Kassia & Kostek – Mallorca

Far de Capdepera Middellandse zee met vuurturen s'morgens
Far de Capdepera fotoreportage koppel zonsopgang zee
Cala Del Toro zonsondergang fotoreportage koppel knuffel
Far de Capdepera start fotoreportage zonsopgang
Far de Capdepera koppel knuffelt bij zonsopgang aan kust
Far de Capdepera koppel fotoshoot zonsopgang
Valldemoss koppel bij boom fotoreportage Mallorca tegen oude muur
Valldemoss koppel achter struik met hoofden
Mallorca koppel fotoreportage
Finca Raixa koppel fotoreportage Mallorca
Valldemoss fotoreportage koppel in stad
Far de Capdepera zonsopgang golden hour koppel fotoreportage
Valldemoss koppel in stad
Valldemoss koppel bij boom fotoreportage Mallorca
Cala Del Toro koppel zit op rotsen bij zonsondergang
Huwelijksgelofte Cala Del Toro zonsondergang Middellandse zee
Cala Del Toro fotoreportage koppel klimmen over rotsen bij zee
Huwelijksgelofte hernieuwen op Mallorca
Huwelijksgelofte Cala Del Toro zonsondergang koppel emotioneel
Cala Del Toro huwelijksgelofte zonsondergang middellandse zee
Cala Del Toro huwelijksgelofte brief detail
Cala Del Toro huwelijksgelofte zonsondergang middellandse zee tranen
Far de Capdepera Mallorca zonsopgang koppel knuffel

Huwelijksgelofte hernieuwen op Mallorca

Het eiland Mallorca ontwaakte in een zee van warme tinten en de belofte van een onvergetelijke dag voor Kasia en Kostek. Het avontuur begon bij de parkeerplaats van hotel Brick Palma, waar de ochtendnevel langzaam optrok terwijl het koppel zich klaarmaakte voor een reis vol liefde en onvergetelijke momenten.

Far de Capdepera

Met de eerste zonnestralen liepen Kasia en Kostek hand in hand op Far De Capdepera, waar de azuurblauwe Middellandse Zee zich als een schilderij ontvouwde. En je zag de opwinding en liefde van het koppel. Ze genoten van elkaar en van de prachtige natuur rondom. Samen liepen we de middellandse zee tegemoet. Hier maakte we enkele portretten met de opgaande zon achter hun. Waarbij ze volop de tijd kregen om alles in hun op te nemen.

Valldemoss

Na een korte onderbreking en lunch pauze begaven ze zich naar Valldemoss, waar de geplaveide straten en historische steegjes een betoverend decor vormden voor de fotoreportage. Het historische stad diende als een prachtig canvas waarop hun liefdesverhaal zich ontvouwde waarbij de liefde tussen hun twee zichtbaar was bij elke stap die ze zetten.

Finca Raixa

De reis ging verder naar de betoverende en indrukwekkende middeleeuwse Finca Raixa, waar groene velden en historische muren een idyllische achtergrond vormden. Het Finca Raixa was omgeven door prachtige tuinen en sinaasappel plantages. Het was er verbazend rustig. Het was er heerlijk vertoeven bij de fontein en het terras. Mijn droom om een verse appelsien te plukken kon ik amper weerstaan bij het zien van de prachtige sinaalappel struiken. Zorgvuldig afgesloten met omheining. Maar diefstal was toch een stap te ver, dus staat het nog altijd op mijn to-do lijstje.

Rustpunt

Kasia en Kostek werden de hoofdrolspelers in een romantisch schouwspel van tederheid en verbondenheid met elkaar en de omgeving. We slenterden wat door de straatjes, en namen af en toe een foto. Een rustpunt in de dag. Hierna zouden we immers verder gaan naar Cala Del Toto waar ze hun huwelijksgelofte zouden hernieuwen.

Huwelijksgelofte op Cala del Toro

Tegen de tijd dat de zon haar hoogtepunt bereikte, arriveerden ze bij Cala del Toro, een adembenemende kustlijn die zou dienen als het grandioze toneel voor de huwelijksgeloften van Kasia en Kostek. De oceaan fluisterde zachtjes op de achtergrond terwijl de lucht getooid was in de warme tinten van een mediterrane avond. Hier, te midden van de natuurlijke pracht, beloofden ze elkaar eeuwige liefde.

Met de zon die langzaam zakte en de zee als getuige, sprak Kostek met een glimlach: “Kasia, sinds de dag dat we elkaar ontmoetten, wist ik dat mijn leven voorgoed veranderd was. Jij bent als een zonnestraal die zelfs de donkerste dagen verlicht.” Zijn woorden werden gedragen door de zachte bries, terwijl Kasia, met tranen van geluk in haar ogen, antwoordde: “Kostek, je bent mijn rots in de branding, mijn komische held en mijn partner in crime. Samen hebben we gelachen, gehuild en de wereld veroverd. Ik beloof je mijn liefde, mijn steun en oneindige avonturen, zolang we beiden zullen leven.”

Emotioneel moment

De emotionele lading van het moment overweldigde het paar, en tranen van vreugde rolden over hun wangen. Bewust en met respect voor de kracht van dit intieme tafereel probeerde ik de emoties te vangen in een beeld. Kassia klemde de handgeschreven brief in haar handen. En de emoties weerspiegelden een rollercoaster aan emoties. Het was een privilege om hiervan stille getuige te mogen zijn. En het benadrukte opnieuw wat voor een intense band ze hadden voor elkaar.

Natuurlijke schoonheid

Terwijl de zon haar laatste stralen over Cala del Toro wierp, omarmden Kasia en Kostek elkaar met een intensiteit die de natuurlijke schoonheid van het landschap weerspiegelde. Hand in hand verlieten ze het strand, voortgestuwd door de belofte van een leven vol liefde en avonturen. De dag van Kasia en Kostek, een reis door de prachtige omgeving van Mallorca, eindigde met een onvergetelijke huwelijksgelofte, doordrenkt van emoties en vastgelegd in de warme gloed van een mediterrane zonsondergang.

Bakker

Een dag na de fotoreportage kwamen we elkaar opnieuw toevallig tegen bij de bakker. Kasia en Kostek vertelden hoe ze aan de weg timmerden op het te maken als fotografe en videograaf. En hoe ze alles probeerden te combineren met het jonge moederschap en het drukke leven als fotograaf. Bedankt Kassia en Kostek, om jullie zo open te stellen en voor de diepe indruk die jullie nagelaten hebben. Ik zal jullie weg met veel belangstelling blijven volgen.

Host: Way up North