Athina & Bert – Kasteel van Terhulpen

Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 1
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 2
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 3
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 4
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 5
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 6
Bruid make-up in spiegel
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 7
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 8
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 9
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 10
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 11
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 12
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 13
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 14
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 15
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 16
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 17
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 18
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 19
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 20
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 21
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 22
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 23
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 24
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 25
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 26
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 27
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 28
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 29
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 30
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 31
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 32
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 33
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 34
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 35
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 36
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 37
Trouw in sneeuw bruidspaar knuffel
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 38
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 39
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 40
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 41
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 42
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 43
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 44
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 45
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 46
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 47
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 48
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 49
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 50
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 51
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 52
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 53
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 54
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 55
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 56
Athina & Bert - Kasteel van Terhulpen 57

Kasteel van Terhulpen huwelijk:

Als fotolocatie hadden Athina & Bert gekozen voor het prestigieuze domein van het Kasteel van Terhulpen gelegen aan de rand van Brussel. De dag starte echter met de voorbereiding die plaatsvond in de mooie woning van het koppel in het landelijke Wommersom. Het was even zoeken naar het juiste huisnummer maar we waren mooi op tijd. Het sympathieke koppel had een uitgebreide ontbijtkorf besteld om de dag in stijl in te zetten alvorens met de make-up en haar te beginnen. Ook de schuwe huiskat kwam eens verlegen piepen door de kattenklep, om zich vervolgens via de trap razendsnel in veiligheid te brengen in de hogergelegen kamers.

First look en wettelijk huwelijk:

Nadat iedereen klaar was met de voorbereidingen kon de koppel elkaars outfit voor het eerst zien aan de voordeur. Hierna konden we ons klaar maken om samen te vertrekken naar Linter voor de wettelijke trouw. Door de corona beperkingen mocht er slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn bij de plechtigheid en werden de aanwezigen op voldoende afstand uit elkaar gezet. Nadat het koppel elkaar het ja-woord had gegeven kregen we tot onze grote verbazing zelfs nog een drankje aangeboden. De erehaag was misschien wel beperkt in aantal, maar de sfeer was er er zeker niet minder om. Na het maken van wat familie foto’s reden we terug om samen te klinken op het kersverse nieuwe bruidspaar.

Bubbels in Wommersom:

Na het wettelijke huwelijk verzamelde iedereen in het pas gerestaureerde ruime huis om te klinken op het bruidspaar. Er was ook een uitgebreide korf met broodjes en snacks voorzien. De border colie hond wachtte geduldig buiten in de tuin, zodat er geen onverwachte interactie was met de huiskat. De band met het baasje en gehoorzaamheid van de lieve hond verbaasde mij enorm. Hierna kon het koppel zich beginnen klaar te maken voor de winterse omstandigheden tijdens de fotoshoot. Ze hadden sneeuw voorspelt, dus iedereen begon stiekem te hopen op een sneeuwtapijt. Warme sokkken, oorbeschermers, handschoenen en een dikke winterjas waren geen overbodige luxe voor de winterse temperaturen die het koppel zou moeten doorstaan op het domein van Kasteel van Terhulpen.

Kasteel van Terhulpen:

Athina en Bert hielden van natuur. Na overleg hebben we uiteindelijk gekozen voor het domein van het Kasteel van Terhulpen. Ook omdat het koppel elkaar hier voor het eerst ontmoet had bij hun eerste date. Het Frans geïnspireerde kasteel van Terhulpen is een geclassificeerd erfgoed van het Waalse gewest en prijkt fier tussen het weelderig domein en is gelegen aan de Brusselse rand op een domein dat zich uitstrekt over meer dan 200 hectare. Het was een eindje rijden met de wagen. Onderweg zagen we het landschap stilletjes veranderen in een sneeuwlandschap. Na een korte wandeling door het park bereikten we de Franse tuin nabij het Kasteel van Terhulpen.

Magie tussen Athina en Bert:

De kille wind maakte het er voor het koppel niet gemakkelijker op. De omgeving was sprookjesachtig en uniek. Maar bij deze wind en vriestemperaturen was het niet gemakkelijk om de connectie tussen de in warme kleding gehulde Athina en Bert zichtbaar te maken op foto. Toch slaagde Athina er met haar speels en karakter in om de magie tussen hen beiden naar boven te brengen. Wat een mooi koppel. Waar andere koppels het al lang hadden opgegeven gingen ze vastberaden door en verbeten de koude. Ook het bedienen van de camera en helder denken was niet gemakkelijk, maar samen gingen we tot het uiterste.

Sterrenrestaurant mama Appelterre-Eichem:

Na een korte stop voor nog enkele foto’s in het Zoniënwoud reden we in het duister verder naar het ouderlijk huis in Appelterre-Eichem. Het koppel checkte eerste in, in de nabijgelegen B&B om dan samen met de naaste familie te genieten in het prachtige ouderlijk huis. Het was een prachtig ingerichte ruime woning in hoeve stijl. Die zo zou kunnen uitgebaat worden als luxe B&B. In de smaakvol ingerichte woonkamer kon het koppel zich opwarmen met wat bubbels en hapjes. De familie bereide en serveerde ter plaatse een ware sterrenmaaltijd. De gastvrije familie stond erop dat ik nog wat langer zou blijven om zo mee te genieten van de gastvrijheid van deze warme familie.

Sneeuw in Kasteel van Terhulpen:

De magie tussen de speelse plagerige Athina en de iets meer gereserveerde Bert. Een uitzonderlijk warm en gastvrij koppel en familie. De intieme sfeer van een huwelijk met je naaste familie. Een huwelijksreportage onder een wit sneeuwtapijt aan Kasteel Terhulpen. Om uiteindeljk zalig te kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd, met liefde bereid, in de prachtige winterse setting van het ouderlijk huis. Veel mooier dan dit kan het niet meer worden. Nogmaals bedankt voor de uitzonderlijk warme ontvangt, de heerlijke maaltijd en het vertrouwen zodat ik nog heel lang met veel liefde kan terugdenken aan deze prachtige dag!