Sylvia & Yves – Hasselt

Intiem huwelijk zonsopgang koppel
Zonsopgang koppel fotoreportage
Zonsopgang trouw fotoshoot De Teut
Zonsopgang knuffel koppel De Teut Zonhoven
Intiem huwelijk koppel wandelt zonsopgang
Zonsopgang fotoshoot koppel De Teut zomer
De Teut Zonhoven zonsopgang koppel
Zonsopgang koppel fotoshoot met ochtendnevel
Zonsopgang koppel wandelt ochtendnevel
Intiem huwelijk photoshoot sunrise
Intiem huwelijk zonsopgang koppel De Teut
Zonsopgang knuffel natuurpark De Teut
Zonsopgang koppel zit in zand De Teut
De Teut koppel details handen knuffel
Zonsopgang De Teut fotoreportage koppel
Zonsopgang koppel zitbank De Teut Zonhoven
De Teut koppel wandelt zonsopgang
Intrede vader met bruid huwelijk tuin Stokrooie
Intiem huwelijk tuin Stokrooie
De Vliegende priesters intiem huwelijk Stokrooie
Slapende hond intiem huwelijk ceremonie
Vliegende priesters tuin intiem huwelijk Stokrooie
Intiem huwelijk tuin Stokrooie zomer
Uitwisselen huwelijksringen intiem huwelijk Stokrooie
Bruidspaar uittrede ceremonie intiem huwelijk
Intiem huwelijk bruidspaar kust in tuin ceremonie
Intiem huwelijk openingsdans in tuin Stokrooie
Gasten intiem huwelijk ceremonie tuin
Koppel geniet van openingsdans huwelijk Stokrooie tuin
Dansfeest intiem huwelijk Stokrooie tuin zomer
Dansfeest huwelijk Stokrooie tuin zomer
Bruid danst met zoon intiem huwelijk Stokrooie tuin
gasten kussen in zetel intiem huwelijk
Intimate wedding party Stokrooie Belgium
Intiem huwelijk dansfeest Stokrooie
bruid danst intiem huwelijk Stokrooie
dansfeest huwelijk Stokrooie laserlicht
Intiem huwelijk avondfeest verlicht
Intiem huwelijk tuin Stokrooie nachtopname

Intiem huwelijk Sylvia & Yves

Intiem huwelijk

Sylvia en Yves hebben bewust voor een intiem huwelijk gekozen. Hoewel we de laatste tijd vooral gewoon zijn geraakt aan grote huwelijk kiezen steeds meer koppels voor een klein huwelijk. Het intiem huwelijk van Sylvia en Yves werd alleen bijgewoond door echte familie en vrienden waardoor ze extra tijd hadden om alle gasten extra te verwennen.

Kennismakingsgesprek

Al vanaf het kennismakingsgesprek probeer ik zoveel mogelijk informatie te geven. Zo kan het koppel kennismaken met mijn manier van werken en kan ik hun vragen beantwoorden. Sylvia en Yves konden zich helemaal vinden in mijn spontane manier van fotograferen en kozen voor een fotoreportage bij zonsopgang op de Teut in Zonhoven. Een prachtig natuurpark dicht bij thuis en een van mijn favoriete fotolocaties. Meestal probeer ik bij zonsondergang te fotograferen, maar dit zou mijn eerste echte reportage bij zonsopgang worden.

Zonsopgang De Teut

Stipt zoals afgesproken kwamen Sylvia en Yves om 6u30 toe op de parking van natuurgebied De Teut in Zonhoven. De styling van het koppel was adembenemend mooi en zou perfect in passen in deze natuurlijke omgeving. Eenmaal aangekomen op de locatie was het moeilijk om mijn enthousiasme te verbergen. Het licht leek wel magisch. Zacht en sereen. In het landschap waren flarden van ochtendmist die de locatie een haast filmische look gaven. Het elegante koppel leek zich wel in een soort gloed voor te bewegen door het landschap. En de zonsopgang? Die moest nog komen!

Huwelijksreportage

Telkens ik door de zoeker keek was het moeilijk om mijn enthousiasme te onderdrukken en helder te denken. Hoe lang gaat dit magische licht hier nog aanhouden? Ik probeerde het koppel op een zo natuurlijk mogelijk manier door het landschap te laten stappen. Samen een nieuw avontuur in hun leven tegemoet. Ondertussen probeerde ik via wat simpele opdrachtjes de connectie tussen het verliefde stel naar boven te halen. Ondanks de adembenemende styling en dat de dag nog moest beginnen voerde het koppel alle opdrachten zonder enige aarzeling uit.

Intiem huwelijk tuin

Na het huwelijk was er even tijd voor een broodjeslunch. Ze hadden de tuin smaakvol ingericht met retro zeteltjes, een houten stand als bar, een kruiwagen gevuld met drank. Het opbouwen van de houten dansvloer was zo goed als klaar. En de eerste gasten kwamen toe. Ze gingen er gezellig overnachten in een tentenkamp. De stoelen voor werden opgesteld en alles was klaar voor de ceremonie van het intiem huwelijk in hun eigen tuin. Kan het nog mooier worden dan dit?

Ceremonie

De ceremonie in de tuin werd verzorgd door de vliegende pastoors. De perfecte keuze als het niet persé traditioneel moet zijn. Iedereen word er op het verkeerde been gezet. En het word langzaam duidelijk dat er naast de romantische momenten ook al eens mag gelachen worden. Ook de ceremonie was prachtig versierd en was voorzien van een prachtige ceremonie ark. De bruid deed de intrede met haar vader. Het zoontje kreeg de belangrijke taak van de huwelijksringen toegewezen.

Dansfeest intiem huwelijk

Het kiezen van locaties is ook belangrijk voor een intiem huwelijk. De smaakvol ingerichte tuin, was het perfecte decor voor dit intiem huwelijk van Sylvia en Yves. Alle gasten konden zich gezellig in de zeteltjes en bankjes nestelen. Er was een bar die was voorzien van hapjes en de drank stond koud in de met ijs gevulde kruiwagen. Alle goede vrienden en naaste familie was aanwezig. En was er was voldoende tijd om iedereen extra te verwennen.

Kampvuur

Het intieme huwelijk van Sylvia en Yves werd tenslotte afgesloten met een dansfeest, voorzien van live orkest en lasershow. Later op de avond werd een een kampvuur aangestoken. Een vakantiesfeer om u tegen te zeggen. Bedankt Sylvia en Yves om zo vroeg uit te veren te gaan, voor alle vertrouwen. Sommige dagen valt alles samen, valt alles op zijn plaats. Dit was er zo eentje. Kan het nog mooier dan dit?

Ceremonie - De Vliegende Pastoors - vliegende-pastoors.be
Muziek - DSO music - DSOmusic.be

Share this story