Sophie & Peter – Kasteel van Hoen

Kasteel van Hoen

Het Kasteel van Hoen was de feestlocatie voor het huwelijk van Sophie en Peter. Een tijdje geleden was het bruidspaar al langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Peter is zelf creatief bezig en werkt in de filmindustrie. Hij wou graag alles een keertje overlopen zodat er minder stress zou zijn op de dag zelf. Die begon in het huis van het koppel. De make-up artiest en de kapster hadden hun geïnstalleerd aan een grote tafel, en namen iedereen één voor één onder handen. Hierna zou het koppel elkaar voor het eerst zien in de tuin.

Gemeentehuis

Hierna ging het voor het wettelijk huwelijk richten gemeentehuis. De bruidswagen stopte voor het gemeentehuis. Vrienden en familie waren al ter plaatse. Ze waren allemaal heel enthousiast over hoe prachtig het koppel er wel uitzag. Het was een hele opdracht om het prachtige kleed uit de bruidswagen te krijgen, maar het resultaat mocht er dan ook wezen.

Kerkelijk huwelijk

Het was een druk gevulde dag. Want na de ceremonie ging het rechtstreek naar de kerk. De trouwjurk werd prachtig uitgespreid in de kerk. De prachtige ceremonie werd voorzien van live muziek. En iedereen kon genieten van de intense beleving. Het koppel werd nog getrakteerd op een uittrede met confetti. En nadat iedereen het koppel proficiat had kunnen wensen konden we verder gaan naar de feestzaal.

Feestzaal Kasteel van Hoen

De feestzaal Kasteel van Hoen is een van de vele prachtige feestzalen in de buurt van Geetbets. De gasten werden ontvangen op het ruime binnenplein. Hier was een buitenreceptie met allerlei lekkere hapjes en drankjes voor de gasten. De feestzaal was prachtig versierd door de contacten van Peter uit de filmindustrie. Het was een drukke dag geweest. Maar als je over een sprookjeshuwelijk kan spreken, dan komt dit toch zeker in de buurt.

Voorbereiding huwelijk make-up bruid in leefruimte Ma-up bruid kijkt in spiegel Dichtknopen witte bruidsjurk bruid Vriendinnen helpen bruid met dichtknopen jurk Bruidswagen stopt voor gemeentehuis bruid omhelst bruidegom first look Wettelijk huwelijk bruidspaar in trouwzaal Schepen spreekt bruidspaar in trouwzaal bruidspaar kust in trouwzaal gemeentehuis familie kijkt naar huwelijk in gemeentehuis tekenen huwelijksakte in gemeentehuis moeder met bruidsmeisje op schoot uittrede bruidspaar uit gemeentehuis bruidspaar met bruidswagen voor gemeentehuis bruidspaar in kerk voor altaar bovenaanzicht op bruidspaar in kerk trouwkoppel lacht tijdens kerkelijk huwelijk live zang tijdens kerkelijk huwelijk trouwkoppel luistert naar priester ringen op wit kussen gebonden in kerk trouwkoppel geeft ja-woord in kerk bruidegom geeft ja-woord in kerk uitwisselen trouwringen in kerk trouwkoppel kust in kerk bij huwelijk bruidspaar steekt paaskaars aan in kerk detail handen van bruidspaar in kerk Uittrede bruidspaar kerk na huwelijk met confetti Kasteel van Hoen feestzaal in Geetbets Kasteel van Hoen bruidspaar ontvangt gasten Kasteel van Hoen bruidspaar wandelt over de dreef Kasteel van Hoen bruidspaar verwelkomt bruidsmeisje Kasteel van Hoen bovenaanzicht op binnenplein Kasteel van Hoen buitenreceptie bruidskindjes spelen op de grond Kasteel van Hoen binnenplein met gasten van huwelijk Kasteel van Hoen buitenreceptie Kasteel van Hoen aangeklede feesttafels voor een huwelijk Kasteel van Hoen tafeldecoratie met foto van bruidspaar Kasteel van Hoen aangeklede feesttafels met kandelaars Kasteel van Hoen trouwfeest bruid staat op tafel Kasteel van Hoen trouwfeest gast heeft kousenband bruid Kasteel van Hoen aansnijden bruidstaart met vuurwerk door het bruidspaar Kasteel van Hoen openingsdans huwelijk Kasteel van Hoen bruidspaar danst Kasteel van Hoen openingsdans gasten zwaaien met vuurwerkstokjes Kasteel van Hoen openingsdans huwelijk bruidspaar danst Kasteel van Hoen openingsdans bruidspaar danst

Share this story