Informatie

Fotograaf Ronny Wertelaers:

Welkom op mijn website. Ik ben Ronny, een fotograaf uit Hasselt en hou van reizen en leren. Gedreven door nieuwsgierigheid en zin voor avontuur, hou ik ervan om overal prachtige beelden te maken. Tijdens mijn reis naar Tanzania en Nepal ben ik verliefd geworden op fotografie. Het zit in mijn natuur om mensen blij te maken. Dit drijft mij om altijd beter te doen. Elke keer opnieuw. Ik probeer met hart en ziel, emoties en unieke momenten vast te leggen. Zodat jullie jaren later nog altijd kunnen genieten van deze speciale momenten.

Ik zie mijzelf als een lifestyle, storyteller fotograaf. Mijn stijl van fotograferen kan je omschrijven als romantisch, helder, en tijdloos. Met af en toe een vleugje humor. Tijdens een huwelijk probeer ik elk element op een prachtige manier te fotograferen. Zodat er zich een verhaal afspeelt dat emotioneel, kunstig en tijdloos is. Het zijn niet de alleen de ringen. Of de fotoreportage. Maar het is alles wat er zich afspeelt tussen de voorbereiding en het dansfeest. Het is daarom dat ik alleen maar volledige dagen fotografeer. Zo hoeven jullie je planning niet aan te passen en geen belangrijke momenten te missen.

Het liefste fotografeer ik wanneer de maskers even afvallen. En mensen hun echte emoties tonen. De kleine momenten die maken tot wie je bent. Die niet gepland zijn of in scene gezet. En gebeuren wanneer er mensen in het spel zijn. Zoals een liefhebbende expressie in het gezicht van je nieuwe partner. De emoties, op een van de belangrijkste dagen in het leven. Van twee mensen die van elkaar houden. Beeld je in dat je niet alleen een herinnering aan deze momenten zou hebben. Maar ook het geschenk van een foto. Hoe waardevol zou dat niet zijn? Dat is mijn passie, dat is wat ik wil doen.