Amber & Lowie – Het Sacrament

Het Sacrament

Het Sacrament is een kerk prachtig is omgebouwd tot een feestzaal. En dit was de feestzaal en de locatie voor de buitenceremonie voor Amber en Lowie. De voorbereidingen vonden plaats in het ouderlijk huis van de bruid. Kapster Hairstudio DeJonckheere en make-up artieste Ellen Vaernewyck waren mooi op tijd aanwezig. Zodat de dag rustig zonder extra stress kon beginnen. Na het prachtig werk van deze artiesten en het aankleden van de bruid gingen we richting sterrebos. De locatie voor de huwelijksreportage maar hier zouden ze aan de rand van het park elkaar ook voor het eerst ontmoeten. Hun geliefde hond mocht er ook bij zijn.

Sterrebos

Aangekomen op de locatie maakte in vlug een opstelling in het schaduwrijke bos. Zodat ik de bruid naar de bruidegom zacht toestappen. De grote liefde tussen dit enorm lieve koppel was duidelijk zichtbaar. En ook de hond mocht mee op de foto. Alvorens we verder gingen voor de rest van de reportage. Amber en Lowie waren een genot om mee te werken. Altijd opgewekt en de liefde tussen de twee lovebirds spatte eraf. Door de volle zon bleven we zoveel mogelijk in de schaduw van het bos, om het niet flatterende contrastrijke zonlicht te vermijden.

Buitenceremonie

Na de fotoreportage gingen we verder naar Het Sacrament. Hier stond een grote partytent opgesteld voor de buitenceremonie. De feestzaal was ondertussen al mooi aangekleed voor het avondfeest. De buitenceremonie was prachtig, met veel emotionele speechen, en ook de hond was weer van de partij. Na de ceremonie stond er een leuke ijskar met lekker ambachtelijk ijs dat zeer gesmaakt werd op deze prachtige zomerse dag.

Feestzaal Het Sacrament

De feestzaal en de tafels waren prachtig aangekleed. En na de heerlijke bruidsmaaltijd was het tijd voor het dansfeest. Vrienden hadden als verassing eerst nog een mooie voorstelling met zang en dans. Hierna kon uiteindelijk het dansfeest losbarsten om de perfecte dag af te sluiten. Deze mooiste dag was zo een dag waar alles op zijn plaats viel. Met als grote sterren het super sympathieke lieve koppel Amber en Lowie.

Rumbeke huwelijk bruidspaar Ellen Vaernewyck make-up aan huis Aalbeke huwelijk details bloemen Aalbeke huwelijk bruid neemt trouwjurk Aalbeke aankleden bruid door moeder Aalbeke voorbereiding bruid met vriendin Aalbeke huwelijk voorbereiding bruid Sterrebos huwelijk first look bruidspaar Sterrebos Roeselare bruidspaar first look Bruidsboeket sterrenbos Sterrebos first look in bos Sterrebos bruidspaar wandelt door bos Sterrebos bruidspaar tegen boom Sterrebos bruidspaar met hond Kasteel Rumbeke bruidspaar Sterrebos huwelijksreportage Huwelijksreportage bruidspaar zonsondergang Sterrebos bruidspaar poseert in bos Sterrebos bruidegom draagt bruid Kasteel Rumbeke huwelijksreportage Rumbeke huwelijksceremonie onder tent Rumbeke huwelijksceremonie intrede Rumbeke speech huwelijksceremonie Rumbeke huwelijksceremonie bruidspaar op zitbank Rumbeke live muziek huwelijksceremonie Rumbeke huwelijksceremonie vader met hond Rumbeke huwelijksceremonie details bloemen Rumbeke huwelijksceremonie familie in tent Rumbeke huwelijksceremonie bruid geeft speech Rumbeke huwelijksceremonie ja-woord Rumbeke huwelijk baby brengt huwelijksringen Rumbeke huwelijksceremonie uitwisselen huwelijksringen Rumbeke huwelijksceremonie bruidspaar kust Rumbeke bruidspaar tekent huwelijk Rumbeke huwelijksceremonie uittrede bruidspaar Het Sacrament receptie tuin Rumbeke huwelijk ijskar Huwelijk Rumbeke bruid groet gasten Rumbeke het sacrament bruidskindjes Huwelijksceremonie Rumbeke gasten Het Sacrament bruidspaar groet gasten receptie huwelijk baby Het sacrament receptie binnenplein Het Sacrament bruidspaar ontvangt cadeau Rumbeke tossen bruidsboeket Rumbeke vangen bruidsboeket na tos Rumbeke huwelijksreportage bruidspaar Het Sacrament Rumbeke omgebouwde kerk nachtopname Het Sacrament Rumbeke groepsfoto eretafel huwelijk Het Sacrament feestzaal huwelijk opvoering Het Sacrament huwelijke opvoering vrienden Het Sacrament bruidspaar geniet van opvoering Het Sacrament openingsdans huwelijk Het Sacrament openingsdans bruidspaar kust Het Sacrament dansfeest huwelijk Rumbeke dansfeest huwelijk Huwelijk trouw dansfeest Rumbeke avondfeest huwelijk gasten dansen Het Sacrament bruidegom danst met moeder Avondfeest huwelijk dansvloer Huwelijk dansfeest Rumbeke huwelijk vrienden dansen Het Sacrament Rumbeke gast danst huwelijk Rumbeke vriendinnen op dansvloer huwelijk Het Sacrament dansfeest huwelijk gasten dansen Het Sacrament bruidspaar danst Rumbeke huwelijk silhouet bruidspaar

Share this story