Christel & Matthias – Keienhof

Keienhof

Keienhof was de feestzaal voor de mooiste dag van Christel en Matthias. De voorbereidingen starten in het ouderlijk huis van de bruid. Haar en make gebeurde in de mooie slaapkamer. Hierna zou het koppel elkaar die dag voor het eerst zijn op de hoek van hun huis. Ieder aan een kant van het huis, en zo elkaars handen vasthouden, zonder dat ze elkaar al konden zien. Dit bouwde de spanning zodanig op dat het een heel intens moment was toen ze elkaar effectief mochten zien.

Gemeentehuis

De dag was goed gevuld. Na de first look maakten iedereen zich klaar om te vertrekken naar het gemeentehuis voor het wettelijk huwelijk. Het een korte maar mooie ceremonie. Bij het verlaten van het gemeentehuis was er een uittrede met bellen blazen voorzien voor het koppel.

Arboretum Kalmthout

We maakten dankbaar gebruik van de nabijheid van de nabijheid van het bekende groendomein Arboretum in Kalmthout. Deze planten- en bomentuin heeft een collectie van meer dan 7000 plantensoorten uit de hele wereld. Door de volle zon probeerde ik wel zo weinig mogelijk te fotografen achter fel verlichte graspartijen om het groen kleurzweem in de huidtinten te vermijden. Gelukkig waren en voldoende plaatsjes met schaduw. Het koppel had ook allerlei attributen meegebracht die voor de nodige afleiding zorgden. Na de ontspannen wandeling in het park was het alweer tijd voor het volgende hoofdstuk. De buitenceremonie.

Feestzaal Keienhof

De feestzaal en kasteel Keienhof is gelegen in een groene omgeving en is verzien van een mooie tuin. Deze was werkelijk prachtig versierd voor de buitenceremonie en vormde een gedroomde setting voor de ceremonie waar Christel en Matthias al zo lang van droomden. Na de ceremonie en de buitenceremonie werden alle gasten aan tafel verwacht voor een heerlijk bruidsmaaltijd. De dag werd tenslotte afgesloten met een groot dansfeest. De openingsdans van Christel en Matthias was een waar kunststukje. Net zoals de hele dag.

Bruid voorbereiding huwelijk in slaapkamer Bruid aanbrengen oorringen in spiegel make-up aanbrengen bruid in slaapkamer Make-up artiest schminkt bruid First look huwelijk bruid en bruidegom rond hoek van huis First look huwelijk rond hoek van huis First look aan huis familie geeft applaus Frist look rond hoek huis bruidspaar kust Wettelijk huwelijk in trouwzaal gemeentehuis Schepen zegent huwelijk in trouwzaal bruidspaar in trouwzaal gemeentehuis bruidspaar kust in trouwzaal gemeentehuis uittrede bruidspaar met confetti gemeentehuis Kalmhout bruidspaar huwelijksreportage in tuin Kalmhout fotoreportage koppel wandelt in tuin Kalmthout fotoshoot koppel wandelt Kalmthout Arboretum bruidspaar in tuinhuis Kalmthout Arboretum trouwreportage Keienhof buitenceremonie huwelijk intrede bruid en vader Keienhof buitenceremonie zangeressen Keienhof grote buitenceremonie huwelijk in tuin Keienhof grote buitenceremonie bruidspaar op stoel Keienhof grote buitenceremonie speech Keienhof grote buitenceremonie bruidspaar geniet Keienhof grote buitenceremonie uitwisselen huwelijksringen Keienhof grote buitenceremonie familie geeft applaus Keienhof grote buitenceremonie bruidspaar kust onder plantenboog Keienhof pinata in tuin Keienhof pinata spel huwelijk in tuin Keienhof gedekte feesttafels Keienhof tafeldecoratie huwelijk met speelkaart Keienhof intrede bruidspaar in feestzaal Keienhof huwelijk bruidspaar aan tafel Keienhof huwelijk openingsdans bruidspaar Keienhof huwelijk openingsdans bruidspaar danst Keienhof huwelijk party Keienhof huwelijk openingsdans dansfeest

Share this story