Ilfen & Olivier – Kasteel van Nieuwland

Kasteel van Nieuwland

De voorbereiding van het huwelijk vond plaats in het ouderlijk huis van de bruidegom. Het aankleden van de bruid gebeurde in de prachtige leefruimte van de woning. De gasten op het huwelijk waren speciaal overgevlogen vanuit China. En het mooi om de mix van culturen te zien. Hierna zou het koppel elkaar voor het eerst zien in de tuin. Hiervoor had ik eerst de hele familie opgesteld in de tuin, zodat ze mee konden genieten van de magische moment. Olivier stond opgesteld in de tuin, waarna Ilfen op zijn schouders zou tikken. Hierna mocht hij zich omdraaien.

Kerkelijk huwelijk

Na de voorbereidingen en de first look ging het verder naar de kerk. Het was een kleine intieme kerk. En het was dan ook gezellig gevuld met de twee culturen. Op zeker moment viel de klank van de luidsprekers uit, waardoor er geen muziek meer kon afgespeeld worden. Gelukkig kwam de bruid op het idee om de muziek via haar smartphone af te spelen. Na de uittrede hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt in de tuin voor de kerk alvorens we verder gingen naar het kasteel van Nieuwland.

Feestzaal Kasteel van Nieuwland

Aangekomen op het kasteel maakten we nog even een wandeling in het park van het kasteel om wat portretten te maken. Waarna iedereen heerlijk kon genieten van de heerlijk hapjes en drankjes op de mooie zomeravond in de tuin van het kasteel. Er werden oesters geserveerd. En er was ook een concert op piano van een van de gasten. Hierna de dag afgesloten op het golfterrein van Stiemerheide. Hier werden na het golfen ook lekkere drankje en hapjes geserveerd en het geheel werd ingekleed door live muziek en een prachtige zonsondergang.

Voorbereiding huwelijk Chinese bruid First look huwelijk in tuin Chinese bruid First look huwelijk Chinese bruid First look in tuin Kerkelijk huwelijk bruid Chinese moeder Huwelijk kerk Chinese familie Kerkelijk huwelijk Chinese bruid huwelijk kerk Kerk huwelijk uitwisselen huwelijksringen Kerkelijk huwelijk Chinese familie Tekenen huwelijk kerk Uitwisselen huwelijksringen Kerkelijk huwelijk bruidspaar kust Kerkelijk huwelijk bruidegom Kasteel Van Nieuwland bruidspaar wandelt Groepsfoto huwelijk aan kerk vrouwen met bruid Groepsfoto heren kerk Kasteel Van Nieuwland bruidspaar Kasteel Van Nieuwland Chinese feestzaal met tuin Kasteel Van Nieuwland serveren oesters in tuin Kasteel Van Nieuwland bruidspaar in tuin Kasteel Van Nieuwland Chinese gasten oesters op schotel Kasteel Van Nieuwland buitenreceptie Kasteel Van Nieuwland gasten in tuin Kasteel Van Nieuwland serveren wijn Kasteel Van Nieuwland speech bruidegom Kasteel Van Nieuwland bruidspaar avondfeest Kasteel Van Nieuwland bruidspaar toast met wijn Kasteel Van Nieuwland bruidspaar avondfeest bruid avondfeest Kasteel Van Nieuwland bruidspaar avondfeest bruid emotioneel Kasteel Van Nieuwland bruidspaar avondfeest gasten toasten huwelijk bruidspaar speelt golf huwelijk golf zonsondergang Huwelijk live muziek op golf terrein huwelijk op golfbaan huwelijk bruidspaar kust op golfbaan huwelijk golven bruidspaar zonsondergang bruidspaar muzikanten nemen selfie op huwelijk zonsondergang bruidspaar op golfterrein

Share this story