Anne & Koen – Oyenbrugmolen

Huwelijk in Grimbergen van Anne en Koen

Huwelijk in Grimbergen

De voorbereiding van het huwelijk in Grimbergen van Anne en Koen vond plaats in het mooie ouderlijk huis van Anne. Na het haar en make-up, de voorbereidingen en het aantrekken van de bruidsjurk werden de laatste details in orde gebracht in de woonkamer alvorens het koppel elkaar voor het eerst zou ontmoeten in de tuin.

First look in de tuin

Koen kwam stijlvol aangereden in een mooie oldtimer bruidswagen. Daarna stond hij opgesteld in de tuin in het bijzijn van de naaste familie waarna bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zouden zien. Een super emotioneel moment waarbij ook de familie het even niet droog kon houden.

Gemeentehuis Grimbergen

Na nog vlug enkele foto’s van de outfit van Koen, was het tijd om te vertrekken voor het huwelijk in het gemeentehuis van Grimbergen. Hierbij reed ter assistentie een familielid mee, zodat ik zeker op tijd ter plaatse zou zijn. Daar stond, ondanks de coronabeperkingen, een grote groep enthousiaste vrienden het koppel op te wachten en toe te juichen toen ze in hun mooie bruidswagen arriveerden.

Mooi wettelijk huwelijk

Na nog vlug enkele foto’s van de outfit van Koen, was het tijd om te vertrekken voor het huwelijk in het gemeentehuis van Grimbergen. Hierbij reed ter assistentie een familielid mee, zodat ik zeker op tijd ter plaatse zou zijn. Daar stond, ondanks de coronabeperkingen, een grote groep enthousiaste vrienden het koppel op te wachten en toe te juichen toen ze in hun mooie bruidswagen arriveerden.

Oyenbrugmolen

Het bruidspaar had een werkelijk prachtige locatie uitgekozen voor hun huwelijk in Grimbergen. Ze waren op bezoek geweest in de Oyenbrugmolen en waren op slag verliefd geworden op deze locatie. En ook al worden hier geen huwelijksfeesten gehouden, voor dit sympathieke koppel kon een uitzondering worden gemaakt indien er een rondleiding kon worden georganiseerd om de restauratie en werking van de Oyenbrugmolen te ondersteunen.

Zelfgemaakte desserten

Net voor de regen konden we nog net op tijd de groepsfoto’s afwerken. Hierna schuilden we in de feestzaal die mooi was aangekleed en versierd met allerlei details rond de interesse van het koppel in verre reizen. Dit was dan ook het thema van de avond waarrond ze de tafeldecoratie hadden opgebouwd. Na de heerlijke maaltijd was er een extra persoonlijke toets door het serveren van werkelijk verrukkelijke zelfgemaakte desserten en taarten. Bake off Vlaanderen was niet ver weg!

Fotolocatie vliegveld Grimbergen

Voor hun huwelijk in Grimbergen had het koppel graag foto’s gemaakt in de natuur. Maar ze wouden ook graag enkele foto’s maken op het sympathieke vliegveldje van Grimbergen. Het was even checken op buienradar om het beste tijdstip te kiezen. Na een telefoontje en goedkeuring van de eigenaar kon de reportage beginnen. De eigenaar wachtte ons buiten op om de poorten van de prachtige loodsen te openen.

Spontane foto’s

Je zag Anne en Koen duidelijk genieten van elkaar en de vliegtuigjes wakkerden hun interesse voor avontuur aan. Dit koppel gaat samen ongetwijfeld nog veel prachtige avonturen beleven. Tijdens het verkennen van de loods maakte ik enkele beelden. Het was ook mogelijk om in de cockpit te kruipen. Deze kans lieten we niet aan ons voorbijgaan!

Natuur van Grimbergen

Ondertussen was het ook gestopt met regenen en konden we zoals gepland nog wat beelden maken in de natuur. In het prachtige Lintbos liggen ook enkele mooie grasvelden, van waaruit je de basiliek van Grimbergen kan zien. We trokken door het hoge natte gras. Onze schoenen waren kletsnat! Maar het was het allemaal waard. Wat een prachtig koppel. Bedankt voor het blinde vertrouwen. Een dag die mij altijd zal bijblijven. Net zoals die heerlijke zelfgemaakte taarten!

Huwelijk in Grimbergen natuurbruid komt van trap in Grimbergen Aankleden bruid moeder knoopt bruidsjurk dichtknopen vest bruidegom Grimbergen Aankleden bruid dichtknopen bruidsjurk Witte bruidsschoenen aantrekken Firstlook bruidspaar tuin Grimbergen Familie emotioneel firstlook huwelijk Bruidspaar in bruidswagen Grimbergen Bruidspaar in trouwzaal gemeentehuis Grimbergen Bruidsboeket huwelijk gemeentehuis Grimbergen Bruidspaar gemeentehuis Grimbergen Uitwisselen trouwringen gemeentehuis Grimbergen bruidspaar kust gemeentehuis Grimbergen Uittrede huwelijk gemeentehuis huwelijk in Grimbergen Watermolen Oyenbrugmolen Grimbergen Tafeldekking huwelijk Oyenbrugmolen Speech huwelijk Oyenbrugmolen Grimbergen Bruidspaar portret met bladeren Grimbergen Bruidspaar wandelt door hoog grasveld Grimbergen Bruidspaar in opening poort loods vliegveld Grimbergen Bruidspaar in vliegtuigje vliegveld Grimbergen Huwelijk in Grimbergen portret bruidspaar Bruidspaar in hoog grasveld Bruidspaar portret Oyenbrugmolen Grimbergen Bruidegom draagt bruid huwelijk natuur Huwelijk in Grimbergen vliegveld Portret bruidspaar huwelijk in Grimbergen Bruidspaar in serre Oyenbrugmolen Bruidspaar zit op grond Grimbergen vliegveld Bruidspaar kruipt in vliegtuig vliegveld Grimbergen Bruidspaar in cockpit vliegveld Grimbergen Bruidspaar in vliegtuin in loods Grimbergen Huwelijksreportage in bos Grimbergen Detail armen knuffel bruidspaar Huwelijk in Grimbergen portret bruidspaar Knuffel bruidspaar huwelijk loods vliegveld Grimbergen huwelijk natuur Grimbergen Anne & Koen - Oyenbrugmolen 1 Huwelijk in Grimbergen bruidspaar in hoog grasveld Detail bruidsboeket huwelijk Grimbergen Bruidspaar wandelt in natuur Grimbergen Knuffel trouw Grimbergen Bruidspaar in bos Grimbergen Huwelijk in Grimbergen bruidspaar loopt vliegveld

Share this story