Tom & Stefan – Kaai 16

Kaai 16

Kaai 16 een zaal waar ik altijd een tijd lang bijna dagelijks met de fiets voorbij kwam, was de feestzaal voor het huwelijk van deze twee geliefden. De voorbereiding begin in het smaakvolle ingerichte appartement van het koppel. Groot was mijn verbazing toen ik de moeder herkende als de vriendelijke verpleegster van mijn mamma in het rusthuis. Na het aankleden maakten we ons klaar om te vertrekken naar het gemeentehuis.

Gemeentehuis Bilzen

Het wettelijk huwelijk ging door in het gemeentehuis van Bilzen. Een belangrijke taak was hierbij weggelegd voor de twee bruidskindjes die de huwelijksringen mochten overhandigen aan het koppel. Een taak die ze met veel concentratie en toewijding tot een goed einde brachten. Na de ceremonie en het ondertekenen van het huwelijksacte werd er een groot bord onthuld ter ere van het koppel.

Feestzaal Kaai 16

Hierna was het tijd voor een lunch in de feestzaal Kaai 16. De feestzaal ik prachtig gelegen aan het Albertkanaal in Hasselt, met bovenop de feestzaal een indrukwekkende loft. Door de week is het een gekend restaurant, maar in het weekend worden er ook trouws en evenementen georganiseerd. Daarna was er tijd voor een korte wandeling in het natuurgebied de Maten. Tijdens de wandeling kon het koppel genieten van elkaar en van de rust van de natuur. Een rustpunt in de drukke dag.  Na het maken van enkele portretten gingen we terug richting feestzaal voor de binnenceremonie. De plotseling overleden moeder had een speciale plaats gekregen en werd herdacht in de vorm van een mooie kaars. Haar aanwezigheid was voor iedereen duidelijk voelbaar. De zaal was prachtig versierd.

Avondfeest

Na de emotionele binnenceremonie begonnen de eerste avondgasten binnen te stromen. Ze konden genieten van een buitenreceptie op het balkon alvorens aan tafel te gaan voor het de bruidsmaaltijd. Hierna werd de dag afgesloten met een huwelijksparty waarbij het bruidspaar het goede voorbeeld gaf. Het was een emotionele dag door het plotselinge overlijden van de moeder, maar het was een waardige en prachtige dag waar liefde centraal stond.De Maten bruidspaar wandelt in bos Tom & Stefan - Kaai 16 1 Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk trouwzaal Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk bruidskindjes brengen huwelijksringen Tom & Stefan - Kaai 16 2 Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk bruidspaar Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk schepen felicitaties bruidspaar Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk felicitaties bruidspaar Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk uittrede bruidspaar De Maten natuurgebied buitenlocatie trouwfoto's bruidspaar De Maten natuurgebied bruidspaar in bos De Maten bruidspaar in bos De Maten bruidspaar knuffelt De Maten natuurgebied huwelijksreportage Kaai 16 huwelijk voorgevel feestzaal Kaai 16 huwelijk bruidspaar in feestzaal Kaai 16 binnenceremonie huwelijk aansteken paaskaars Kaai 16 binnenceremonie huwelijk paaskaars Kaai 16 binnenceremonie huwelijk bruidskindjes speechen Kaai 16 binnenceremonie huwelijk applaus familie Kaai 16 binnenceremonie huwelijk speech ceremonie meester Kaai 16 binnenceremonie huwelijk speech ceremonie bruidspaar luistert Tom & Stefan - Kaai 16 3 Tom & Stefan - Kaai 16 4 Tom & Stefan - Kaai 16 5 Tom & Stefan - Kaai 16 6 Bilzen gemeentehuis wettelijk huwelijk uitwisselen huwelijksringen Kaai 16 buitenreceptie huwelijk Kaai 16 buitenreceptie huwelijk balkon met gasten Kaai 16 huwelijk bruidspaar ontvangt cadeau's Kaai 16 buitenreceptie huwelijk balkon gast met hapje Kaai 16 buitenreceptie huwelijk balkon gasten aan staantafel Kaai 16 buitenreceptie huwelijk hapjes op houten dienblad Kaai 16 buitenreceptie huwelijk balkon gasten genieten Kaai 16 tafeldecoratie feestzaal huwelijk Kaai 16 huwelijk gedekte feestzaal Kaai 16 huwelijk groepsfoto eretafel Kaai 16 huwelijk openingsdans bruidspaar Kaai 16 huwelijk bruidspaar op dansvloer Kaai 16 huwelijk bruidegom danst met moeder Kaai 16 huwelijk trouwparty bruidegom danst met vriendin Kaai 16 huwelijk trouwparty Kaai 16 huwelijk trouwparty bruidegom danst Kaai 16 huwelijk trouwparty bruidegom avondfeest gasten dansen Kaai 16 huwelijk trouwparty bruidegom danst met gasten

Share this story