Yasmin en Koen – Kasteel van Brasschaat

Huwelijksreportage park winter
Witte houten villa Schilde
Voorbereiding huwelijk Schilde
Selfie bruid make-up artiest Schilde
Dichtknopen bruidsjurk huwelijk Schilde
Huwelijk moeder helpt aankleden bruid Schilde
Juwelen voorbereiding huwelijk Schilde
kat voorbereiding huwelijk
Bruidsschoenen aandoen huwelijk Schilde
Aanbrengen oorbellen huwelijk Schilde
Frist look bruidegom wacht op bruid Schilde
Frist look bospad gemeentehuis Schilde
First look bruidspaar gemeentehuis Schilde
Portret bruidspaar gemeentehuis Schilde
Park van Brasschaat huwelijksreportage
 bruidspaar huwelijk Kasteel van Brasschaat
Detail handen bruidspaar park van Brasschaat
Huwelijk in het Kasteel van Brasschaat
Huwelijksreportage Kasteel van Brasschaat
Bruidspaar in park van Brasschaat
Portret close-up bruidspaar park van Brasschaat
Bruidspaar lacht huwelijk Kasteel van Brasschaat
Bruidspaar in bos park van Brasschaat
Trouwkoppel juicht park van Brasschaat
Bruidspaar hand in hand park van Brasschaat
Koppel onder boom Brasschaat
Knuffel bruidspaar park van Brasschaat
Trouwkoppel trouwreportage park van Brasschaat
Trouwkoppel wandelt aan Kasteel van Brasschaat
Bruidspaar in speeltuin park van Brasschaat
Knuffel bruidspaar Kasteel van Brasschaat
Huwelijk kasteel van Brasschaat winterhuwelijk
Intiem portret trouwkoppel
Close-up handen bruidspaar park van Brasschaat
Bruidspaar bij golden hour park van Brasschaat
Knuffel bruidspaar in park van Brasschaat winterhuwelijk
Bruidspaar wandelt bij zonsondergang park van Brasschaat
Bruidspaar zit golden hour park van Brasschaat

Huwelijk in het Kasteel van Brasschaat

Als fotolocatie hadden Yasmin en Koen voor hun huwelijk in het het kasteel van Brasschaat gekozen. Niet alleen omdat het zo een mooie locatiePortfolio is, maar ook omdat ze hier voor eerst hebben afgesproken en  hier ook de eerste kus is gevallen. Het begin van een prachtig avontuur. Met uiteindelijk ook het huwelijk op het Kasteel van Brasschaat.

Een hart voor katten

De voorbereiding van Yasmin en Koen ging van start in Schilde. Het koppel had er een charmant huis gekocht, prachtig gelegen in een wijk gelegen in een bosrijke buurt. Dit gaf meteen een vakantie gevoel. De tuin was nog in volle aanleg. De make-up artiest kwam gelijktijdig aan zodat ze goed op tijd kon beginnen met voorbereidingen. Binnen merkte je onmiddellijk dat ook de katten een belangrijke plaats hadden in het huis. Ze waren voorzien van allerlei klimpalen, speelgoed, een kleine tent en schuiltunnel en een speciaal ontworpen eetbak. Het waren twee prachtige langharige katten die ongeduldig aan het wachten waren om ook de tuin in te palmen als die eenmaal klaar zou zijn.

Voorbereiding:

Om optimaal te kunnen genieten van het daglicht hadden we Yasmin laten plaatsnemen aan het raam. Na het haar en make-up kwam de moeder aan om te helpen bij het aankleden. De rust maakte plaats voor een gezonde spanning. De katten werden even afgezonderd van de living om de huwelijksjurk niet onnodig te beschadigen tijdens het aankleden. Ze waren immers dol op zachte texturen. De moeder en beste vriendin van Yasmin helpen bij het aankleden van de jurk. Hierna konden we ons klaar maken voor het vertrek naar het gemeentehuis.

Gemeenthuis:

Na de voorbereiding reden we samen verder richting het gemeentehuis van Schilde. Omdat de tuin van het koppel nog volop gerenoveerd diende te worden hadden we besloten om de first look aan het gemeenthuis van Schilde te doen. Ik stelde de bruidegom op in een nabijgelegen schaduwrij pad in het park. Yasmin naderde Koen en tikte hem op de schouder waarna het koppel elkaar voor het eerst kon ontmoeten alvorens elkaar het ja-woord te geven in het gemeentehuis van Schilde. Na het gemeentehuis had het koppel voor iedereen een mooie attentie voorzien alvorens verder te rijden voor hun huwelijk in het kasteel van Brasschaat.

Gemeentelijk huwelijk in het kasteel van Brasschaat

Het huwelijk in het Kasteel van Brasschaat. Een speciale locatie voor Yasmin en Koen, hier hadden ze immers voor het eerst afgesproken. Na het gemeentehuis reden we dan ook samen naar dit park. De weergoden waren Yasmin en Koen gunstig gezind. Waar ze een paar weken geleden nog met sneeuw en een temperatuur van -10 graden Celsius zaten, was het nu uitzonderlijk zonnig en was de temperatuur opgelopen tot een mooie 17 graden.

Park in het kasteel van Brasschaat

Yasmin en Koen hadden er de mooiste dag uitgekozen. Het was de eerste heerlijke voorjaarsdag van het jaar en met de temperatuur van 17 graden werden alle temperatuur records gebroken. Door het sterke contrast van de felle zon en omdat er nog geen bladeren aan de bomen waren zo vroeg op het seizoen was het zoeken naar de weinige plekjes schaduw om het koppel te fotograferen. Gelukkig stonden er ook enkele groenblijvende struiken op het park die als achtergrond konden dienen.

Maggie tussen Yasmin en Koen:

De echte sterren van de dagen waren natuurlijk Yasmin en Koen. Katten vrienden hebben sowieso al een streepje voor maar. Maar de connectie, humor en liefde tussen dit koppel was wonderbaarlijk. Tijdens de voorbereiding was het al genieten van de zelfrelativering en humor van de bruid. Die zelfde guitigheid en connectie was alom tegenwoordig tijdens de reportage. En het was dan ook duidelijk hoe groot de liefde wel was tussen dit lieve sympathieke koppel. Met dit huwelijk in het kasteel van Brasschaat was de cirkel rond. En het was mooi om getuigen te mogen zijn van oprechte liefde tussen Yasmin en Koen.