Simona & Marius – Lago Di Braise

Simona & Marius - Lago Di Braise 1
Simona & Marius - Lago Di Braise 2
Simona & Marius - Lago Di Braise 3
Simona & Marius - Lago Di Braise 4
Simona & Marius - Lago Di Braise 5
Simona & Marius - Lago Di Braise 6
Simona & Marius - Lago Di Braise 7
Simona & Marius - Lago Di Braise 8
Simona & Marius - Lago Di Braise 9
Simona & Marius - Lago Di Braise 10

Lago Di Braise

In de betoverende omgeving van Lago Di Braise, gelegen in de adembenemende Dolomieten, ontvouwde zich een liefdesverhaal zo schilderachtig en warm dat het de harten van de toeschouwers verwarmde. Simona en Maria, een innig verliefd stel, lieten hun liefde vastleggen in een prachtige fotoreportage die begon met prachtige vergezichten maar eindigde met zachte regendruppels die als een zegen neerdaalden op het kristalheldere meer en het verliefde paar.

Dolomieten in mei

De maand mei is de maand met een gloed van ontluikende bloemen en verfrissende briesjes. Ze vormde het perfecte decor voor de romantische escapade van Simona en Maria. Dit was een workshop georganiseerd door Way up North. Het was even wachten voor Simona en Maria kwamen opdagen aan de houten hut waar we afgesproken hadden voor de reportage.

Houten hut van Lago Di Braise

De houten hut van Lago Di Braise was de perfecte setting voor het koppel om zich klaar te maken. Op de tafel lagen ook koekjes voor iedereen. En het was gelegen aan de pier vanwaar het koppel de tocht op het prachtige meer van Lago Di Braise in de Dolomieten kon aanvangen. Terwijl het koppel zich klaar maakte werden wij best maatjes met hun geliefde hond. Deze had zelfs meer aandacht voor wat het koppel aan het doen was, dan voor de koekjes.

Onvoorspelbaar weer in de bergen

De dag begon met stralend weer, de zonnestralen die de liefdevolle blikken tussen Simona en Maria accentueerden terwijl ze de schilderachtige pier betraden. Hun trouwe metgezel, een speelse hond met ogen vol nieuwsgierigheid, keek toe vanaf de rand van het meer. De bries speelde met de lokken van hun haar en beloofde een dag vol romantiek en avontuur. Terwijl de fotoreportage zich ontwikkelde, transformeerde het weer van droog en zonnig naar een lichte regen, wat een onverwachte maar welkome wending gaf aan het verhaal. Simona en Maria, vastbesloten om de liefde te vieren ongeacht de weersomstandigheden, omarmden de regendruppels als zegeningen uit de hemel. De foto’s vangen de tederheid van hun omhelzing, de speelse spetters van de regen, en de glimlach die spreekt van onuitgesproken beloften.

De hond gaat mee

In een bijzonder memorabel moment sprong de hond, die eerder nieuwsgierig bleef toekijken, plotseling in de boot. Zijn natte vacht en ondeugende ogen voegden een vleugje humor toe aan de romantische setting. Het trio, nu verenigd in liefde en spontaniteit, begon samen over het meer te roeien. Met mijn beelden probeer ik de lachende gezichten, de sprankelende ogen, en de gedeelde vreugde in dit onvergetelijk avontuur vast te leggen vanaf de oevers.

Innige band

De foto’s, met hun levendige kleuren en emotionele diepte, vertellen een verhaal dat zich verder uitstrekt dan de oppervlakte van het meer van Lago Di Braise. Het is een verhaal van liefde die de tand des tijds doorstaat, van momenten die in het hart blijven gegrift, en van avonturen die worden gedeeld tussen geliefden. De Dolomieten, met hun majestueuze pieken en serene meren, dienen als het perfecte podium voor dit romantische schouwspel van Simona en Marius samen met hun geliefde viervoeter. Laat je meeslepen door de liefdesreis van Simona en Maria, vastgelegd in elk frame, en deel in de magie die Lago Di Braise en de Dolomieten te bieden hebben.

Verlovingsshoot in Lago Di Braise

Als je verlangt naar meer romantische avonturen in de Dolomieten of een verlovingsshoot in de Dolomieten, zoek dan niet verder. De fotoreportage van Simona en Maria is niet alleen een viering van liefde, maar ook een uitnodiging om de pracht van deze betoverende bestemming te verkennen. Laat je inspireren, deel de liefde en laat deze beelden je leiden naar een wereld van romantiek en avontuur in het hart van de Dolomieten. Lago Di Braise is een plaats die zeker niet mag ontbreken.

Flowers: LaFloreale
Host: Way up North
Host: Cole Robers
Host: Mark Pacura
Host: Anna Ascari