Anne & Steve – Hasselt

huwelijk-hasselt-bruidspaar-zonsondergang
Make-up-bruid-huwelijk-Hasselt
moeder-en-bruidskindje-bij-make-up
detail-liefdesbrief-huwelijk
Bruidegom-leest-liefdesbrief-huwelijk-Hasselt
Oorringen-aanbrengen-bruid-huwelijk
moeder-knuffelt-bruid-bij-voorbereiding
bruid-groet-bruidegom-bij-first-look-in-tuin
huwelijk-hasselt-in-stadhuis-van-anne-steve
trouw-stadhuis-hasselt-met-corona-masker
stadhuis-hasselt-tijdens-corona
bruidspaar-stadhuis-hasselt-voor-huwelijk
huwelijk-stadhuis-trouwzaal-hasselt
Ja-woord-stadhuis-Hasselt
chinees-belgisch-huwelijk-stadhuis-hasselt
uitwisselen-huwelijksringen-stadhuis-hasselt
huwelijk-hasselt-stadhuis-bruidspaar-kust
chinese-theeceremonie-huwelijk-hasselt
ouders-tijdens-chinese-theeceremonie-huwelijk
thee-en-theekopjes-chinese-theeceremonie
chinese-theeceremonie-tuin-kuringen
bruidspaar-wandelt-in-bos-de-teut-zonhoven
huwelijksreportage-bos-de-teut-zonhoven
bruidspaar-wandelt-naar-de-teut-zonhoven
huwelijk-hasselt-koppel-tijdens-zonsondergang
bruidsboeket-op-de-teut-zonhoven
bruidspaar-huwelijksreportage-heide-de-teut-zonhoven
huwelijksreportage-bruid-en-bruidegom-liggen-onder-boom
de-teut-detail-handen-bruidspaar
trouwfoto-de-teut-zonhoven
de-teut-zonhoven-bruidspaar-knuffelt
bruidspaar-wandelt-hand-in-hand-op-de-teut
de-teut-zonhoven-huwelijksreportage-zonsondergang
liefdesbrief-detail-tijdens-huwelijksreportage
bruid-leest-huwelijksaanzoek-de-teut-zonhoven
huwelijk-hasselt-bruidspaar-wandelt-op-de-teut
bruidspaar-wandelt-zonsondergang-de-teut-zonhoven

Corona micro huwelijk in Hasselt:

Het huwelijk in Hasselt van Anne en Steve was een heel speciaal huwelijk om verschillende redenen. Niet alleen omdat dit huwelijk in Hasselt onder strenge corona restricties moest plaatsvinden. Maar ook omdat mijn vriendschap met Anne heel ver terug gaat in de tijd. Zo heb ik het huwelijk in Hasselt van zusje Marijke mogen fotograferen. Nu was het dus de beurt aan Anne.

Squash zusjes:

Als ervaren squashspeler nam de vader mij onbaatzuchtig als eerste onder zijn vleugels om mijn niveau te kunnen opkrikken. De spelvreugde en fair play die ik daar met hem heb mogen ervaren is mij altijd bijgebleven. Toen mij later werd voorgesteld om de jeugd te trainen kwam ik voor het eerst in aanraking met de zusjes Jozefczak. Ambitieus, spelen om te winnen. Maar ik herkende meteen dezelfde spelvreugde en fair play. Verliezen met de glimlach, nooit uithalend naar een tegenstander. Geef toe, het zijn er niet veel gegeven. Het klikte als jeugdtrainer dan ook meteen met de sympathieke zusjes en uiteindeljk de hele familie Jozefczak. Een vriendschapsband die nooit meer is verbroken.

Anne & Steve:

Ook het verhaal van Anne en Steve gaat ver terug in de tijd. Steve is de jongen die Anne 24 jaar geleden als 12 jarig meisje had leren kennen. Als hij langs ging bij zijn vriend Martijn kwam hij altijd binnen om goeiedag te zeggen. Schreven ze brieven naar elkaar, en aten ze samen ijsjes langs het kanaal. Toen ze niet meer op dezelfde school zaten was zusje Marijke loopmeisje van dienst om de geschreven brieven te overhandigen. Toen ze na een tijdje ieder even een eigen weg zijn opgegaan, hebben ze voor het eerst terug contact opgenomen om net als vroeger langs het kanaal.samen een Mc-Flurry te gaan eten.

Huwelijk Hasselt stadhuis:

Hierna ging het stijlvol verder met de Mustang richting stadhuis. Het huwelijk in Hasselt zou plaatsvinden onder strenge corona maatregelen waardoor ik mij even in een sciencefiction waande. Gelukkig mochten nadat iedereen plaats had genomen de maskers op de eerste rij even af, waardoor er toch nog wat foto’s konden genomen worden met emoties. De talrijke bezoekers op de volgende rijen diende hun maskers wel aan te houden. Na het wettelijk huwelijk in Hasselt hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt op de trap van het stadhuis.

Chinese Theeceremonie:

Na het wettelijk huwelijk Hasselt ging het verder voor een traditionele Chinese theeceremonie in de prachtige tuin van de ouders van Anne in Kuringen. De Chinese vader van Steve woont al 20 jaar in Antwerpen. Steve is zelf in België geboren. Maar met een traditionele theeceremonie wou het koppel hun roots een belangrijke plaats geven in hun leven. Steve die als boekhouder en kok werkt voor cateringbedrijf Chroazfood had voor een superlekker buffet. Zodat iedereen kon genieten van de zomerse dag in de bijzonder mooie en sprookjesachtige tuin. Dankzij de creaties van haar 2 fantastische vriendinnen.

Huwelijksreportage De Teut:

Bij een huwelijk in Hasselt is de Teut een mooie keuze als fotolocatie. Na het aansnijden van de fabuleuze bruidstaart met de cake topper van Lebianchemargherite, ging het dan ook verder richting de Teut in Zonhoven. Zodat we op goed op tijd waren om 1,5 voor zonsondergang te arriveren op de locatie om wat mooie portretten te maken in mooi licht. We waren helemaal alleen op de locatie. En ook al was het intieme huwelijk door corona verkleind naar een huwelijk met nog minder gasten. Dit was toch een rust moment in de drukke dag. De sfeer was dan ook heel ontspannen. Hier kon het koppel even genieten van elkaar.

Warmte en liefde:

Ondertussen had ik gedurende de dag ook Steve leren kennen als een heel zachte, lieve en minzame man die iedereen onmiddellijk omarmt met warmte en gezelligheid. Iedereen kon dan ook duidelijk zien dat ze hun geluk gevonden hadden. En ik ben er zeker van dat ze nog veel mensen gaan blijven betoveren en laten meegenieten van hun onvoorwaardelijke warmte en liefde.