Romina & Christian – Hof van Boeres

Hof van Boeres

Voor dit huwelijk, met als foto locatie de plantentuin Meise, werd ik omstreeks 7u verwacht te Boom. Romina zat al bij het raam waar de make-up artieste van ‘beauty by Eladda‘ druk in de weer was met het opsteken van haar haren. Na een hartelijke verwelkoming van de bruid en haar zus maakte ik ook al snel kennis met de huiskat ‘Woody’, een Britse korthaar, die het hier duidelijk naar haar zin had.

Liefde op het werk:

Christian en Romina hebben elkaar leren kennen op het werk. Ze werkten beiden voor Smartbox, beter bekend van Bongo en Cadeaubox. Hij was er boekhouder en zij werkte er als klachtenmedewerkster -en verantwoordelijke. Het was weliswaar geen liefde op het eerst zicht, want Romina vond dat Christian maar zeer traag reageerde op haar vragen en mails ;-). Pas na anderhalf á twee jaar kregen ze beter en meer contact, waardoor van het één het ander kwam. Pas toen ze een koppel waren kreeg Romina te horen dat Christian haar altijd al schattig vond en haar al te graag had willen leren kennen.

Grenzeloze liefde

Een van de mooiste momenten is toen Christian haar ten huwelijk vroeg. Toen ze op rondreis waren in Chili en in Paihuaho, een gemeente van Elqui, heeft Christian haar ’s nachts ten huwelijk gevraagd toen ze net terug waren van sterren kijken. De uitgelezen romantische kans voor deze vraag natuurlijk. Na de voorbereiding zouden Romina en Christian elkaar pas voor het eerst zien in de setting van de prachtige prachtige Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein van Antwerpen. Misschien wel één van de mooiste kerken in België.

Lunch Salon de thé Claude

Romina en Christian zijn duidelijk fijnproevers. Na het kerkelijk huwelijk en een aantal portretten op het Hendrik Conscienceplein, konden we genieten van een lunch in Salon de thé Claude. De lunch was zo overheerlijk dat ik het niet kon laten om de eigenaar van de zaak te complimenteren met zijn niveau en kwaliteit. Als je eens in Antwerpen bent is dit ongetwijfeld een aanrader.

Fotolocatie plantentuin Meise

Het was oorspronkelijk de bedoeling om te fotografen in de rozentuin van het Rivierenhof. Deze tuin werd jammer genoeg zopas afgesloten wegens werkzaamheden. Gelukkig hadden Romina en Christian meer geluk met het prachtige weer en de plantentuin van Meise was een prima alternatief.  De foto reportage was gepland tegen de avond zodat we konden fotograferen in het mooie, zachte avondlicht. De kwaliteit van foto’s bij avondlicht valt niet te vergelijken met foto’s in het fel zonlicht rond de middag.

Avondfeest Hof van Boeres:

De mooiste dag van Romina en Christian werd afgesloten met een spetterend dansfeest in de feestzaal Hof van Boeres. Ik vond het heel fijn om met hen samen te werken. Ik ben zelden zulke lieve mensen tegengekomen. Bedankt om jullie liefde voor elkaar zo open te stellen voor mij als fotograaf.

huwelijk plantentuin Meise huwelijksreportage bruidsjurk met Britse korthaar kat beauty by eladda make up bruid foto kaders op kast huweljk dichtknopen das bruidegom dichtknopen das bruidegom spiegel grijze Britse korthaar kat voor spiegel oorringen aansteken bruid armbandje pols bruid bruidsschoenen aantrekken bruid bruid voor spiegel Intrede moeder bruid Sint-Carolus Borromeuskerk ouders Sint-Carolus Borromeuskerk priester huwelijk Sint-Carolus Borromeuskerk bruidspaar Sint-Carolus Borromeuskerk Sint-Carolus Borromeuskerk huwelijk Ja-woord bruidspaar Sint-Carolus Borromeuskerk uitwisselen huwelijksringen Sint-Carolus Borromeuskerk kus bruidspaar Antwerpen Carolus Borromeuskerk bruid tekent huwelijk Sint-Carolus Borromeuskerk speech vrienden Sint-Carolus Borromeuskerk Antwerpen bruidsboeket en huwelijkskaars altaar Sint-Carolus Borromeuskerk bruidspaar voor altaar Sint-Carolus Borromeuskerk vader groet bruidegom Sint-Carolus Borromeuskerk uittrede bruidspaar Sint-Carolus Borromeuskerk uittrede Sint-Carolus Borromeuskerk huwelijk Antwerpen knuffel bruidspaar Hendrik Conscienceplein Antwerpen bruidspaar wandelt Hendrik Conscienceplein Antwerpen Ge Hendrik Conscienceplein Lunch Salon de thé Claude Hendrik Conscienceplein bruidspaar met ouders Salon de thé Claude Hendrik Conscienceplein bruidspaar voor beeld detail bruidspaar Hendrik Conscienceplein Accordeonspeler met bruidspaar Hendrik Conscienceplein bruidspaar knuffel Hendrik Conscienceplein bruidspaar wandelt park plantentuin Meise bruidspaar knuffel bos park plantentuin Meise bruidspaar op pad plantentuin Meise huwelijksreportage bruidspaar knuffel plantentuin vijver Meise  bruidspaar wandelt hand in hand park plantentuin Meise knuffel bruidspaar zonsondergang plantentuin Meise bruidspaar poseert in serre plantentuin Meise vetplant plantentuin Meise huwelijk plantentuin Meise serre bruidspaar tussen planten huwelijk plantentuin Meise golden hour portret bruidspaar bruidspaar voor magnolia's plantentuin Meise bloemstuk tafeldecoratie Hof van Boeres Londerzeel huwelijk groepsfoto eretafel huwelijk Hof van Boeres Londerzeel aansnijden bruidstaart Hof van Boeres Londerzeel openingsdans huwelijk bovenaanzicht Hof van Boeres Londerzeel openingsdans Hof van Boeres bruid danst met vader Hof van Boeres foto vrienden dansvloer bruidegom Hof van Boeres gasten dansen huwelijk vader juicht dansvloer huwelijk gasten maken plezier huwelijk dansvloer gasten tillen vriend op dansvloer huwelijk vriendinnen dansen huwelijk Hof van Boeres moeder danst dansvloer huwelijk bruidegom dans vriendinnen dansen huwelijk Hof van Boeres bruidspaar dansvloer huwelijk bruidegom dans vriendinnen dansen huwelijk Hof van Boeres

Share this story