Jonas & Véronique – Hof Ter Delft

Hof Ter Delft:

Hof Ter Delft een prachtige feestzaal voor Jonas en Véronique. De voorbereidingen waren in het ouderlijk huis van de bruid in de Bethaniënlei te Brecht. De make-up artieste Isabelle Baus was mooi op tijd om de dag zonder stress te laten beginnen. Even later was zoals afgesproken ook videograaf Brian Kloeck ter plaatse om alles vast te leggen op film. Het was een ruim en licht huis. Het aankleden deden we in de woonkamer omdat daar voldoende plaats was om gelijktijdig te filmen en fotograferen zonder elkaar te veel voor de voeten te lopen. Het bruidspaar zou elkaar voor het eerst ontmoeten aan de voordeur.

Kasteel Hallehof:

Na een korte lunch in de tuin ging het verder naar het Kasteel Hallehof in Brecht voor de huwelijksreportage.Het koppel reed met de old timer naar het kasteel. Hier liet ik hun uitstappen voor het kasteel, omdat de binnenkoer en de trap nog mooi in de schaduw lagen. Het eerste deel van huwelijksreportage heb ik dan ook hier gemaakt, omdat het hoogzomer was en het contrast van de felle zon een uitdaging was op de rest van de locatie.

Op zoek naar licht:

Je kan creatieve dingen doen met volle zon, maar het scherpe licht is niet echt flatterend. Voor mijn romantische stijl van fotograferen verkies ik dus liever het zacht in de morgen of net voor zonsondergang. Indien dit niet mogelijk is, zal ik proberen om schaduw op te zoeken. Of het koppel loodrecht tussen mij en de zon te houden. Zodat hun gezicht in schaduw blijft.

Feestzaal Hof Ter Delft:

Na de huwelijksreportage gingen we richting Hof Ter Delft voor de buitenceremonie. Ook hier was de zon weer een grote uitdaging. Gelukkig was het laatste deel van de buitenceremonie in schaduw. Zodat ik hier wat meer foto’s van kon gebruiken. De zaal was prachtig aangekleed. En na de uitmuntende feestmaaltijd werd de dag tenslotte afgesloten met een spetterend dansfeest. Een waardige afsluiter voor hun mooiste dag.

Huwelijksreportage park kasteel Hallehof Brecht Bethaniënlei huwelijk ouderlijk huis Brecht Bethaniënlei make-up bruid Voorbereiding bruidegom dichtknopen vest Aankleden bruidegom dichtknopen vest Brecht Bethaniënlei trouwkleed op kast Aankleden bruid Brecht First look huwelijk Brecht Bethaniënlei First look huwelijk voordeur Bruidsboeket bruidspaar Kasteel Hallehof bruidswagen met bruidspaar Kasteel Hallehof huwelijksreportage Kasteel Hallehof bruidspaar op trap kasteel Kasteel Hallehof bruidspaar voor kasteel Kasteel Hallehof bruidspaar op balkon Kasteel Hallehof huwelijksreportage Kasteel Hallehof bruidpaar in park Domein Hallehof bruidspaar kust Domein Hallehof bruidspaar in bos Kasteel Hallehof bruidspaar knuffel in park Kasteel Hallehof bruidspaar juicht in park Hof Ter Delft intrede buitenceremonie huwelijk Hof Ter Delft buitenceremonie familie bruidspaar buitenceremonie huwelijk Ekeren Buitenceremonie tuin Hof Ter Delft Bruidspaar luistert speech buitencermonie Hof Ter Delft receptie tuin huwelijk Ja-woord bruid buitenceremonie huwelijk Hof Ter Delft buitenceremonie huwelijk bruidspaar kust detail handen bruidspaar buitenceremonie Familie buitenceremonie tuin zomer Hof Ter Delft uittrede bruid met vader Hof Ter Delft receptie huwelijk tuin Hof Ter Delft Receptie tuin huwelijk serveren hapjes groepsfoto eretafel huwelijk Ekeren Hof Ter Delft serveren maaltijd Hof Ter Delft bruidstaart met vuurwerk Marco Sax Live muziek huwelijk saxofoon Hof Ter Delft openingsdans Bruidspaar danst openingsdans Ekeren bruidspaar danst avondfeest huwelijk Hof Ter Delft avondfeest huwelijk avondfeest Ekeren huwelijk Dansfeest huwelijk gasten dansen Opa danst op huwelijk huwelijk dansfeest gasten dansen Ekeren feestzaal huwelijk dansen huwelijk Ekeren dansfeest Hof Ter Delft bruidspaar danst Hof Ter Delft dansfeest huwelijk Ekeren huwelijk trouwzaal avondfeest

Share this story