dat betoverende eiland genaamd Madeira.

Emotioneel

Door de prachtige zonsondergang was ik vol ongeduld en verwachting naar het uiteindelijk resultaat van onze fotoshoot in Madeira. Een paar dagen later kon ik de beelden al overhandigen aan het koppel. Toevallig juist op de dag van de verjaardag van Darcio. Enkele ogenblikken later liet de Joana weten dat ze nooit gedacht had dat de beelden zo mooi zouden zijn en dat ze een traantje had weggepinkt. Dit was het gedroomde verjaardagsgeschenk voor Darcio. Bedankt Joana en Darcio om de natuurelementen te trotseren en jullie zo open te stellen.

Host: Way up North
Kleding: Buchcouture
Bloemen: Itiaraeventos