Annelien & Kevin – Huis van Mihr

Huis van Mihr:

Met het huis van Mihr kozen Annelien en Kevin niet voor een afstandelijke feestzaal waar het draait om deftigheid en formaliteit maar voor een feestzaal met warmte en gezelligheid. Huis van Mirh is een heel charmant knus huis met veel ruimte, zithoeken, bankjes, poefjes en tafels en stoelen her en der. Bovendien beschikt het over een mooie schuur die perfect kan omgetoverd worden tot een bo-ho binnenceremonie ruimte met karakter.

Voorbereiding:

Deze kenmerkende warmte en gezelligheid was de rode draad door het huwelijk. De voorbereiding starte bij het ouderlijk huis. Een karaktervolle woning met prachtige tuin. Na het aanbrengen van make en haar, ontmoeten Annelien en Kevin elkaar voor de first look in de tuin. Hun styling paste perfect bij de sfeer van de dag. Warm, gemoedelijk, stijlvol met oog voor detail. Na de voorbereiding ging het verder met de old-timer richting gemeentehuis.

De Teut:

Als fotolocatie hadden Annelien en Kevin gekozen voor de Teut in Zonhoven. Met zijn typische heidelandschappen en verweerde sparren is dit ondertussen een van mijn favoriete fotolocaties. De sfeer was heel gemoedelijk en het koppel genoot duidelijk van dit rustmoment in de dag.

Feestzaal Huis van Mihr

Het oorspronkelijke plan was om een buitenceremonie te houden in de plaatselijke velden achter de feestzaal. De buitenceremonie was al mooi versierd met een plantenboog, maar een plotselinge hevige regenbui gooide roet in het eten. Waardoor we moesten uitwijken naar de schuur van de feestzaal. Eenmaal ik de locatie zag maakte mijn was ik aangenaam verrast over de grote schoonheid van deze ruimte. Dit is wellicht een van de mooiste locaties om een binnenceremonie te houden.

Prachtig aangeklede feestzaal

De warme tinten van het hout, de karaktervolle muren. De ruimte was ook prachtig aangekleed met allerlei lampen en kaarsen wat het geheel een sprookjesachtige uitstraling gaf. Ook de maaltijd buiten op het terras was de moeite waard. In de setting van een heel romantische binnenkoer waar het koppel samen met familie en vrienden kon genieten van de heerlijke keuken van het huis van Mihr. Zaakvoerster Hilde is duidelijk een gastvrouw die haar gasten kan verwennen.

Feest

Het dansfeest werd geopend met openingsdans, in een grote cirkel met daarrond vuurwerkstokjes. Wat een prachtige manier een huwelijk te vieren. Genieten en gewoon jezelf zijn. Veel mooier kan een huwelijk niet zijn. Bedankt Annelien en Kevin. Jullie hebben het fantastisch gedaan !

 

bruidspaar huwelijksreportage De Teut Ouderlijk huis bruidspaar Herk-de-stad Bruid voorbereiding haar Bruid voorbereiding met spiegel bruidegom voorbereiding checkt haar spiegel bruidegom voorbereiding knoopt polsbandje aankomst bruidegom bruidswagen Frist look bruidegom wacht op bruid first look familie applaus frist look bruidspaar kust bruidspaar wandelt De Teut Zonhoven bruidspaar buitenlocatie De Teut Zonhoven bruidspaar knuffel De Teut bruidspaar wandelt duin De Teut Bruidspaar zit op bank De Teut bruidegom draagt bruid De Teut bruidspaar wandelt heide De Teut bruidspaar landschap De Teut bruidspaar voor dennen De Teut bruidspaar intieme pose De Teut binnenplaats tuin huis van MihrHuis van Mihr intrede binnenceremonie Huis van Mihr binnenceremonie pioenrozen decoratie Huis van Mihrkaars decoratie binnenceremoniebruidspaar op zetel binnenceremonie wilde bloemen decoratie huis van Mihrkaarsen decoratie schuur huis van Mihrbruidspaar Huis van Mihr binnenceremonie ringen uitwisselen binnenceremonie bruidspaar kust binnenceremonie Huis van Mihr uittrede binnenceremonie buiten feesttafel terras huis van Mihr decoratie terras huis van Mihrfeesttafel huis van Mihr terrasdecoratie lamp boom huis van Mihr

gasten terras huis van Mihr huwelijk vriendinnen lachen huwelijk terras portret zonsondergang bruidspaar openingsdans huis van Mihr sparklers vuurwerkstokjes openingsdans Huis van Mihr openingsdans Huis van Mihr vrienden kijken openingsdans bruidspaar knuffel openingsdans bruidegom dans huwelijk huis van Mihr gasten dansen huwelijk Herent feestzaal bruid danst huwelijk feestzaal bruidegom met vriend dansfeestvriendinnen huwelijksfeest Huis van Mihrvriendinnen huwelijksfeest dansvloer bruidegom feest dansvloer huis van Mihr silhouet bruidspaar huis van Mihr

Share this story