Olga & Victor – Gasthof de Beiaard

Huwelijk Lommel:

Voor hun huwelijk in Lommel waren Olga en Victor al een hele tijd intensief op zoek naar de juiste fotograaf voor hun huwelijk. Ik was dan ook blij hun mailtje te mogen ontvangen met de aanvraag voor een huwelijksreportage.
Ze hadden alles zorgvuldig voorbereid. Alle details, kleding en styling waren heel zorgvuldig en met goede smaak op elkaar afgestemd. Zo had Olga o.a. voor een paar extra leuke details gezorgd om te fotograferen tijdens de voorbereiding. De feestzaal was stijlvol versierd met Boho-geïnspireerde elementen. Ook de keuze van hun trouwkledij vond ik persoonlijk erg geslaagd.

Gemeentehuis huwelijk Lommel

Olga en Victor woonden in een appartementje op het plein voor het stadhuis. De first look, de voorbereiding en het wettelijk huwelijk zouden zich dan ook hier afspelen zodat alles lekker dichtbij was. Ook de vriendinnen van Olga hadden allemaal een passende outfit om in het thema te passen. God zit in de details !

Kattenbos – Lommel

Als fotolocatie hadden we gekozen voor een combinatie van het Kattenbos in Lommel en het nabij gelegen park van Gasthof de Beiaard in Mol. Dit park zou ook een mooie locatie zijn om wat groepsfoto’s te maken.  Vermits we niet zo veel tijd hadden en de fotoreportage in volle zon zou moeten gebeuren, hadden we later nog een extra fotoshoot gepland om te kunnen genieten van het mooie golden hour licht. Dit gaf prachtige resultaten en liet het koppel mooi tot zijn recht komen in de ongerepte natuur.

Feestzaal Gasthof de Beiaard

Na het diner en de korte fotoreportage, zowel van het koppel als de groep, in het nabijgelegen park, kon het avondfeest van start gaan in feestzaal Gasthof de Beiaard in Mol. De zaal was prachtig versierd met bloemstukken en deed een beetje denken aan een ‘Barn style wedding’. Na het aansnijden van de bruidstaart kon het feest losbarsten. Westerse dansen werden probleemloos afgewisseld met Russische en de sfeer zat er goed in. Het bruidsboeket werd getost, om uiteindelijk op een grappige manier van de rechtmatige vangster afgenomen te worden door een bevriende grapjas. Kortom een echt sprookjeshuwelijk dat nog lang op mijn lijstje van favoriete huwelijken zal blijven pronken.

bruid bruidegom hand in hand golden hour Lommelse heide bruidsschoenen met roze pioenrozen blaadjes roos met huwelijksring rond steel houten doosje met huwelijksringen huwelijksringen in wit porselein met roze rozenblaadjes bruid houd witte bruidsjurk op kleerhanger bruid trekt huwelijksschoenen aan in slaapkamer op bed Olga & Victor - Gasthof de Beiaard 1 bruidspaar hand in hand Lommelse heide bruid knuffelt bruidegom Lommelse heide bruid bruidegom wandelen hand in hand zandpad Lommelse heide bruidegom dekt ogen af huwelijksreportage Lommelse heide bruidspaar Lommelse heide bruidspaar onder huwelijkssluier Lommelse heide bruidspaar onder sluiter Lommelse heide bruidegom kust bruid voor dennen Lommelse heide groepsfoto bruidegom vrienden gemeentehuis Lommel bruidspaar poseert onder boom in tuin Lommel bruidspaar park Lommel bruid en bruidegom wandelen in park Lommel bruidspaar wit op boomstronk zonsondergang Lommelse heide bruidspaar Lommelse heide zonsondergang gouden licht bruidspaar hand in hand op heide Lommel golden hour bruidegom kust bruid zonsondergang Lommelse heide bruidspaar danst openingsdans feestzaal Lommel huwelijk Lommel openingsdans bruidspaar vriendinnen maken plezier op dansvloer Lommel huwelijk Lommel bruid en vriendinnen op dansvloer vader Russische bruid danst huwelijk Lommel Huwelijk Lommel bruidspaar aansnijden bruidstaart Russische bruid tost huwelijkboeket vriendin vangt huwelijksboeket tossen Lommel vriend grijpt huwelijksboeket tossen

Share this story