Min & Frank – Hof van Aragon

Huwelijk in het stadhuis van Lier

Het huwelijk van Min en Frank zou later die dag plaats  vinden in het mooie stadhuis van Lier. De voorbereiding van het koppel ging van start in het huis in de kroonstraat in Lier. De make-up artiest was mooi op tijd. De dochters en bruid werden eerste van voorzien van make-up in de leefruimte. Tijdens het aankleden van de bruid kwamen ook de eerste gasten toe, en konden de eerste cadeau’s voor het koppel in ontvangst worden genomen.

First look:

Alvorens we konden vertrekken voor het huwelijk in het stadhuis van Lier was het eerst tijd voor de first look. Het koppel zou elkaar voor het eerst ontmoeten in de tuin in het bijzijn van familie en vrienden. Het signaal om de dag feestelijk in te zetten met het ontkurken van enkele flessen schuimwijn. En tijd om iedereen welkom te heten. Na een glaasje bubbels vetrokken voor het wettelijk huwelijk in het stadhuis van Lier.

Huwelijk in het stadhuis van Lier

Bij aankomst van het koppel was er een emotioneel weerzien met het verplegend personeel die de bruid op de parking stonden op te wachten voor het huwelijk in het stadhuis van Lier. Hierna kon de plechtigheid beginnen in het prachtige stadhuis. Het kleine bruidsmeisje had de eer om de huwelijksringen naar voor de brengen. Na het huwelijk i in het stadhuis van Lier was er nog even tijd om een groepsfoto te maken op de trap van het stadhuis. Waarna het koppel na een mooie uittreden ruim de tijd nam om de felicitaties in ontvangst te nemen. Na het huwelijk in het stadhuis van Lier was het tijd om te vertrekken voor de fotoshoot.

Fotoshoot in het park van Lier

Min en Frank hadden een uurtje uitgetrokken om wat foto’s te gaan maken in het park. De fontein had een grote aantrekking op de bruid, en vanzelfsprekend heb ik daar dan ook enkele foto’s gemaakt, met de plaatselijke eenden op de voorgrond. Na een korte wandeling in het park gingen we verder. Min en Frank hadden namelijk een boottocht gepland voor alle gasten in een traditionele palingschuit op de Binnen Nete van Lier.

Rondvaart in een traditionele palingschuit

Iets verder gingen we per boot de gasten oppikken die het Min en Frank al stonden op te wachten. Tijden de boottocht vertelden de moedige bootvisser leuke historische feiten en leuke anekdotes over Lier. Het weer was droog en alle gasten konden duidelijk genieten van dit originele initiatief. Hierbij werd ook een paar keer uitdagend dicht langs de fontein gevaren, maar gelukkig bleven alle gasten droog.

Receptie in de feestzaal Aragon

Na het geweldige boottochtje op de Nete van Lier konden de gasten terug wat krachten opdoen met wat bubbels en lekkere hapjes in de feestzaal de hof van Aragon in Lier. De feestzaal was voorzien van een kleine maar mooie en gezellige tuin waar alle feesttafels op ruim voldoende afstand waren geplaatst om de corona maatregelen na te leven.

Groepsfoto’s

Er was nu ook even tijd om groepsfoto’s te maken. Bij het maken van een grappige groepsfoto met de bruid en bruidsmeisjes liep het even mis toen de bruid pardoes met haar hoofd in de bamboehaag belande na het iets de enthousiast opheffen het voorste been. Toen overmaat van ramp belande een van de bruidsmeisje bovenop de bruid. Het voorval werd met een lachsalvo afgesloten.

Speech en dansfeest

Na de uitgebreide emotionele speech was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart. De gasten konden uitgebreid genieten van het dessertenbuffet. De prachtige dag werd uiteindelijk afgesloten met een beperkt dansfeest dat nog tot 22u00 mocht doorgaan.

Huwelijksreportage in park van Lier Make-up bruid in Lier Bruidsmeisje speelt in Lier Haar en make up bruid Lier dichtknopen hemd bruidegom Aankleden bruidegom Lier Aankleden bruid Lier First look huwelijk tuin Lier Familie kijkt toe first look huwelijk Lier First look huwelijk Lier Huwelijk stadhuis in Lier bruidspaar Detail bruidsboeket huwelijk in stadhuis in Lier Huwelijk in stadhuis in Lier burgemeester Huwelijk in het stadhuis van Lier trouwzaal Familie huwelijk in stadhuis in Lier Huwelijk in stadhuis in Lier bruidsmeisje brengt ringen Uitwisselen trouwringen stadhuis in Lier bruidspaar kust tijdens huwelijk in stadhuis in Lier Uittrede bruidspaar huwelijk in stadhuis in Lier Groepsfoto op trappen stadhuis in Lier Bruidspaar wandelt in Lier bruidspaar in centrum Lier Detail handen huwelijk park van Lier Bruidspaar wandelt park van Lier Bruidspaar onder struiken in park van Lier Detail tatoeage armen bruidspaar Bruidspaar aan fontein park van Lier Bruidspaar lacht huwelijksreportage park van Lier Bruidspaar knuffelt in park van Lier Bruidspaar huwelijksreportage Lier Bruidspaar juicht park van Lier Binnennete Lier Trouwkoppel in bootje op Nete Lier Detail bruidsboeket in palingschuit Lier Bruidspaar in palingshuit boottocht Lier Boottocht binnennete bruidspaar Lier Gasten boottocht Lier Gasten boottocht Lier huwelijk Bruidspaar wandelt naar feestzaal Hof van Aragon Huwelijk in tuin Hof van Aragon Lier Hof van Aragon bruidspaar toast Hof van Aragon Lier huwelijk Min & Frank - Hof van Aragon 1 Groepsfoto in tuin Hof van Aragon groepsfoto huwelijk in Hof van Aragon Bruid lacht na groepsfoto huwelijk Bruidspaar in tuin hof van Aragon Min & Frank - Hof van Aragon 2 Bruidskindjes huwelijk hof van Aragon Lier Feesttafel hof van Aragon Lier Min & Frank - Hof van Aragon 3 Min & Frank - Hof van Aragon 4 Min & Frank - Hof van Aragon 5 Bruidskindje met vader huwelijk Hof van Aragon Lier bruid werpt bruidsboeket tuin Hof van Aragon Lier Vrouw vangt bruidsboeket tuin Hof van Aragon Aansnijden bruidstaart Hof van Aragon Lier Detail poppen bruidstaart Hof van Aragon Lier Dansfeest huwelijk Hof van Aragon Lier bruidspaar danst tuin Hof van Aragon Lier gasten maken plezier dansfeest huwelijk gasten dansen in tuin Hof van Aragon Lier tuinfeest huwelijk Hof van Aragon Lier Einde dansfeest huwelijk Lier gasten trouwfeest tuin Hof van Aragon Lier Gasten dansen huwelijk tuin Hof van Aragon Lier Gast viert huwelijk tuin Hof van Aragon

 

 

Share this story