Liesbeth & Ben – Huis van Mem

De Teut huwelijksreportage zomer
Huwelijksreportage buitenlocatie De Teut Zonhoven
Details handen bruidspaar met huwelijksringen
huwelijksreportage buitenlocatie De Teut zomer
Bruidspaar loopt huwelijksreportage De Teut
Bruidspaar huwelijksreportage De Teut onder boom
De Teut knuffel bruidspaar zomer
Bruidspaar De Teut rug tegen rug
De Teut bruidspaar wandelt op heide
De Teut bruidspaar zit op tak
Detail naambord trouw Huis van Mem
Bruidspaar arriveert Huis van Mem
Vriendinnen wuiven naar bruidspaar in tuin feestzaal
Huis van Mem darts gasten en bruidspaar trouw
Hapjes trouw Huis van Mem op houten bord
Huis van Mem gasten in tuin op trouw
Darts tuin Huis van Mem trouwfeest
Huis van Mem gast met streekbier en champagne
Serveren drankjes in tuin trouwfeest
Receptie huwelijk in tuin Huis van Mem
Labradoodle vangt bal huwelijk
Huis van Mem kok showt steaks trouw
Speech bruidegom Huis van Mem in silhouette tent
Huis van Mem speech vriend in silhouette tent
Bruid en vriendin knuffel na speech
Groepsfoto eretafel trouw Huis van Mem in tent
Diner trouw Huis van Mem
Verzorgen gast op huwelijk na val aan elleboog
Gasten arriveren voor feesttent voor afgeven cadeau's
Serveren bruidstaart Huis van Mem
Huis van Mem aansnijden bruidstaart met vuurwerk
Voordracht huwelijk vrienden
Voordracht bruidspaar kijkt diashow feestzaal
Huis van Mem opvoering act door vrienden op huwelijk
Huis van Mem gasten emotioneel openingsdans
Openingsdans Huis van Mem huwelijk

Huis van Mem

Het Huwelijk van Liesbeth en Ben: Een onvergetelijk Avontuur bij het Huis van Mem. Het Huis van Mem is een feestzaal in Halen, maar waar ik tot dan toe nog niet geweest was . Ik was dus erg benieuwd om kennis te maken met het Huis van Mem.

Prinsenhof

Op een stralende zomerdag in Halen, België, beleefden Liesbeth en Ben de dag waar ze al jaren van droomden. De first look van Liesbeth zou plaatsvinden aan het 14de eeuwse kasteel van hHet Prinsenhof. Het is een mooi alternatief voor mensen die graag trouwen in de buurt van Hasselt , maar er tegen opzien om hun wagen te parkeren in Hasselt centrum. Na de emotionele first look in mooie tuin van het Prinsenhof kwamen ook de familie en vrienden ter plaatse aan om samen het wettelijk huwelijk van Liesbeth en Ben bij te wonen. Dit was het enigste moment van de dag dat de baby van Liesbeth en Ben er ook was, het was dan ook belangrijk om hiervan zeker een paar foto’s te maken.

Receptie balkon

Na een ontroerende ceremonie in het prachtige Prinsenhof was er nog een receptie voorzien op het balkon met uitzicht op de vijver. Hier konden de gasten Liesbeth en Ben feliciteren met hun huwelijk. Hierna trokken we verder naar het natuurpark De Teut om wat portretjes te maken. Ben en Liesbeth gingen hier regelmatig samen wandelen en het was dan ook de ideale locatie om even tot rust te komen en ondertussen ook de liefde en connectie tussen Ben en Liesbeth op een ontspannen manier op beeld vast te leggen om daarna verder te trekken naar het Huis van Mem om verder samen te vieren met familie en vrienden.

Silhouet tent Huis van Mem

De familie en vrienden waren na de ceremonie al doorgereden naar het Huis van Mem en stonden het bruidspaar dus al op te wachten in de mooi aangelegde tuin. Er was een Darts voorzien voor de gasten. De grote prachtig aangeklede silhouette tent bood het perfecte decor voor een dag vol liefde, lachen en een flinke dosis hilariteit.

Labradoodle

De festiviteiten vonden plaats in de prachtige tuin van het Huis van Mem. Terwijl de gasten zich verzamelden, begon de residentiële labradoodle zijn gebruikelijke ritueel van het begroeten van elke nieuwkomer met zijn favoriete bal. Deze hond, altijd enthousiast en nooit moe, zorgde voor veel gelach en vrolijke chaos. Onvermoeibaar kwam hij telkens de piepende bal voor de voeten werpen, ook het bruidspaar ontsnapte niet aan zijn charmes.

Speeches

Na het genieten van plaatselijke streekbieren, hapjes en drankjes werden de gasten uitgenodigd in de sfeervolle tent met transparante wanden en uitzicht op de paardenweide. Ze trapten af met speeches en verhalen die varieerden van hun jeugdige streken tot het moment waarop Ben wist dat Liesbeth de ware was. De humoristische anekdotes en hartverwarmende woorden brachten de hele menigte in vervoering. Naast de emotionele momenten, was er ook volop gelegenheid voor plezier. Onder een majestueuze boom in de tuin was een dartbord opgesteld, waar de gasten hun vaardigheden konden testen. Het dartspel bleek een groot succes, met een gezonde dosis competitie en veel gelach.

Feestmaal

Het feestmaal was een absolute sensatie. De maaltijden werden bereid op een Ofyr, een indrukwekkende ronde grill die zowel culinair spektakel als heerlijke gerechten bood. De gasten genoten van sappige steaks, perfect gegrilde groenten en geurige kruiden die de lucht vulden met een onweerstaanbare geur. Iedereen was het erover eens: dit was een feestmaal om nooit te vergeten. Zelfs de ondeugende labradoodle, die de hele dag door de menigte dartelde met zijn bal, voegde een vleugje speelsheid toe aan de feestelijkheden.d

Aankomst avondgasten

Terwijl de zon onderging en de lichtjes in de feesttent feller begonnen te stralen, bleef de sfeer magisch, omringd door hun vrienden en familie en met een gevoel van vervulling en gelukzaligheid. Het huwelijk van Liesbeth en Ben in het Huis van Mem was een dag vol liefde, vreugde en een goede dosis Belgische humor. De prachtige locatie, het heerlijke eten van de Ofyr, en de ontspannen, feestelijke sfeer maakten het tot een evenement dat niemand ooit zou vergeten. Dus als je ooit op zoek bent naar de perfecte feestzaal in België, weet dan dat het Huis van Mem de plek is waar dromen werkelijkheid worden.

Prinsenhof
Labradoodle
Huis van Mem