Silke & Sam – Hof Ten Steen

Huwelijk Hof Ten Steen

Tijdens dit huwelijk in Hof Ten Steen van Silke en Sam hing er al vanaf de voorbereiding een speciale energie. Het was een heel bontgekleurde warme vriendelijk mix van vrienden en familie. Studenten van een internationaal uitwisselingsproject hadden speciaal de verre verplaatsing gemaakt om het huwelijk van Silke en Sam bij te wonen. De voorbereiding zoals kapper en make-up vond plaats in het ouderlijk huis en werd verzorgt door Brideli. Iemand waar ik al dikwijls mee heb mogen samenwerken.

First look aan het kasteel van Duras

Als locatie voor de first look hadden Silke en Sam gekozen voor het kasteel van Duras. Een plaats die ze goed kennen, en waar ze ook een emotionele band mee hebben. Samen de vader reed Silke in de bruidswagen naar het Kasteel van Duras, waar Sam haar ongeduldig stond op te wachten op de dreef voor het kasteel. Aanvankelijk was het de bedoeling om de huwelijksreportage aan het Kasteel van Duras te doen. Maar het contrast in licht was heel hoog, en doordat we geen toestemming hadden om tot aan het kasteel te gaan, was de locatie te beperkt om voldoende afwisseling te brengen.

Tussen de velden van Haspengouw

Sam stelde voor om eventueel verder foto’s te maken in de velden van Sint-Truiden, vlak bij hun thuis. Dit bleek een heel goede zet te zijn. De liefde tussen het koppel was ook duidelijk zichtbaar. En ze stelden zich volledig open voor mij.

Sympathiek kerkje van Guvelingen

Na de huwelijksreportage gingen het verder richting het sympathieke kerkje van Guvelingen. Mijn auto had ik enkele straten verder kunnen parkeren. Eenmaal de ceremonie was begonnen stelde ik echter vast dat de verlichting in de kerk niet was aangestoken, en moest ik tijdens een lange speech in allerijl mijn flits gaan halen. Gelukkig is alles goed gekomen, en heb ik geen enkel moment gemist van dit prachtig huwelijk.

Afsluiten in stijl in Hof Ten Steen

Het feest werd uiteindelijk afgesloten in Hof Ten Steen. Silke en Sam weten duidelijk hoe ze een feest moeten afsluiten. Met de legendarisch dance moves van Sam en de natuurlijk Charme van Silke kon de avond niet meer stuk. Bedankt ik onderdeel mocht zijn van jullie warme familie. De dankbaarheid, liefde en warmte van jullie als koppel zal mij nog lang bijblijven.

close-up bruidspaar ouderlijk huis huwelijk bruid Make-up voorbereiding bruidskinderen spelen op zetel bruidegom knoopt hemdsmouwen bruidegom knoopt strik dichtknopen bruidsjurk bruid woonkamer aanbrengen sluiter bruid kapster brengt sluier aan first look bruidspaar Kasteel van Durasfristlook Kasteel van Durasbruidegom houd hand bruid bruidsboeket in bos Kasteel van Duras bruid knuffelt bruidegom Kasteel van Duras Bruidspaar wandelt in dreef bruidspaar zit op boom Kasteel van Duras bruidegom kust voorhoofd bruid bruidspaar wandelt tussen appel plantages bruidspaar kust tussen appel plantages bruidegom draagt bruid bruidspaar juicht bruidspaar hand in hand appelplantages bruidspaar voor appelkisten bruidspaar stapt in bruidswagen Kerk Guvelingen huwelijk intrede bruidskinderen kerk Guvelingen intrede vader en bruid Kerk Guvelingen bruidspaar kerk Guvellingen Live muziek huwelijk kerk Guvelingen familie kijkt kerk Guvelingen huwelijk bruidspaar houd hand huwelijk bruidspaar zit kerk Guvelingen Vriendin speech kerk huwelijk bruidspaar ja-woord huwelijk kerk Guvelingen ringen uitwisselen huwelijk kerk Guvelingen bruidspaar kust huwelijk kerk Guvelingen applaus familie kerk Guvelingen huwelijk Uittrede bruidspaar kerk Guvelingen Hof Ten steen binnenplein buitenreceptie huwelijk Hof Ten Steen buiten receptie huwelijk Macarons buitenceremonie Hof Ten Steen groepsfoto eretafel huwelijk spel bruidspaar dansvloer huwelijk bruid tost bruidsboeket vriendin vangt bruidsboeket tossen Hof Ten Steen openingsdans bruidspaar Hof Ten Steen bruidspaar openingsdans bruidegom dans huwelijk Hof Ten Steen bruid dans met vriendin bruidsmeisjes dansfeest huwelijk bruidegom dans met vriend huwelijk gasten dansen huwelijk Hof Ten Steen bruidegom maakt plezier huwelijk gasten maken plezier huwelijk dansfeest huwelijk vriendin schreeuwt dansfeest bruid met vriendinnen dansfeest vriendinnen dansen met bruid Hof Ten Steen

huwelijk Hof Ten Steen dansfeest
Huwelijk Hof Ten Steen dansfeest

vriendin draaft bruid dansvloer

Share this story