Annelies & Joeri – Hof te Rhode

Hof te Rhode

Hof te Rhode is met zijn prachtige tuin de ideale feestaal voor het houden van een buitenceremonie. De voorbereidingen gebeurde in het ouderlijk huis van de bruid. Na make-up en haar en het aankleden ontmoeten Annelies en Joeri elkaar voor het eerst aan de voordeur. Hierna ging het verder richting stadhuis van Hasselt. De bruidskindjes waren super schattig. En vervulde perfect de taak van ringdragers.

Buitenceremonie

Na een korte lunch in de feestzaal gingen we enkele portret foto’s maken in de tuin Hierna kon het koppel zich even opfrissen voor de buitenceremonie. Hof te Rhode heeft een prachtige tuin die in onderverdeeld in verschillende kamers met in het midden een grote vijver. Dit maakt Hof te Rhode waarschijnlijk tot een van de feestzalen met de mooiste tuin. In een van deze tuinkamers was alles opgesteld voor de buitenceremonie.

Bruidskindjes

De bruidskindjes gingen voor tijdens de intrede van de buitenceremonie. Het was prachtig weer die dag. Voorzien van prachtige live muziek en emotionele speeches. Werd het een buitenceremonie waar het moeilijk was om de traantjes droog te houden.

Avondfeest Hof te Rhode

De zomeravonden zijn perfect om lang na te genieten tijdens een uitgebreide receptie in de prachtige tuin. De gasten konden ontspannen en alle tuinkamers verkennen. Of genieten van lekker hapjes op het tuinterras. Het was dan ook al laat op de avond toen we aan tafel gingen voor het avondeten. Voor het dansfeest werden we nog getrakteerd op een heel uitgebreid dessertbuffet. Altijd een echt pronkstuk in Hof te Rhode. Alle lekkernijen waren prachtig uitgestald in de wintertuin. En werden verlicht met kandelaars. Hierna kon het dansfeest losbarsten. Bedankt dat ik er bij mocht zijn Annelies en Joeri ! Jullie zijn een fantastisch koppel.

Hof te Rhode bruidspaar tuin Stadhuis Hasselt voorgevel zomer bruidspaar huwelijk stadhuis Hasselt Stadhuis Hasselt schepen zegent huwelijk bruidspaar geniet trouwzaal stadhuis Hasselt bruidsmeisjes stadhuis Hasselt Stadhuis Hasselt bruidspaar bruidsmeisje stadhuis Hasselt ringen huwelijksringen uitwisselen stadhuis Hasselt bruidspaar kust trouwzaal Hasselt uittrede huwelijk stadhuis Hasselt Hof te Rhode vijver en tuin bruidspaar huwelijksreportage tuin Twee bruidsmeisjes intrede buitenceremonie intrede bruidsmeisje bruidspaar familie kijkt intrede huwelijk Speech huwelijk tuin zomer Annelies & Joeri - Hof te Rhode 1 intrede bruidsmeisje buitenceremonie Annelies & Joeri - Hof te Rhode 2 buitenceremonie zomer tuin huwelijk Annelies & Joeri - Hof te Rhode 3 Annelies & Joeri - Hof te Rhode 4 ceremoniemeester speech huwelijk Annelies & Joeri - Hof te Rhode 5 Speech vriend buitenceremonie buitenceremonie tuin zomer Hof te Rhode groeten familie speech buitenceremonie bruid ja-woord buitenceremonie Ja-woord buitenceremonie Hof te Rhode bruidskindjes buitenceremonie Hof te Rhode Ringen uitwisselen tuin Hof te Rhode Hof te Rhode bruidspaar kust Hof te Rhode buitenceremonie huwelijk tuin bruid bedankt na speech Uitrede bruidspaar buitenceremony Hof te Rhode serveren drank tuin bruidspaar bruid groet gasten receptie huwelijk bruidsmeisje bellen blazen tuin Receptie huwelijk tuin Hof te Rhode Gedekte feesttafels Hof te Rhode Intrede bruidspaar huwelijk Hof te Rhode Serveren maaltijd huwelijk Hof te Rhode Bruidstaart aansnijden Hof te Rhode Groepsfoto eretafel Hof te Rhode huwelijk Dessertbuffet Hof te Rhode met fruit Hof te Rhode dessertbuffet Bruidspaar danst huwelijk Hof te Rhode Openingsdans bruidspaar Hof Te Rhodevrienden dansfeest huwelijk

Share this story