Annelies & David – Krekelhof

Krekelhof

Krekelhof de feestzaal voor het huwelijk van Annelies en David. De voorbereidingen vond plaats in het ouderlijk huis van de bruid. Het koppel zou elkaar voor het eerst ontmoeten in de de tuin. Het was een prachtige zonnige dag. Alvast een goed begin om hun mooiste dag te starten. Na het maken van wat familiefoto’s in de tuin ging het verder richting gemeentehuis.

Gemeentehuis Houthalen

Het gemeentehuis van Houthalen is een speciaal gebouw. Net of er een soort UFO is geland. Maar ik vind het wel een heel mooi gebouw, en een soort landmark in de omgeving. Binnen is het echter niet zo gemakkelijk om te fotograferen, omdat de grote raampartijen achteraan de zaal geplaatst zijn. En dus alle licht de verkeerde richting uitschijnt.

De Teut

Na de mooie ceremonie in het gemeentehuis gingen we verder naar De Teut. Een locatie waar ik erg van hou. De verwilderde bomen hebben iets bonsai achtig en het landschap doet mij een beetje denken aan een natuurpark ergens in Argentinië. We hebben een rustige wandeling in het park gemaakt. Om gemakkelijk te kunnen wandelen had het bruidspaar de bruidsschoenen gewisseld voor een paar sportieve sneakers. Dit was toch niet zichtbaar onder de lange jurk. De shoot verliep erg vlot. En Annelies en David hadden geen moeite om zich open te stellen en ten volle te genieten van dit rustmoment.

Sint-Martinuskerk Houthalen

Na de fotoshoot was het tijd voor de kerkelijke ceremonie in de Sint-Martinuskerk. De bruid deed haar intrede aan de arm van haar vader. David was duidelijk ontroerd bij het aanschouwen van zoveel schoonheid. De mooie ceremonie werd afgesloten met een mooie uittrede uit de kerk. Hierna ging het verder naar feestzaal Krekelhof.

Krekelhof

Krekelhof is een fijn verzorgde feestzaal met ook een mooie tuin. Het was heerlijk genieten van de buitenreceptie in de prachtige tuin. Na de hapjes en drankjes kon de dag na een heerlijke maaltijd worden afgesloten spetterend dansfeest. Alles was perfect verlopen. Bedankt Annelies en David. Woorden schieten te kort om de schoonheid van deze dag te beschrijven.

De Teut bruidspaar huwelijksreportage Gemeentehuis Houthalen bruidswagen rode volkswagen kever Houthalen Gemeentehuis trouwzaal bruidspaar kust Gemeentehuis Houthalen huwelijk bruidspaar Houthalen gemeentehuis tekenen huwelijk Gemeentehuis Houthalen trouw familie Gemeentehuis Houthalen huwelijk bruidspaar kust De Teut huwelijksreportage Annelies & David - Krekelhof 1 De Teut heidelandschap bruidspaar De Teut huwelijk fotoshoot De Teut natuurpark Zonhoven bruidspaar Annelies & David - Krekelhof 2 De Teut buitenlocatie huwelijk De Teut buitenlocatie bruidegom tilt bruid De Teut bruidspaar poseert voor sparren Annelies & David - Krekelhof 3 De Teut bruidspaar fotoshoot De Teut bruidspaar op zitbank De Teut bruidspaar kust huwelijksreportage Sint Martinuskerk Houthalen intrede bruid en vader Sint Martinuskerk Houthalen bruidegom met bruidsjongen Sint Martinuskerk Houthalen bruidegom Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk bruidsjongen Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk uitwisselen huwelijksringen Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk familie Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk bruidspaar kust Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk aansteken paaskaars Sint Martinuskerk Houthalen huwelijk uittrede Annelies & David - Krekelhof 4 Annelies & David - Krekelhof 5 Krekelhof feestzaal Kuringen Krekelhof feestzaal groepsfoto huwelijk in tuin Krekelhof feestzaal huwelijk receptie tuin Krekelhof feestzaal huwelijk hapjes Annelies & David - Krekelhof 6 Krekelhof buitenreceptie huwelijk in tuin Krekelhof huwelijk speech bruidspaar Krekelhof aansnijden bruidstaart Krekelhof openingsdans bruidspaar kust Krekelhof openingsdans bruidspaar Krekelhof huwelijk dansfeest Krekelhof huwelijk bruid danst met vriendin Krekelhof huwelijk party Krekelhof avondfeest huwelijk Krekelhof huwelijk bruid danst Krekelhof bruidegom dansvloer stropdas rond hoofd Krekelhof dansfeest gasten dansen Kuringen bruidspaar nachtopname kanaal

 

Share this story