Eveline & Roel – Kiezelhuys

Kiezelhuys

Kiezelhuys was de feestzaal voor het huwelijk van Eveline en Roel. De voorbereidingen van de bruid start in het ouderlijk huis. Het was mooi om te zien hoe alle speelgoed van de bruid zo netjes was uitgestald in haar kinderkamer. Bij het zetten van een nieuwe levensfase waarbij ze haar kindertijd voorgoed achter haar zou laten. Na de make-up en haar maakten we ons klaar voor de first look in de tuin, waar het verliefde bruidspaar elkaar voor het eerst zou zien die dag. De familie was ook aanwezig, zodat ze ook konden meegenieten van dit prachtige intense moment waarop iedereen kon kennismaken met het koppel. Een grappig moment was toen ook de chauffeur van de bruidswagen zich midden in de familie opstelde om dit moment van dichtbij mee te maken.

Alden Biesen

Na de first look en wat hapjes en drankjes met de familie ging het verder naar Alden Biesen. Hier gingen we enkele portretten maken. De reportage was gepland in volle zon, zodat er helaas niet zoveel plaatsjes over waren in de schaduw waar het licht niet te hard was om te fotograferen. In de Engelse tuin waren gelukkig wat plaatsjes waar we konden schuilen voor de zon en de warmte. Ook in de dreef hebben we nog wat beelden gemaakt alvorens te vertrekken richting feestaal voor de buitenceremonie in de tuin van de feestzaal.

Buitenceremonie Kiezelhuys

Het Kiezelhuys heeft een mooie tuin. Die was werkelijk prachtig aangekleed door Eveline. En het deed mij onmiddellijk terug denken aan hoe ordelijk ze haar speelgoed had uitgestald op haar kamer. Hier had ze echt enorm veel liefde ingestoken. En prachtige boog, overal slingers met papieren bloemen. En houten kistjes met allerlei details uit hun leven. Na de intrede kon de ceremonie starten. Een afwisseling van emotionele momenten met humor. De familie en vrienden konden tenslotte brieven achterlaten met wensen naar het koppel. Na de bruidsmaaltijd en het dessertenbuffet met een grote bruidstaart werd het feest afgesloten met een party. Wat een prachtige dag, en wat een prachtig koppel !

Alden Biezen huwelijksreportage bruidspaar in tuin First look bruidegom wacht op bruid in tuin First look huwelijk in tuin bruidspaar emotioneel First look huwelijk in tuin familie kijkt toe First look huwelijk in tuin bruidspaar kust Alden Biezen huwelijksreportage bruidspaar kust in tuin Alden Biezen huwelijksreportage bruidspaar wandelt in tuin Alden Biezen huwelijksreportage bruidspaar in dreef Kiezelhuys buitenceremonie huwelijk in tuin Kiezelhuys buitenceremonie huwelijk slingers met papieren bloemen Kiezelhuys buitenceremonie huwelijk details handen bruidspaar Kiezelhuys buitenceremonie huwelijk in tuin feestzaal Buitenceremonie bruidspaar in tuin Buitenceremonie bruidspaar lacht Buitenceremonie familie kijkt Buitenceremonie speech Buitenceremonie huwelijk ja-woord bruidegom Kiezelhuys buitenceremonie bruidspaar ja-woord Kiezelhuys buitenceremonie bruidskindje brengt huwelijksringen Kiezelhuys buitenceremonie bruidspaar kust Kiezelhuys huwelijk buitenreceptie gasten in tuin Huwelijk buitenreceptie vader met kind Kiezelhuys gedekte feestzaal Kiezelhuys tafeldecoratie huwelijk Kiezelhuys gedekte feesttafels Kiezelhuys huwelijk avondfeest bruidspaar toast Eveline & Roel - Kiezelhuys 1 Kiezelhuys huwelijk buitenreceptie gasten in tuin zonsondergang Kiezelhuys huwelijk buitenreceptie gasten op balkon Kiezelhuys huwelijk aansnijden bruidstaart Kiezelhuys huwelijk spel met bruidspaar Kiezelhuys huwelijk gasten op kijken Kiezelhuys huwelijk openingsdans Kiezelhuys huwelijk dansfeest bruid danst met vriendinnen Kiezelhuys huwelijk bruidspaar danst Kiezelhuys huwelijk gasten dansen Kiezelhuys huwelijk party Kiezelhuys trouwfeest party Huwelijk avondfeest gasten op dansvloer Huwelijk avondfeest vriendinnen dansen Kiezelhuys huwelijk bruid danst

Share this story