Annelies & Bart – Heerlijckyt van Elsmeren

Heerlijckyt van Elsmeren

Annelies en Bart hadden voor de Heerlijckyt van Elsmeren gekozen als locatie voor hun huwelijk. Bart is een goede vriend. En ik mocht van Annelies en Bart al de avond ervoor arriveren op het kasteel, zodat ik het hele gebeuren kon fotograferen. Iedereen kreeg bij aankomst een kamer toegewezen in het kasteel.  Zelf kreeg ik een plaatsje in de torenkamer. Na een heerlijke nacht en ontbijt konden we beginnen met de voorbereidingen. De Make-up artiest en de kapster waren mooi op tijd. Het aankleden van de bruidegom gebeurde in de kamer ernaast. Hierna zou het koppel elkaar voor het eerst zien aan ingang van het kasteel in het bijzijn van de familie. Een prachtig moment.

Stadhuis Hasselt

Hierna ging het verder richting het stadhuis van Hasselt. Een van de mooiere trouwzalen van Limburg. Na het wettelijk huwelijk stonden er heel wat vrienden en familie het sympathieke koppel op te wachten onderaan de trap van het stadhuis. Daarna ging het terug richting het kasteel de Heerlijckyt van Elsmeren. Het weer was mooi en het koppel kon de gasten buiten ontvangen in de prachtige tuin met uitzicht op de mooie vijver. Waar ze konden genieten van champagne en allerlei lekkere hapjes.

Heerlijckyt van Elsmeren avondfeest

Na de receptie was er even tijd voor een wandeling in het park en wat portretten te maken. Om de volle zon te vermijden probeerden we zo veel mogelijk in de schaduw te blijven. Gelukkig waren er voldoende hoge bomen rond de vijver. De wandeling was een rustpunt voor het koppel. Ook al had vriend Bart wat bedenkingen bij de kleine instructies hier en daar.

Live band

Ondertussen was de binnenplaats omgetoverd tot een heus concertplein. Hier zou het feest worden afgesloten met een live band. Toen tenslotte ook de avond gasten arriveerde kon het grote feest worden ingezet met de openingsdans. In het bijzijn van vrienden en familie. Wat een prachtige dag. Alles was perfect verlopen. Bedankt voor het vertrouwen. En bedankt dat ik getuige mocht zijn op jullie mooiste dag !

Heerlijckyt van Elsmeren Kasteel Geetbets Heerlijckyt van Elsmeren Kasteel Geetbets natuurpark Heerlijckyt van Elsmeren first look huwelijk Heerlijckyt van Elsmeren first look huwelijk bruid bruidegom voor kasteel Heerlijckyt van Elsmeren first look huwelijk bruid bruidegom voor kasteel bruidspaar kust first look Heerlijckyt van Elsmeren first look familie kijkt Heerlijckyt van Elsmeren first look huwelijk bruid bruidegom voor kasteel first look voor kasteel Heerlijckyt van Elsmeren bruid en zoon Stadhuis Hasselt huwelijk trouwzaal bruidspaar Stadhuis Hasselt huwelijk bruidsboeket in zilveren schaal Stadhuis Hasselt huwelijk huwelijksringen uitwisselen Stadhuis Hasselt huwelijk trouwzaal bruidspaar kust Stadhuis Hasselt huwelijk familie Stadhuis Hasselt huwelijk tekenen wettelijk huwelijk Stadhuis Hasselt huwelijk bruid groet opa Stadhuis Hasselt huwelijk bruidegom groet zoon Heerlijckyt van Elsmeren stenen brug Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk bruidegom groet oma Heerlijckyt van Elsmeren kasteel met vijver Heerlijckyt van Elsmeren kasteel bruid groet gasten Heerlijckyt van Elsmeren kasteel bruidegom leest brief Heerlijckyt van Elsmeren kasteel Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar in park Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar op kasteeltrap Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar in tuin Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar knuffelt Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar kust op stenen brug Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar kust in tuin Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar voor kasteelpoort Heerlijckyt van Elsmeren kasteel in park Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk gasten arriveren Heerlijckyt van Elsmeren bruidspaar ontvangt cadeau's Heerlijckyt van Elsmeren luchtfoto drone kasteel Heerlijckyt van Elsmeren bruidegom optreden Heerlijckyt van Elsmeren openingsdans Heerlijckyt van Elsmeren openingsdans bruidspaar danst Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk gasten kijken Heerlijckyt van Elsmeren openingsdans huwelijk bruidspaar Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk dansfeest Heerlijckyt van Elsmeren live band Heerlijckyt van Elsmeren openingsdans bruidspaar kust Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk live optreden Heerlijckyt van Elsmeren bruidegom danst Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk live optreden gasten dansen Heerlijckyt van Elsmeren bruidegom dansfeest Huwelijk bruidegom danst Heerlijckyt van Elsmeren huwelijk gasten dansen huwelijk bruidegom plezier

Share this story