Evelien & Arnout – Kalmthoutse heide

Koppelshoot zonsondergang golde hour Kalmthoutse heide zomer
Kalmthoutse heide golden hour koppel knuffel
Fotoreportage koppel kust fotoreportage Kalmthout
Koppel tussen bomen Kalmthoutse heide zomer
Golden hour knuffel koppel Kalmthoutse heide
Koppelshoot Kalmthoutse heid zit in zand bij zonsondergang
Verliefd koppel wandelt bos Kalmthout
Fotoreportage voor huwelijk bij zonsondergang
Golden hour koppelshoot Kalmthoutse heide
Fotoreportage bij zonsondergang koppel wandelt samen
Kalmthoutse heide koppel zit in duinen
Koppel loopt speels fotoreportage golden hour
Koppel knuffelt in duinen
Evelien & Arnout - Kalmthoutse heide 1
Evelien & Arnout - Kalmthoutse heide 2
Knuffel koppel zonsondergang Kalmthout
Pre wedding shoot koppel wandelt in zand
Detail armen knuffel koppel fotoreportage
Koppel samen fotoreportage zonsondergang
Kalmthoutse heide piggy bag zonsondergang Kalmthout
Knuffel fotoreportage koppel Kalmthout
Koppel zit samen in duinen Kalmthout
Koppel knuffel natuurpark Kalmthout zonsondergang
Fotoreportage koppel in duinen Kalmthoutse heide
Emotioneel koppel fotoreportage Kalmthout
Koppelshoot koppel in heide Kalmthoutse heide
Kalmthout koppel geeft knuffel zonsondergang
Detail handen koppel koppelshoot Kalmthoutse heide zomer
Koppel wandelt Kalmthoutse heide fotoreportage
Fotoreportage koppel zit op tak Kalmthout
Koppelshoot koppel duinen zonsondergang
Koppelshoot Kalmthoutse heide golden hour bij meer
Koppelshoot koppel zit bij meer zonsondergang
Koppelshoot liefde golden hour kalmthout
Detail knuffel handen golden hour Kalmthout
Koppelshoot koppel ligt op rug bij elkaar
Koppel wandelt door hoog gras Kalmthoutse heide
Koppelshoot piggbag pose zonsondergang Kalmthoutse heide

Koppelshoot in de Kalmthoutse heide

Een tijdje nadat Arnout en Evelien een huwelijksreportage kwam er de vraag of het een goed idee was om een koppelshoot te doen voor hun huwelijk. Vermits ze zich een beetje onwennig voelden voor de camera. Het plannen van een koppelshoot heeft niet alleen het voordeel dat jullie prachtige beelden hebben en die eventueel kunnen gebruiken op jullie huwelijk. Maar ook dat jullie al ervaring op doen en hierdoor veel meer ontspannen kunnen zijn op jullie huwelijk. Als locatie voor de koppelshoot stelde in de Kalmthoutse heide voor. Een van de mooiste locaties in België.

Kalmthoutse heide

We spraken af op de parking van de Kalmthoutse heide. De GSM ontvangt laat hier nogal eens te wensen over. Kwestie van elkaar niet te ontlopen hier. Eenmaal aangekomen op de locatie in de warme gloed van de ondergaande zon, omhelsden Evelien en Arnout de liefde die tussen hen bloeide. in het betoverende natuurpark Kalmthoutse Heide in België. Deze bijzondere plek, doordrenkt met rust en natuurlijke schoonheid, zou het decor worden voor de eerste hoofdstukken van hun eeuwige liefdesverhaal.

Het was allemaal begonnen met een blik, een glimlach die de vonk deed overslaan, en een reeks ontmoetingen die hun paden samenvoegden. Evelien en Arnout wilden deze kostbare momenten vereeuwigen. De keuze voor de Kalmthoutse Heide als locatie was niet toevallig. De uitgestrekte heidevelden en de zachte glooiingen van het landschap boden een schilderachtig kader voor hun liefdesverklaring. De zon, als een schilder met warme tinten op zijn palet, schilderde de hemel in nuances van oranje en roze, terwijl de lucht langzaam veranderde in een canvas van romantiek.

Hun glimlachen waren als zonnestralen die de omgeving oplichtten, terwijl hun blikken spraken van beloftes en een gedeelde toekomst. Het natuurpark bood een intieme setting, waar hun liefde kon floreren te midden van de rustgevende geluiden van de natuur.

Het was meer dan alleen maar poseren voor foto’s; het was een viering van hun reis tot nu toe en een voorproefje van het avontuur dat voor hen lag. En terwijl de zon langzaam achter de horizon zakte, kleurde de lucht met een magisch palet van rood en paars, wat het perfecte einde vormde van deze koppelshoot bij zonsondergang.

Huwelijk in Mechelen

Nu, terwijl ik deze liefdesgeschiedenis vertel, kijken we uit naar het volgende hoofdstuk: hun huwelijk in feestzaal Salons Van Dijck in Mechelen, later in augustus. Deze historische locatie, doordrenkt van charme en elegantie, zal het decor zijn voor hun langverwachte huwelijksfeest. Als fotograaf heb ik het voorrecht om getuige te zijn van de voortzetting van hun verhaal, en ik kan niet wachten om de magie van hun liefde opnieuw vast te leggen in de weelderige omgeving van Salons Van Dijck.

Het plannen van een koppelshoot of verlovingsshoot voor het huwelijk biedt tal van voordelen. Ten eerste biedt het het aanstaande echtpaar de gelegenheid om vertrouwd te raken met de fotograaf en zijn stijl. Dit creëert een comfortabele sfeer op de trouwdag, waardoor de stress van poseren voor foto’s aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien dienen deze shoots als een proefperiode voor het koppel, waarbij ze kunnen wennen aan het idee van gefotografeerd worden en kunnen ontdekken hoe ze het beste op beeld overkomen.

Een ander voordeel van een koppelshoot is dat het de kans biedt om unieke en persoonlijke foto’s te creëren die de liefde en verbondenheid tussen het paar weerspiegelen. De spontane momenten, de lachbuien en de tedere blikken die tijdens deze shoots worden vastgelegd, resulteren in beelden die de tand des tijds zullen doorstaan en die het paar voor altijd zal koesteren.

In de aanloop naar het huwelijk fungeert de koppelshoot ook als een mooie gelegenheid om de locatie te verkennen en te ontdekken welke plekken het meest geschikt zijn voor romantische opnames. Dit draagt bij aan een vlotte en efficiënte fotoreportage op de grote dag zelf.

Kortom, een koppelshoot is niet alleen een kans om prachtige foto’s te maken, maar het is ook een investering in de algehele ervaring van het huwelijksfeest. Evelien en Arnout kozen voor deze intieme momenten voor hun trouwdag, en het resultaat is een verzameling van adembenemende beelden die hun liefde weerspiegelen in het magische licht van de Kalmthoutse Heide. En nu, terwijl ik deze woorden schrijf, kijk ik uit naar het volgende hoofdstuk van hun liefdesverhaal, dat zich zal ontvouwen in de elegante Salons Van Dijck, temidden van vrienden, familie en de belofte van een leven vol geluk samen.

Feestzaal: Salons van Dijck