|

Laura & Niels -Hangar C

Laura & Niels -Hangar C 1
Laura & Niels -Hangar C 2
Laura & Niels -Hangar C 3
Laura & Niels -Hangar C 4
Laura & Niels -Hangar C 5
Laura & Niels -Hangar C 6
Laura & Niels -Hangar C 7
Laura & Niels -Hangar C 8
Laura & Niels -Hangar C 9
Laura & Niels -Hangar C 10
Laura & Niels -Hangar C 11
Laura & Niels -Hangar C 12
Laura & Niels -Hangar C 13
Laura & Niels -Hangar C 14
Laura & Niels -Hangar C 15
Laura & Niels -Hangar C 16
Huwelijksreportage appelplantage Borgloon
Laura & Niels -Hangar C 17
Laura & Niels -Hangar C 18
Zwevende kapel bruidspaar wandelt
Laura & Niels -Hangar C 19
Laura & Niels -Hangar C 20
Laura & Niels -Hangar C 21
Laura & Niels -Hangar C 22
Laura & Niels -Hangar C 23
Laura & Niels -Hangar C 24
Laura & Niels -Hangar C 25
Laura & Niels -Hangar C 26
Laura & Niels -Hangar C 27
Laura & Niels -Hangar C 28
Laura & Niels -Hangar C 29
Laura & Niels -Hangar C 30
Laura & Niels -Hangar C 31
Laura & Niels -Hangar C 32
Laura & Niels -Hangar C 33
Laura & Niels -Hangar C 34
Laura & Niels -Hangar C 35
Laura & Niels -Hangar C 36
Laura & Niels -Hangar C 37
Laura & Niels -Hangar C 38
Laura & Niels -Hangar C 39
Laura & Niels -Hangar C 40
Laura & Niels -Hangar C 41
Laura & Niels -Hangar C 42
Laura & Niels -Hangar C 43
Laura & Niels -Hangar C 44
Laura & Niels -Hangar C 45
Laura & Niels -Hangar C 46
Laura & Niels -Hangar C 47
Laura & Niels -Hangar C 48

Huwelijk Laura en Niels in Hangar C

Het huwelijk van Laura en Niels in Hangar C ging van start in het vakantieverblijf De Jachtbloesem te Heers. Het was een tijdje zoeken om het vakantieverblijf te vinden. De make-up artiest Sigrid was al ter plaatse om met de make-up van Laura te beginnen. Niels had zich met een paar vrienden geïnstalleerd in een van de nabijgelegen mooie kamers van het vakantiehuis.

Voorbereiding Niels

Niels maakte zich klaar met de hulp van een paar vrienden die hem zouden helpen bij de voorbereiding. Na het aankleden was er nog even tijd om een toast uit te brengen met een gin tonic. Na het aankleden van Niels was er nog tijd om de final touch van de make-up van Laura te fotograferen alvorens ze zich zou aankleden in de tegenovergelegen kamer

Verrassing in petto

Tijdens het aankleden van Laura werd ik op de hoogte gebracht dat Laura nog een grote verrassing in petto had voor Niels. Ze gingen tijdens de first look Laura wisselen met een vriend die zich voor de grap speciaal had verkleed met huwelijkskleed en een schlemielige roos

First look

De first look zouden we laten plaatsnemen aan de ingang van het vakantiehuis in het bijzijn van familie en vrienden. Niels werd opgesteld met de rug naar de ingang, waar zijn vriend en niet Laura als eerste op zijn schouder zou tikken om elkaar voor het eerste te zien op hun mooiste dag. De verrassing was natuurlijk enorm en de toon voor de rest van de dag was onmiddellijk gezet. Humor, liefde en connectie.

Huwelijksreportage Brustem

De huwelijksreportage zouden we maken in de velden van Brustem waarbij we ook de nabijgelegen zwevende kapel van Brustem zouden opzoeken. De humor en spontane liefdevolle connectie tussen Laura en Niels waren een zegen om te fotograferen. Alles verliep spontaan en natuurlijk en het was een rustmoment voor het bruidspaar om even alleen te zien in de velden van het prachtige Haspengouw

Buitenceremonie

Na de huwelijksreportage werd alles in gereedheid gebracht voor de buitenceremonie aan de feestzaal Hangar C. De buitenceremonie was prachtig versierd met droogbloemen. Alvorens Laura en Niels het ja-woord gaven waren er nog leuke speeches van vrienden. De bruidskindjes kwamen in ware politiestijl de huwelijksringen brengen. Na de buitenceremonie was er nog even tijd om wat groepsfoto’s te maken waarna het feest kon losbarsten.

Feestzaal Hangar C

Laura en Niels hadden gekozen voor Hangar C. Een vrij nieuwe zaal die zich met zijn prachtig uitgeruste feestzaal, overheerlijke keuken en vriendelijk personeel zich onmiddellijk tot de top van trouwlocaties mag rekenen. Na de voordrachten en dia presentaties van vrienden en familie kon iedereen zicht tegoed doen aan het werkelijk heerlijk diner. Opgesteld in aparte categorieën volgens verschillende werelddelen. Prachtig gepresenteerd, modern en overheerlijk. De bruidstaart was gemaakt in een grote hamburger. Een zoveelste grappige twist van het koppel.

Aansnijden bruidstaart

Na het diner en de voordrachten kwamen ook de avondgasten toe om het feest bij te wonen. De bruidstaart met vuurwerkstokjes werd gepresseerd achter een groot gordijn dat pas het laatste moment werd opengeschoven voor een dramatisch effect. Alles opnieuw overvloedig, prachtig gepresenteerd en overheerlijk.

Dansfeest Hangar C

Na de prachtige dag vol liefde en humor. En is het bijzijn van familie en vrienden kon het dansfeest uiteindelijk in volle hevigheid losbarsten. Er waren shotjes voorzien aan de bar. En het dak ging eraf. De bruid en en bruidegom werden hier zelfs letterijk op handen gedragen. Wat een mooie dag. Alles was gewoon perfect voorlopen. Een prachtig koppel, de hilarische humor waar ik zou zoveel van hou. Top locaties, top feestzaal. Top dag! Bedankt Laura en Niels. Een dag om nooit te vergeten.

Links van partners:

Vakantieverblijf De Jachtbloesem
Hangar C